Reizen door de Provincie
Reizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de Provincie

Theaterspektakel NOORD

3  dagen | vanaf € 139 pp.

Geniet van de heerlijke stad en provincie Groningen en bezoek het Theaterspektakel NOORD.

Reis in het kort:
- 2 nachten verblijf in stad of provincie Groningen
- inclusief tickets theatervoorstelling NOORD
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde prijs is voor 2 personen midweeks.
Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

THEATERSPEKTAKEL NOORD IS EEN SPANNENDE EN MAGISCHE VOORSTELLING OVER DE ONVOORSPELBAARHEID VAN ONS BESTAAN. OVER DURF, DOORZETTEN EN DE KRACHT VAN SAMENWERKING.

Al onze arrangementen naar de Noordelijke provincies zijn verzameld binnen de thema's Vakantie Noord Nederland en Op de Wadden. Hieronder geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Reizen door de Provincie
Theaterspektakel NOORD; het arrangement:

De reis is inclusief:
In september 2021 wordt het stuk opgevoerd van woensdag tot en met zondag.

 • Minimaal 2 overnachtingen in stad of provincie Groningen (naar keuze):
  • o.b.v.  logies en ontbijt
  • parkeerplaats voor beide nachten

 • Tickets voor het Theaterspektakel NOORD
  (Tickets in 4 categorieën. Standaard categorie 3de rang)

 • GGTO Garantiefonds
 • Uitgebreide reisbescheiden

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Het verhaal
NOORD is een muzikaal theaterspektakel dat zijn wortels heeft in de actualiteit maar waarin de werkelijkheid zo wordt uitvergroot dat je ogen en oren te kort hebt om alles volledig tot je door te laten dringen.

In NOORD speelt de Groningse bodem en het landschap een belangrijke rol. In die bodem zitten verhalen verstopt en drama’s, in die bodem zit ook de liefde van mensen voor elkaar en zelfs die van liefde voor de natuur in de breedste zin van het woord. Dat wat je in de bodem stopt, groeit er uiteindelijk weer uit als een geschenk van de aarde  aan jou. Maar besef dat er ook een prijs is aan alles wat je uit die bodem haalt.

Het publiek daalt mee tot ver onder de bodem van het Groningse landschap en onze aarde en beleeft mee wat Menke en haar kompanen meemaken in dit spel van bedrog, liefde, landschap en intrige.

Speciaal voor NOORD wordt een grote hal bij Van der Valk Groningen-Zuidbroek (gemeente Midden-Groningen) omgebouwd tot de Theaterhal Zuidbroek. De première is op vrijdag 3 september en vanaf dan spelen we een maand lang van woensdag t/m zondag.

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reizen door de Provincie
Theaterspektakel NOORD; het arrangement:

In september 2021 wordt het stuk opgevoerd van woensdag tot en met zondag. Voor het arrangement "Theaterspektakel NOORD" kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. We hanteren een midweek en een weekendprijs.

A * - midweek (woensdag t/m vrijdag)
B * - weekend (vrijdag t/m zondag)

Prijzen o.b.v. 4*-Hotel stad of provincie Groningen:
Standaard gaan we binnen dit arrangement uit van het Fletcher Familiehotel Paterswolde. In de offerte geven we de upgrade optie aan voor Landgoed Ekenstein in Appingedam.

  va. 2 personen
A € 139 ** pp.
B € 149 pp.

* Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€ 3,70 p.p.p.n.)
**
De genoemde vanaf prijs

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

  Reizen door de Provincie
  Uw verblijf

  Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. We hebben zowel een aantal hotels in de stad, net er buiten of in de provincie. In de offerte geven we duidelijk aan welke accommodatie we mee hebben genomen in uw offerte. De keuze hiervan is afhankelijk van de maand en het deel van de week waarin u dit arrangement wilt ondernemen. We werken binnen dit arrangement samen met:

  - Fletcher Familiehotel Paterswolde (net buiten Groningen)
  - Landgoed Ekenstein, Appingedam

  Iedere overnachting wordt aangeboden o.b.v. logies en ontbijt. Tevens is het bij beide hotels mogelijk zelf een fiets mee te nemen wat het ontdekken van de omgeving op de fiets ook mogelijk maakt.

  De reisbescheiden - mee geleverd met het het arrangement - geven u alle informatie die nodig is om uw accommodatie te vinden en om in te checken. 

  Theaterspektakel NOORD
  Theaterspektakel NOORD
  Ervaring

  Ruim 15 jaar ervaring

  Betrouwbaar

  Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

  Kennis

  We maken elke reis eerst zelf

  Op maat!

  We passen elke reis naar uw wens aan