Frequently Asked Questions
| Vakantie Schotland / Wales / Engeland / Ierland (home) >> FAQ

FAQ

Op deze pagina worden de meest 'Algemeen' gestelde vragen van onze klanten beantwoord. Het gaat hier om vragen die alle arrangementen binnen ons assortiment aangaan.

#1 - Algemeen:

Hoe komt een reis bij Travel4Reasons tot stand?

De website van Travel4Reasons is gericht om zoveel mogelijk (offerte)aanvragen te genereren. Na iedere aanvraag via Travel4Reasons.nl wordt altijd éérst (binnen 48 uur) een offerte uitgestuurd waarna onze klant definitief kan beslissen. De boeking is pas definitief wanneer de offerte getekend retour is ontvangen. Dit kan per post of mail.

We hanteren een vaste deadline van 3 tot 5 dagen. Omdat met name de prijs van de vliegtickets kan oplopen, maar ook de beschikbaarheid van bv. evenementtickets kan veranderen, wordt deze deadline gehanteerd. Kort en zakelijk gezegd; binnen de deadline is de prijsstijging of beschikbaarheid het risico van Travel4Reasons. Buiten de deadline van onze klant.

Is het herroepingsrecht van toepassing op een reis geboekt bij Travel4Reasons?

Het herroepingsrecht is, door het Thuiswinkel Organisatie, voor een aantal diensten uitgesloten.Hier beneden kunt u vinden voor welke dienten zijn uitgesloten:

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:

  • Betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode;
  • Waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken;
  • Betreffende weddenschappen en loterijen.

Omdat onze dienstverlening overeenkomt met de eerst genoemde uitsluiting, is het herroepingsrecht voor onze dienstverlening uitgesloten.

#2 - Betaling, BTW, korting en kosten:

Vroegboekkorting

U heeft recht op maximaal max. € 20 pp. vroegboekkorting wanneer u minimaal (>) 5 maanden vóór u vertrekt, bij ons een reis boekt. Wanneer u minimaal (>) 3 maanden vóór vertrek bij ons boekt, ontvangt u max. € 10 pp. vroeg boekkorting. De korting geldt voor iedere reis uit ons assortiment.

Deze vroegboekkorting kunnen we aanbieden omdat de ervaring leert dat dit de periodes zijn waarin de vliegtickets in de meest algemene zin voordeliger zijn in prijs, waarbij de korting kan worden berekend.

Wanneer u een offerte aanvraagt, nemen wij de korting automatisch mee in de offerte. De datum vanaf wanneer wij rekenen is de datum waarop de offerte afloopt; de deadline waarop de offerte teruggestuurd dient te zijn. Deze datum wordt duidelijk vermeld in de offerte!

BELANGRIJK
1. De vroegboekkorting wordt gerekend vanaf het moment dat zowel de VOLLEDIGE (VOOR- & ACHTER)NAMEN van alle deelnemers genoemd in de offerte plus een CONTACTADRES van de 'hoofdboeker' bij on binnen zijn.

2. De vroegboekkorting ontstaat omdat vliegtickets en hotels veelal voordeliger zijn wanneer er vroeg wordt geboekt. Uiteraard zijn hierop uitzonderingen, zoals rondom grote evenementen (Marathon van Londen) of vakanties (Zomermaanden, Voorjaar-, Herfst- of Kerstvakanties). In deze situaties behouden we ons het recht de vroeg boekkorting NIET toe te wijzen.

Hoe geschiedt de betaling voor een reis naar Groot Brittannië via Travel4Reasons?

Voor iedere bevestigde boeken (op de manier zoals hierboven is genoemd) ontvangt u een offerte voor een reissom op basis van uw gestelde wensen. Bij akkoord vragen we u een aanbetaling van 30% op de gehele reissom. Uiterlijk 2 weken voor vertrek ontvangt u een factuur voor de resterende reissom. Deze factuur wordt tegelijk verstuurd met de uitgebreide reisbescheiden voor uw geboekte reis.

Is de BTW bij de prijs inbegrepen?

We hanteren binnen de reiswereld de BTW-regeling zoals toegepast volgens art. 306 t/m 310 van de BTW-richtlijn. Hierbij wordt 21% geheven over de marge die gerekend wordt op het geboekte arrangement en welke ten allen tijde in de arrangementsprijs is mee berekend. Deze BTW wordt niet als zodanig gespecificeerd en is derhalve, voor bijvoorbeeld bedrijven, NIET terug te vorderen als zijnde betaalde 'voorbelasting'.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

De enige manier waarop Travel4Reasons de betalingen ontvangt, is per bankoverschrijving. Zowel de bovengenoemde aanbetaling als de uiteindelijke eindfactuur dienen overgemaakt te worden op rekeningnummer NL23ABNA 049 89 33 032 o.v.v. van uw naam en/of factuurnummer.

Welke kosten komen nog boven op de arrangementskosten die wij aan Travel4Reasons betalen?

Naast de kosten die Travel4Reasons in rekening brengt, heeft u alleen uw eigen kosten die u maakt in Engeland, Ierland of Schotland gedurende uw korte vakantie of weekendreis. Belastingen en toeslagen komen volledig voor rekening van Travel4Reasons en zijn inbegrepen in de arrangementsprijs.

Eventuele andere bijkomende kosten van Openbaar Vervoer of anderzijds zullen we duidelijk vermelden in de offerte.

Wanneer gelden de prijzen die worden genoemd op jullie website?

De prijzen op onze website zijn reële richtprijzen die in 90% van de gevallen ook daadwerkelijk de uiteindelijke prijs zullen zijn. Het kan daarnaast zo zijn dat de prijs voordeliger is, vanwege een uitzondering in de inkoopkosten. Andersom kan de prijs wat hoger uitvallen omdat de inkoopkosten juist wat hoger ligt omdat het drukke vlucht of verblijfsperiode betreft. In beide gevallen wordt dit duidelijk aangegeven. Ook het aantal personen waarmee de reis wordt gemaakt is van invloed op de prijs. Des te groter de groep, des te voordeliger de arrangementsprijs.Korte reizen
Langere reizen
Langere reizen
Whisky reizen Schotland
Betrouwbaarheid:Belangrijk:

Contact

Alg. Voorwaarden

Privacy verklaring

Referenties

Partners & Links

Site map

Seizoensopties:

Wie zijn wij?

Verzekeringen

FAQ

 

NEW ARRIVALS - PuffinTravel.nl

Specials:

Populair:

Origineel cadeau?

Vliegen van Eelde naar Londen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Aangesloten bij:

T4R ® | Travel4Reasons

Herestraat 113
9711 LG Groningen
+31 50 850 49 40
info@travel4reasons.nl

Volg ons via:

Volg ons via Instagram!

Copyright © 2006 - 2019 Travel4Reasons.nl