Golfreizen Dublin
| Vakantie Schotland / Wales / Engeland / Ierland (home)

| Weekendje Ierland | Weekendje Dublin |

| Golfreizen >> Golf vakantie Ierland >> Golf Dublin

Golf in Dublin | Golfvakantie

Het prachtige groene landschap en de zeer sfeervolle stad Dublin is de ideale combinatie voor een heerlijke golfreis naar Dublin. Ieder door u aangevraagd arrangement bevat een vlucht waarbij u uw eigen golfuitrusting mee kunt nemen, de hotelovernachtingen in het centrum van Dublin o.b.v. logies en ontbijt en de greenfee's voor de te lopen banen. Optioneel wordt een huurauto aangeboden.

Hieronder de geboden mogelijkheden:

Reisduur: 4 dagen,
Aantal greenfee's: 2 greenfee's,
Locatie: In en rondom Dublin,
Vervoer: Autohuur

Handicap: Onafhankelijk

Vanaf
€ 559
* p.p.

* De prijs is afhankelijk van de gekozen golf banen.

Reisduur: Vrij te kiezen
Aantal greenfee's: Vrij te kiezen
Locatie: In en rondom Dublin

Handicap: Onafhankelijk

Extra's:
Whiskyproeverij,


Golfvakantie Dublin

De meest geboekte combinatie binnen een golfreis naar Dublin is een 4-daagse reis van bijvoorbeeld donderdag tot en met zondag, waar er op vrijdag en zaterdag wordt gegolft. Uiteraard is iedere aanpassing hierop mogelijk en kunt u via het Flexibele arrangement zelf de lengte van de reis en het aantal greenfee's aangeven.

Optie 1: Golf Break Dublin

In bovenstaan voorbeeld wordt u de mogelijkheid geboden voor een reis van 4 dagen, waarbij u 2 courses loopt. De courses zijn verschillend in ondergrond, omgeving en moeilijkheidsgraad. Omdat alle door ons geselecteerde golfbanen bespeelbaar zijn voor ieder niveau, is het opgeven van een handicap niet zozeer van belang. Wel is het van belang om te weten dat op een aantal golfbanen minimaal een handicap wordt gevraagd.

Optie 2: Flexibel arrangement Dublin

De andere mogelijkheid die wordt geboden, is een door u zelf samengestelde reis. Bij deze optie bepaalt u zelf het aantal reisdagen, het aantal te lopen courses en of u de golfreis wellicht graag combineert met van onze andere activiteiten.


Howth Golf Links
18 holes

Howth is een prachtig plaatsje gelegen ten noorden van Dublin. Het is een plaats gelegen op een eiland aan de stad Dublin. De gelijknamige golfbaan biedt prachtige uitzichten over de Ierse zee met onder andere 'The Irish Eye' nabij de schilderachtige haven.

Met helder weer zijn zelfs de bergen van Noord Ierland zichtbaar vanaf de golfbaan.

Howth is een Links golfcourse met een par 72. Het is vanwege de prachtige uitzichten een geschikte golfbaan voor ieder niveau. Vanwege een aantal erg uitdagende courses is enige ervaring wel prettig.


City West Lakes course
18 holes

Van de vier genoemde golfbanen is dit de jongste en de kortste golbaan in lengte. Het is een par 65 Parkland course met een totale lengte van iets meer dan 5,600 meter.

Vanwege de vele meertjes en lastige bunkers is het spelen op The Lakes Course erg uitdagend en veelal lastig om de concentratie te bewaren.

The Lakes course is relatief vlak en is omringd door bosgebied. Naast de golfbaan behoort ook een hotel tot de gehele accommodatie van City West. Dit hotel zou de lokale overnachting kunnen organiseren.


Killeen Castle Course
18 holes

Killeen Castle was dit jaar het decor voor de Sinsheim Cup, waar de beste Golfsters uit Amerika het opnemen tegen de beste golfsters van Europa.

The Killeen golf course is een Parkland course met een par 72. De totale lengte is 6,700 meter voor de heren en ruim 5,000 meter voor de dames.

Uiteraard is er na het spelen de mogelijkheid voor een hapje en drankje in het clubhuis. Geef het zelf aan wanneer u graag eens op de "Killeen Castle Course" zou willen spelen.

Golfreis Dublin: Killeen Castle CourseKorte reizen (+/- 3 dagen)
Langere reizen (Va. 3 dagen)
Langere reizen (Va. 3 dagen)
Voetbalwedstrijd Southampton
Betrouwbaarheid:Belangrijk:

Contact

Alg. Voorwaarden

Privacy verklaring

Referenties

Partners & Links

Site map

Seizoensopties:

Wie zijn wij?

Verzekeringen

FAQ

 

NEW ARRIVALS:

Specials:

Populair:

Origineel cadeau?

Vliegen van Eelde naar Londen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Aangesloten bij:

T4R ® | Travel4Reasons

Herestraat 113
9711 LG Groningen
+31 50 850 49 40
info@travel4reasons.nl

Volg ons via:

Volg ons via Instagram!

Copyright © 2006 - 2018 Travel4Reasons.nl