Rondreis Ierland

Ontdek 'uw eigen' Ierland en maak uw keuze.
Bekijk het aanbod

Rondreis Ierland

Prachtige landschappen, rijke tradities, adembenemende natuur en heerlijk rustgevend voor een rondreis; Ierland. U reist rechtstreeks naar Ierland en vervolgt op eigen gelegenheid uw gekozen reis. Alle reizen hier beneden bevatten Vlucht, camper of autohuur en overnachting

ontdekken
A Little Ireland
Fly Drive Ierland
A Little Ireland
5  dagen | vanaf € 379

Kort maar krachtig. U bezoekt de sfeervolle hoofdstad van Ierland, Dublin. Met al haar muziek, de whiskey, sfeervolle pubs en prachtige gebouwen en winkels. Daarnaast bezoekt u het absoluut groene hart van Ierland, Wicklow. U rijdt over een prachtig groen en heuvelachtig landschap door het bos en langs de zee....

Bekijk
Typically Irisch
Fly Drive Ierland
Typically Irisch
7  dagen | vanaf € 489

In deze 7-Daagse reis doorkruist u het Zuiden en Zuidwesten van Ierland. U doet de sfeervolle stadjes Kilkenny (van het bier), Doolin (van de muziek) en Tullamore (van de whiskey) aan en reist op eigen tempo van plaats naar plaats. U heeft gegarandeerd een heerlijke week en maakt daarbij het...

Bekijk
From the East to West
Fly Drive Ierland
From the East to West
9  dagen | vanaf € 649

De prachtige groene landschappen vliegen aan u voorbij tijdens deze 9-Daagse Fly en Drive. Vanaf Dublin reist u via Kilkenny naar Doolin - het bekende dorp aan de Westkust van Ierland. Op de terugreis verblijft u twee nachten in Tullamore, terwijl u eindigt in Dublin. 

Bekijk
Typically Irish XXL
Fly Drive Ierland
Typically Irish XXL
14  dagen | vanaf € 939

Voor een geheel verzorgde Fly & Drive voor 14 dagen waarin u het grootste gedeelte van Ierland bezoekt, heeft u uw handen vol. U bezoekt Dublin, een groot deel van The Atlatic Way, de Cliffs of Moher, het sfeervolle Doolin, etc. etc. Lees de uitgebreide beschrijving en laat u overtuigen.

Bekijk
VW Transporter (IER)
Rondreis camper Ierland
VW Transporter (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 549

Geniet van een praktisch kleine camper; de VW Transporter. Deze heerlijk compacte camper biedt ruimte aan 2 volwassen personen voor een heerlijke camperreis door Ierland.

Bekijk
Aero (IER)
Rondreis camper Ierland
Aero (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 599

Deze luxe 2-persoons camper is ideaal voor een camper rondreis naar Ierland. De camper biedt een vast 2-persoonsbed en een 'on-board' douche en toilet. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Bekijk
Vista (IER)
Rondreis camper Ierland
Vista (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 409

Deze 4-Persoons camper is ideaal voor een reis naar Ierland met een gezin met jonge kinderen of luxe met z'n tweeën. Deze camper biedt een vast 2-persoonsbed en een opklapbaar tweede 2-persoonsbed boven de stuurhut. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte. 

Bekijk
Vista Plus (IER)
Rondreis camper Ierland
Vista Plus (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 419

Een 4-Persoons camper biedt u twee vaste ruime 2-persoonsbedden. Voor 2 stellen of een koppel die apart slaapt; Ideaal en ruim voor een heerlijke camper rondreis door Ierland. Ook voor een keukentje en douche / WC is gezorgd, dus alle luxe aan boord. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend een...

Bekijk
Grande (IER)
Rondreis camper Ierland
Grande (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 489

De grootste camper in ons assortiment, biedt plaats aan 6 personen. 2 Volwaardige 2-persoonsbedden en een stapelbed met 2 Single bedden. Ideaal voor een groot gezin. Geniet van het comfort en de ruimte voor een heerlijke camperreis naar Ierland.

Bekijk
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan