Golfreizen naar Schotland of Ierland

| Vakantie Schotland / Wales / Engeland / Ierland (home)

| Midweek Schotland | Weekendje Schotland |

| Golfreizen >> Golf in Schotland

Golf in Schotland | Golfreizen | Golf vakantie

Vier prachtige arrangementen voor ieder wat wils. Een reis gecombineerd met een stadsbezoek in Edinburgh, 'The home of Golf' in St. Andrews, voordelig met extra vrijheid in een 'Self Catered' bungalow in Ayrshire of het luxe Resort van Gleneagles. Maak zelf uw keuze!

Klik op een titel of bijbehorende foto en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Golfreizen Edinburgh
Golfreizen St. Andrews
Vakantie Kanaaleilanden | Geef een reis cadeau!

Golf in Schotland met Travel4Reasons
Heerlijk golfen op de prachtige banen in Edinburgh of St. Andrews

Schotland staat in ons land bekend om de whisky en de prachtige landschappen. Vooral het laatste nodigt enorm uit om heerlijk te gaan golfen. Veelal prachtige panorama's en de bekende kwaliteit van de Links maken de golfbanen in Schotland tot een 'must see'. Of het nu in de bergen is of aan de kustlijn; prachtige plaatjes maken uw golfervaring tot een hele mooie.

Golfen in Schotland | Edinburgh

De afgelopen jaren heeft Travel4reasons verschillende ervaringen opgedaan en uitgewisseld met 'The Easl Lothian Coast' gelegen in de nabij omgeving van Edinburgh. Met elkaar zijn er diverse golfbanen uitgezocht in en rondom de Schotse hoofdstad Edinburgh. Iedere golfbaan biedt stuk voor stuk prachtige panorama's die de omgeving van Edinburgh laten zien. De door uitgezochte banen bieden een brede diversiteit met betrekking tot de omgeving, ondergrond en spelniveau.

Binnen de mogelijkheden wordt er onderscheid gemaakt tussen een 'City'-break naar Edinburgh of een golfreis met als bestemming de 'East Lothian Coast', waarbij de nadruk ligt op de natuur en ruimte.

Golfen in Schotland | St. Andrews

Wanneer we spreken over de beste golflocaties in het buitenland, komt St. Andrews altijd bij de top 3 naar voren. St. Andrews is wereldberoemd vanwege haar oudste golfbaan 'The Old Course'. Naast 'The Old Course' zijn ook de golfbanen 'The New Course', Kingsbarns of 'The Dukes' erg bekende Links Courses.

Travel4Reasons heeft naast verschillende keuzes in accommodatie (in- en net buiten St. Andrews), transfermogelijkheden vanaf Edinburgh Airport ook de contacten met de bekende golfbanen. Met andere woorden alle ingrediënten voor het perfect georganiseerde golfreis naar 'The home of golf'.Korte reizen
Langere reizen
Langere reizen
Whisky reizen Schotland
Betrouwbaarheid:Belangrijk:

Contact

Alg. Voorwaarden

Privacy verklaring

Referenties

Partners & Links

Site map

Seizoensopties:

Wie zijn wij?

Verzekeringen

FAQ

 

NEW ARRIVALS - PuffinTravel.nl

Specials:

Populair:

Origineel cadeau?

Vliegen van Eelde naar Londen?

Nieuwsbrief ontvangen?