Incentives

Geniet in luxe van de Wadden. Erg interessnt voor kleine gezelschappen.
Bekijk het aanbod

Incentives

Ben je op zoek naar een luxe arrangement voor een klein gezelschap? We hebben een aantal erg interessante Incentives naar het Waddengebied. Dit kan vanuit de provincie Groningen (de stad) en Friesland (Dokkum). We bieden luxe verblijven in combinatie met VIP activiteiten (enkel met je eigen gezelschap). Bekijk de opties, maar vraag vooral wanneer we maatwerk dienen te verzorgen? Mail naar info@travel4reasons.nl.

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel jij als wij geen financieel risico lopen.

WAD lekker DELUXE
Reizen door de Provincie
WAD lekker DELUXE
3 of 4 Dagen

Geniet op een luxe manier van het Waddengebied. Verblijf in het luxe hotel Hotel de ABDIJ Dokkum. Geniet van een heus Waddenbiertje, een unieke zandplaat picknick en een verrassingsmenu van lokale producten.

  Bekijk
  WAD 'n weelde Groningen
  Reizen door de Provincie
  WAD 'n weelde Groningen
  3 of 4 Dagen

  Geniet op een luxe manier van het Waddengebied. Verblijf in het luxe hotel Miss Blansche in Groningen en neem deel aan een VIP Land Rover Safari en Rescue Experience (enkel met je eigen gezelschap). Benieuwd? 

   Bekijk
   Ervaring

   Ruim 15 jaar ervaring

   Betrouwbaar

   Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

   Kennis

   We maken elke reis eerst zelf

   Op maat!

   We passen elke reis naar uw wens aan