Rondreizen Wales | 7-Daagse reis Wales
| Stedentrip UK (home)

| Verzekering

Verzekering voor uw reis?

Verzekeringen bij De Europeesche - Travel4Reasons

Vanaf heden is het voor onze klanten mogelijk om een aflopende reis- & annuleringsverzekering af te sluiten. Omdat steeds meer mensen de verzekering samen willen afsluiten met de geboekte reis hebben wij gemeend om deze mogelijkheid aan te bieden. Zoals vele reisorganisaties hebben we gekozen voor ‘De Europeesche’.

Reisverzekering - Travel4Reasons

Voor onverwachte situaties tijdens uw reis kunt zich bij ons verzekeren voor een bedrag van € 1,60 per dag. Zowel de vertrekdag als de terugkomst dag behoren tot de reis en dienen meegeteld te worden.

Annuleringsverzekering - Travel4Reasons

Wanneer u ver van te voren boekt, kunnen er situaties ontstaan die het maken van de reis onmogelijk maken. Voor de onoverkomelijke zaken zoals sterfte, ziekte of opgelopen lichamelijk letsel kunt u de kosten van de reis verzekeren met een Annuleringsverzekering van ‘De Europeesche’.

Voor een reisaantal < 10 bedraagt de premie 5,5% over de reissom (exclusief 21% assurantiebelasting). Wanneer uw reisgezelschap > 10 worden de premiebedragen anders. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@travel4reasons.nl.

Annuleringsverzekering plus Evenementendekking

Vanwege live TV-uitzendingen komt het af en toe voor dat voetbalwedstrijden worden verplaatst naar een ander tijdstip. Conseqeuntie hiervan kan zijn dat de vliegtickets en hotelovernachting moet worden omgeboekt. Omdat vliegtickets vaak niet kosteloos om te boeken zijn en een extra nacht ook extra kosten met zich meebrengt, kunt u zich voor deze onverwachtse kosten verzekeren. De premie voor een dergelijke verzekering bedraagt 6,5% over de gehele reissom (exclusief 21% assurantieverzekering).

Schade melden? Download het juiste formulier


Aflopende Annuleringsverzekering

Aflopende ReisverzekeringKorte reizen (+/- 3 dagen)
Langere reizen (Va. 3 dagen)
Langere reizen (Va. 3 dagen)
Voetbalwedstrijd Southampton
Betrouwbaarheid:Belangrijk:

Contact

Alg. Voorwaarden

Privacy verklaring

Referenties

Partners & Links

Site map

Seizoensopties:

Wie zijn wij?

Verzekeringen

FAQ

 

NEW ARRIVALS:

Specials:

Populair:

Origineel cadeau?

Vliegen van Eelde naar Londen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Aangesloten bij:

T4R ® | Travel4Reasons

Herestraat 113
9711 LG Groningen
+31 50 850 49 40
info@travel4reasons.nl

Volg ons via:

Volg ons via Instagram!

Copyright © 2006 - 2019 Travel4Reasons.nl