Reizen door de Provincie
Reizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de Provincie

WAD lekker DELUXE

3 of 4  dagen | vanaf € 329 pp.

Laat je verrassen door het prachtige Waddengebied, in het Noorden van Nederland en je verblijft in luxe in de provincie Friesland (Dokkum):

Reis in het kort:
- vanaf 2 nachten verblijf in luxe 4*-Hotel incl. ontbijt
- luxe 3-gangen verrassingsmenu van lokale producten
- een zandplaat picknick
- uitgebreide reisbescheiden

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen naar de Noordelijke provincies zijn verzameld binnen de thema's Vakantie Noord Nederland en Op de Wadden. Hieronder geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Reizen door de Provincie
WAD lekker DELUXE

Geniet op een luxe manier van het Waddengebied. Verblijf in het luxe Hotel de ABDIJ Dokkum. Geniet van een heus Waddenbiertje, een unieke zandplaat picknick en een verrassingsmenu van lokale producten. Benieuwd?

De reis is inclusief:

 • Minimaal 2 overnachtingen in de DOKKUM:
  • verblijf bij Hotel de ABDIJ Dokkum (4*-Hotel)
  • o.b.v. logies en ontbijt
  • ontvangst met Chef Mike Zeevenkel blond
  • éénmaal 3-gangen verrassingsmenu van lokale producten
 • Zandplaat Picknick *

  Waan jullie helemaal alleen op de wereld, omringd door de Waddenzee. Geniet van ultieme privacy en rust tijdens een romantische picknick op een schapenvacht. Op een zandplaat midden in de Waddenzee. Ook is het mogelijk te wandelen over de zandplaat voor of na jullie lunch/diner.

 • GGTO Garantiefonds
 • Uitgebreide reisbescheiden

* Zandplaat Picknick / Diner

Waan jullie helemaal alleen op de wereld, omringd door de Waddenzee. Geniet van ultieme privacy en rust tijdens een romantische picknick op een schapenvacht. Op een zandplaat midden in de Waddenzee. Ook is het mogelijk te wandelen over de zandplaat voor of na jullie lunch / diner. 

Een zandplaat picknick kan enkel tijdens laag water plaatsvinden. 

Dit arrangement kan ook bij iets onstuimiger weer gehouden worden, als je dat wilt. Wanneer nodig en gewenst leveren we regenjassen en een schuiltent mee om je tegen weersinvloeden te beschermen. Kruip lekker tegen elkaar aan en geniet van een unieke beleving!

We vertellen je graag wanneer het laag water is op jullie gewenste datum.

Wanneer het weer zich er voor leent, kunnen we de picknick upgraden naar een diner, wat de ervaring ultiem maakt. Dit wordt op de dag besloten. De meerprijs voor een diner bedraagt € 50,00 pp. en is o.b.v. 3-gangen en een passende fles wijn.

Ideale reisperiode

Deze reis kan gemaakt worden van april t/m september. De periode buiten deze maanden kunnen we een alternatieve invulling aanbieden. Geef je wens door tijdens de offerte-aanvraag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Je reis in Beeld

Rondreizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden


Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reizen door de Provincie - WAD lekker DELUXE

Voor het arrangement WAD lekker DELUXE kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. We hanteren 2 verschillende prijzen:

A - Aankomst op zondag t/m dinsdag,
B - Aankomst woensdag t/m zaterdag.

Prijzen o.b.v. Luxe 4*-Hotel en bij 3 dagen:

  Va. 2 personen
A € 329 pp.
B € 359 pp.

 

Prijzen o.b.v. Luxe 4*-Hotel en bij 4 dagen:

  Va. 2 personen
A € 339 pp.
B € 369 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - De aankomstdag

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar Dokkum, Friesland. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie. De eerste avond geniet je van een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu in het hotelrestaurant Waard van Dokkum.

 • Dag 2 - Op de Wadden

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Afhankelijk van het weer en het tijdstip waarop het laag water is, geniet je vandaag van een heerlijke zandplaat Picknick. Is het lekker weer en is de wind rustig, dan hebben we de mogelijkheid de picknick te upgraden naar een zandplaat diner.

 • Dag 3 - Dag van vertrek

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt ben je vrij om te gaan. Rond 11:00 uur dien je uit te checken (Je hebt de mogelijkheid het arrangement uit te breiden met een 4de dag).

Reizen door de Provincie - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van het thema. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Voor je verblijf in Dokkum gaan we uit van het mooie en luxe Hotel de ABDIJ Dokkum. Binnen het arrangement behoort tevens een parkeerplaats.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

WAD lekker DELUXE
WAD lekker DELUXE

Kunnen we een fiets meenemen?

Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan