Reizen door de Provincie
Reizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de ProvincieReizen door de Provincie

WAD 'n weelde Groningen

3 of 4  dagen | vanaf € 499 pp.

Laat je verrassen door het prachtige Waddengebied, in het Noorden van Nederland en je verblijft in luxe in de stad Groningen:

Reis in het kort:
- vanaf 2 nachten verblijf in luxe 4*-Hotel incl. ontbijt
- VIP land rover Safari door het Waddengebied
- VIP rescue experience over de Waddenzee
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen naar de Noordelijke provincies zijn verzameld binnen de thema's Vakantie Noord Nederland en Op de Wadden. Hieronder geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Reizen door de Provincie
WAD 'n weelde Groningen

Geniet op een luxe manier van het Waddengebied. Verblijf in het luxe hotel Miss Blanche in Groningen en neem deel aan een VIP Land Rover Safari en Rescue Experience (enkel met je eigen gezelschap). Benieuwd?

De reis is inclusief:

 • Minimaal 2 overnachtingen in de STAD GRONINGEN:
  • verblijf bij Miss Blanche (4*-Hotel)
  • o.b.v.  logies en ontbijt
  • parkeerplaats voor beide nachten
 • VIP Land Rover Safari door het Waddengebied
 • uitgebreide 3-gangen lunch in Waddenpaviljoen De Noorman
 • VIP Rescue Experience over de Waddenzee
 • GGTO Garantiefonds
 • Uitgebreide reisbescheiden

Ideale reisperiode

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden. Echter zijn de maanden april, mei, juni en september verreweg de meest gunstige maanden m.b.t. het weer en de drukte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Je reis in Beeld

Rondreizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?


Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reizen door de Provincie - WAD 'n weelde Groningen

Voor het arrangement WAD 'n Weelde kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Luxe 4*-Hotel en bij 3 dagen:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 499 pp. € 379 pp.

 

Prijzen o.b.v. Luxe 4*-Hotel en bij 4 dagen:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 589 pp. € 489 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - De aankomstdag

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar Dokkum, Friesland. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie. Voor het diner ben je vrij in je keuze. Het hotel biedt de faciliteit van een restaurant.

 • Dag 2 - Op de Wadden

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Er staan vandaag twee activiteiten op het programma, plus een lunch tussen 'de bedrijven door'. Afhankelijk van het weer en het getij wordt de volgorde van de Safari en de Rescue Experience bepaalt. Je wordt om 10:00 uur in Lauwersoog verwacht.

 • Dag 3 - Dag van vertrek

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt ben je vrij om te gaan. Rond 11:00 uur dien je uit te checken (Je hebt de mogelijkheid het arrangement uit te breiden met een 4de dag).

Reizen door de Provincie - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van het thema. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Voor je verblijf in Groningen gaan we uit van het mooie en luxe Miss Blanche Hotel in de stad Groningen. Binnen het arrangement behoort tevens een parkeerplaats.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Binnen de offerte noemen we specifiek in welke accommodatie (B&B of Hotel) je zult verblijven.

WAD 'n weelde Groningen
WAD 'n weelde Groningen

Kunnen we een fiets meenemen?

Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan