Whisky Passe-partout

Bezoek onze whiskybestemmingen niet in een reis, maar in meerdere losse reizen
Bekijk het aanbod

Whisky Passe-partout

Wanneer je onze whiskybestemmingen graag zou willen bezoeken maar het lastig lijkt om aaneengesloten vrij te krijgen, is er de mogelijkheid om inééns alle bestemmingen te reserveren. Je kunt dan de bestemmingen inééns boeken maar in twee trips (2-luik), drie trips (3-luik) of vier trips (4-luik) bezoeken.

Ook is het mogelijk om iedere bestemming in een wisselende samenstelling van personen te bezoeken. Dus hier ben je volledig vrij om op je eigen manier en in een zelf te kiezen samenstelling de whiskybestemmingen langs te gaan.

Andere opties:
- Whisky reizen Nederland
- Whisky rondreizen Nederland
- Whisky weekend Nederland

Whisky 2-luik
Whisky Passe-partout
Whisky 2-luik
2 x 3 Dagen

Binnen de whisky 2-luik door Nederland bezoek je 2 karakteristieke plaatsen in Nederland op 2 verschillende momenten. Je hebt de keuze uit Schiedam, het Achterhoekse Zelhem, het Limburgse Arcen en Ootmarsum in Twente. Je bepaalt zelf de volgorde, je gezelschap en je reisdatum.

Bekijk
Whisky 3-luik
Whisky Passe-partout
Whisky 3-luik
3 x 3 Dagen

Binnen de whisky 3-luik door Nederland bezoek je 3 karakteristieke plaatsen in Nederland op 3 verschillende momenten. Je hebt de keuze uit Schiedam, het Achterhoekse Zelhem, het Limburgse Arcen en Ootmarsum in Twente. Je bepaalt zelf de volgorde, je gezelschap en je reisdatum.

Bekijk
Whisky 4-luik
Whisky Passe-partout
Whisky 4-luik
4 x 3 Dagen

Binnen de whisky 4-luik door Nederland bezoek je 4 karakteristieke plaatsen in Nederland op 4 verschillende momenten. We hebben Schiedam, het Achterhoekse Zelhem, het Limburgse Arcen en Ootmarsum in Twente. Je bepaalt zelf de volgorde, je gezelschap en je reisdatum.

Bekijk
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan