Referenties van Travel4Reasons
| Vakantie Schotland / Wales / Engeland / Ierland (home) >> Referenties

Beoordeling Travel4reasons

Op de vraag uit ons klanttevredenheidsonderzoek wordt met dit gemiddelde geantwoord:

Welk 'overall'-cijfer (van 1 tot 10) geeft u voor de reis georganiseerd door Travel4Reasons?:

8,43 *

* Vanaf 1 juni 2013 zijn 843 reizen door onze klant beoordeeld,
Bovenstaande is bijgewerkt tót 1 januari 2019..


8,81 **

** Vanaf 1 januari t/m 31december 2018
zijn 219 reizen door onze klant beoordeeld.

Voor klantreacties en reviews
klik hier!!


Merk op:
Niet iedereen vult de vragenlijst in of stelt het op prijs om zijn / haar mening gecommuniceerd te zien worden op het Internet. We noemen dus enkel de reacties van de klanten die bij het invullen akkoord gegeven hebben hiervoor.

Referenties Travel4Reasons.

Jeroen Zoet, keeper van PSV Eindhoven en Oranje; ‘De beleving van de supporters is fantastisch’

In 2012 is Jeroen Zoet, keeper bij PSV Eindhoven, twee keer met Travel4Reasons naar Engeland geweest. De talentvolle doelman, keeper bij PSV en Oranje, is enthousiast over het Britse voetbal. Met name het hoge niveau en de sfeer in de stadions maakten indruk: “In Nederland is er meestal maar één vak met supporters die zingen. In Engeland doet het hele stadion mee.”

Wat vind je van het Engelse voetbal? Is er veel verschil met de Nederlandse competitie?
Zoet: “De Premier League is niet alleen een fysieke competitie, maar je ziet ook veel goed combinatiespel. Er wordt soms vanuit het niets een geweldige pass gegeven waarmee een speler vrij voor de goal wordt gezet. Er wordt vaak gescoord, met name bij de grotere clubs zie je dat er maar weinig kansen nodig zijn een goal te maken. Vooral in de wedstrijd die wij hebben gezien! (Zoet was aanwezig bij Arsenal – Newcastle United, uitslag 7-3, red.).

Ten opzichte van het Nederlandse voetbal is het een stuk fysieker. Ook zit er meer verrassing in het spel. Er kan plotseling een snelle actie zijn, een onverwachte goal… In de wedstrijden die wij zagen, werd er vaak vanuit het niets gescoord. In Nederland zie je meestal een langer overwicht van een team voordat er gescoord wordt. Uiteraard gebeurt dit in Engeland ook wel en wordt in Nederland ook wel eens vanuit het niets gescoord, maar het was wel iets wat me is opgevallen.”

Hoe was de sfeer in de Engelse stadions?
“De beleving van de supporters is fantastisch, alle stadions zijn bijna altijd uitverkocht. Rondom de stadions is de drukte voor de wedstrijd al groot, maar met name na de wedstrijd is dit nog beter te merken. Wat me vooral opviel, is dat er in Engeland niet zoals in Nederland één vak is waarin de supporters zingen. Wanneer een paar supporters sfeer maken, doet in Engeland het hele stadion mee. Mooi om te zien! Iedereen in het stadion heeft ook wel een item van de club bij zich, zoals een shirt, een sjaal of een muts. En wat ik ook heel bijzonder vind: de supporters van het uitspelende team hoeven niet in een apart vak met allemaal beveiliging te zitten.”

Waarom heb je de voetbalreizen bij Travel4Reasons geboekt?
“Wij zijn vorig jaar in aanraking gekomen met Travel4Reasons, omdat we een reisje naar Londen wilden maken en een Engelse voetbalwedstrijd wilden bijwonen. We hebben op internet gezocht en kwamen bij Travel4Reasons uit. De offerte die we hadden aangevraagd werd snel beantwoord. Dat maakte dat we gelijk positief waren en de reis via Travel4Reasons hebben gemaakt.

Inmiddels hebben we december vorig jaar een tweede reis met Travel4Reasons gemaakt. Beide keren was het een positieve ervaring, met name omdat alles goed geregeld en duidelijk is. Je krijgt goede informatie waar je naartoe moet als je aankomt, maar ook hoe je vanuit je hotel overal kunt komen. Ook met de tickets, die keurig klaarliggen bij het stadion, was alles goed geregeld.”

Hoe heb je de twee reizen ervaren?
“De reis zelf is prima te doen, wij zijn vanaf Eindhoven naar Londen gevlogen, een klein uurtje vliegen. In Engeland moesten we verder met de trein en de metro naar ons hotel, dat vlakbij het metrostation ligt. Ideaal, hierdoor kun je gemakkelijk overal naartoe. Het hotel en het ontbijt waren uitstekend. Ik zou iedereen deze reizen met Travel4Reasons aanraden, omdat zij nauw samenwerken met de klanten om ze een zo goed mogelijke reis op maat aan te bieden."Korte reizen (+/- 3 dagen)
Langere reizen (Va. 3 dagen)
Langere reizen (Va. 3 dagen)
Voetbalwedstrijd Southampton
Betrouwbaarheid:Belangrijk:

Contact

Alg. Voorwaarden

Privacy verklaring

Referenties

Partners & Links

Site map

Seizoensopties:

Wie zijn wij?

Verzekeringen

FAQ

 

NEW ARRIVALS:

Specials:

Populair:

Origineel cadeau?

Vliegen van Eelde naar Londen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Aangesloten bij:

T4R ® | Travel4Reasons

Herestraat 113
9711 LG Groningen
+31 50 850 49 40
info@travel4reasons.nl

Volg ons via:

Volg ons via Instagram!

Copyright © 2006 - 2019 Travel4Reasons.nl