Golfreizen naar Schotland of Ierland

| Vakantie Engeland, Ierland, Schotland (home)

| Golfreizen

Golfreizen / Golfvakantie naar Schotland en Ierland

De golfsport wordt in Nederland steeds populairder. Waarom zou u niet eens een golfreis boeken naar de bakermat van het golf; Schotland of Ierland? U kunt de focus op golf leggen, maar ook combineren met een City-trip. Bekijk de mogelijkheden en overtuig uzelf!

Klik op een titel of bijbehorende foto voor uw reis naar Schotland of Ierland!

Golfreizen Schotland

Golfreizen Schotland

| Edinburgh | St. Andrews |

Golfreizen Ierland

Golf Ierland

| Golf Dublin | Golf Wicklow |


Boek uw golfreizen bij Travel4Reasons

Het lastige bij het boeken van een golfreis is met name de afstemming van de verschillende onderdelen binnen uw reis. De vlucht, het vervoer, de afslagtijden en eventuele aanvullende activiteiten.

Travel4Reasons biedt u hulp hierin. Enerzijds vanwege de jarenlange ervaring en anderzijds vanwege de vlotte afstemming vanwege het reeds 'klaarliggende' netwerk.

Golfreizen naar Schotland

De prachtige hoofdstad Edinburgh

De prachtige Schotse hoofdstad Edinburgh is ideaal om een golfreis te combineren met een city trip. Zowel in de stad als kort daarbuiten vindt u schitterende golfbanen met prachtige uitzichten over de stad of langs de kust.

Daarnaast biedt de stad typisch Schotse cultuur of winkelmogelijkheden voor jong en oud, man of vrouw. Bekijk de mogelijkheden.

Werledberoemd om haar golf; St. Andrews

Op ruim een uur rijden van Edinburgh ligt de wereld beroemde Schotse golfplaats St. Andrews. Uiteraard bekend van de Old Course of de Kingsbarns Golf Course. Daarnaast zijn er tal van andere prachtige golfbanen, ook voor de minder ervaren golfers. Geef aan wat uw wensen zijn, en u ontvangt een offerte voor een golfreis op maat.

Golf in Aberdeen

Speciaal voor onze Noord-Nederlandse klant biedt Travel4Reasons golfreizen vanaf Groningen Airport Eelde. U vliegt binnen 75 minuten vanaf Groningen airport Eelde naar Aberdeen, alwaar u in de Noordelijkste stad van Schotland verblijft. In en rondom Aberdeen zijn tal van kwalitatief hoogwaardige en uitdagende golfbanen samengesteld voor een heerlijke golfreis.

De natuur in de'Highlands'

De ruige omgeving van de Schotse 'Highlands' biedt voor velen een activiteit tot vermaak. Uiteraard is golf binnen een golfreis naar Schotland een van die activiteiten. Heuvelachtige en bebosde banen zorgen voor een grote uitdaging voor zowel de beginner als de ervaren golfer.

Golf in Ierland

De sfeervolle hoofdstad Dublin

De sfeervolle Ierse hoofdstad biedt divers en typisch Brits vermaak. Helemaal als bestemming voor een golfreis. Wereld broemde golfbanen als de 'K-club Palmer' courses of de 'Carton House Montgomerie' course behoren inmiddels tot de betere banen van heel Groot-Brittannië. Laat u overtuigen, want als echte golfliefhebber hoort Ierland toegevoegd te worden aan uw lijst.

'The Garden' in Wicklow

Het groene hart van Ierland, Wicklow, ligt op slechts 40 minuten rijden van de Dublin. Het schitterende landschap biedt rust gedurende uw golfreis naar Ierland. Bekende banen zoals Druids Glen en Druids Heath zijn een must voor de echte golfliefhebber. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.Korte reizen
Langere reizen
Langere reizen
Whisky reizen Schotland
Betrouwbaarheid:Belangrijk:

Contact

Alg. Voorwaarden

Privacy verklaring

Referenties

Partners & Links

Site map

Seizoensopties:

Wie zijn wij?

Verzekeringen

FAQ

 

NEW ARRIVALS - PuffinTravel.nl

Specials:

Populair:

Origineel cadeau?

Vliegen van Eelde naar Londen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Aangesloten bij:

T4R ® | Travel4Reasons

Herestraat 113
9711 LG Groningen
+31 50 850 49 40
info@travel4reasons.nl

Volg ons via:

Volg ons via Instagram!

Copyright © 2006 - 2019 Travel4Reasons.nl