Reizen door de Provincie
Reizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de Provincie

Groningen "Off the Beaten Track"

4  dagen | vanaf € 329 pp.

Geniet van de heerlijke stad Groningen en bezoek de expositie over The Rolling Stones.

Reis in het kort:
- 3 nachten verblijf in luxe appartement
- 1 ticket pp. voor de expositie The Rolling Stones - Unzipped
- een individuele stadswandeling "Unzipped Groningen"
- ontbijt verzorgd 'aan huis' voor iedere ochtend
- éénmaal diner (3-gangen) verzorgd 'aan huis'
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde prijs is voor 4 personen in een midweek.
Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de prijs voor 2 tot 6 personen.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen naar de Noordelijke provincies zijn verzameld binnen het thema Vakantie Noord Nederland. Hieronder geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Reizen door de Provincie

Groningen "Off the Beaten Track"

Binnen Groningen "Off the Beaten Track" verblijf je in een luxe appartement, behoort het ontbijt en het diner 'aan huis' tot het arrangement, samen met een individuele stadswandeling met Gids en de tickets voor The Rolling Stones - Unzipped zijn inclusief. Ben je benieuwd?

De reis is inclusief:

  • Minimaal 3 overnachtingen in een luxe appartement midden in de stad Groningen,
  • 3 keer ontbijt pp. verzorgd 'aan huis',
  • Één 3-gangen diner pp. verzorgd 'aan huis',
  • 1 ticket pp. voor de expositie 'The Rolling Stones - Unzipped'
  • Een individuele stadswandeling "Unzipped Groningen" *

   De wandeling wordt individueel aangeboden met enkel jouw gezelschap onder begeleiding van een ervaren Gids

  • GGTO Garantiefonds
  • Uitgebreide reisbescheiden

* Stadswandeling: Unzipped Groningen

Een stadswandeling met gids is de leukste manier om Groningen te ontdekken! In het kader van Unzipped, de tentoonstelling over de Rolling Stones in het Groninger Museum, hebben de gidsen van StadsgidsGroningen een unieke wandeling ontwikkeld.

De wandeling gaat van start bij het museum, onder de ‘Stones-tong’ voor de ingang, en leid je daarna langs de hoogtepunten in de binnenstad van Groningen. De verhalen die we daarbij vertellen gaan niet alleen over de Olle Grieze en Bommen Berend, maar ook over een Groningse zangeres die mocht optreden in het Witte Huis en een Amerikaanse rockster die een blauwtje liep in Groningen.

Onze gidsen zijn echte verhalenvertellers met vaak jarenlange ervaring als stadsgids. Laat je meevoeren op een reis door de tijd door één van de mooist steden van Nederland. Wij ‘unzippen’ graag de mooiste verhalen in een stadswandeling die ongeveer 1,5 uur zal duren. Wandel je mee?

Bekijk ook de 3-daagse variant:

- Groningen & The Stones

Met de auto of de trein

Omdat de gekozen appartementen midden in het centrum van Groningen zijn gevestigd en de activiteiten allemaal te voet kunnen worden bereikt, kan dit arrangement ook heel goed per trein worden gemaakt. Vanaf het Centraal Station Groningen geven we een hele duidelijke beschrijving hoe je je naar je appartement begeeft.

PARKEREN

Kom je met de auto, dan bieden we een aantal parkeeropties. In de binnenstad van Groningen kan op verschillende locaties geparkeerd worden. Afhankelijk van het gekozen appartement en de afstand tot het centrum bedragen de parkeerkosten tussen € 10,00 - € 17,50 per dag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

 

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reizen door de Provincie - Groningen "Off the Beaten Track"

Voor het arrangement The Stones kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. We hanteren een midweek en een weekendprijs.

A * - midweek (zondag tot vrijdag)
B * - weekend (vrijdag tot zondag)

Prijzen o.b.v. luxe appartement:

  2 personen 4 personen 6 personen
A € 389 pp. € 329 ** pp. € 289 pp.
B € 409 pp. € 379 pp. € 339 pp.

* Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€ 3,70 p.p.p.n.)
**
De genoemde vanaf prijs

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Dag van aankomst

  Op de eerste dag van je arrangement check je in (dit kan vanaf 16:00 uur) en kun je rustig aan je verblijf beginnen.

 • Dag 2 - The Rolling Stones

  Op de tweede dag verzorgt Foodfellas Catering het ontbijt (en ook het diner). Deze worden op een vast moment aan de deur geleverd. Vandaag bezoek je de expositie van The Rolling Stones Unzipped. Travel4Reasons boekt een tijdslot en de rest van de dag ben je vrij om Groningen te ontdekken. (Dag 2 en 3 kunnen worden omgedraaid).

 • Dag 3 - Off the Beaten track

  Op de derde dag verzorgt Foodfellas Catering het ontbijt. Dit wordt op een vast moment aan de deur geleverd. Vandaag neem je deel aan een begeleide stadswandeling van +/- 75 minuten. De gids leidt je door de stad en wijst je op leuke onbekende stukken van de stad Groningen. De rondleiding is erg vermakelijk en start vanaf het Groninger Museum. (Dag 2 & 3 kunnen worden omgedraaid).

 • Dag 4 - De laatste dag

  Op de vierde dag verzorgt Foodfellas Catering het ontbijt. Dit wordt op een vast moment aan de deur geleverd. De check-out dient te gebeuren rond 11:00 uur. De rest van de dag is vrij te besteden om de stad of de provincie Groningen te bezoeken.

Reizen door de Provincie - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland.

We werken samen met:

- Bed & Breakfast De Barrels
- Best Western Centre Apartments
- Gelkingehof Apartments

De luxe en hele ruime appartementen zijn uitstekend geschikt voor een verblijf buitenshuis in deze rare Coronatijd. De appartementen hebben een oppervlakte vanaf 85 m2 (2 personen) tot 150 m2 (6 personen) en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime woonkamer, ruime slaapkamers, douche en toilet. Wifi is aanwezig. 

Alle prijzen zijn inclusief gas, licht en water, handdoeken, theedoeken, beddengoed en schoonmaak.

CATERING - Foodfellas Catering

Door Foodfellas Catering zal zowel het ontbijt voor iedere ochtend als een 3-gangen diner worden verzorgd voor iedere deelnemer aan het arrangement. Voor het diner heb je de keuze uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten. Het menu ontvang je samen met de reisbescheiden en je keuze kun je uiterlijk 7 dagen voor aankomst doorgeven per mail.
Op deze manier kun je veilig genieten van een heerlijk bezoek aan de stad Groningen.

Groningen "Off the Beaten Track"
Groningen "Off the Beaten Track"

Ideale reisperiode

Dit arrangement kan geboekt worden van 14 november 2020 t/m 28 maart 2021. Leidend is de duur van de expositie. De duur van de expositie kan worden verlengd.

Kunnen we een fiets meenemen?

Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan