Rondreizen Ierland

Ontdek 'uw eigen' Ierland en maak uw keuze.
Bekijk het aanbod

Rondreizen Ierland

Prachtige landschappen, rijke tradities, adembenemende natuur en heerlijk rustgevend voor een rondreis; Ierland. U reist rechtstreeks naar Ierland en vervolgt op eigen gelegenheid uw gekozen reis. Alle reizen hier beneden bevatten Vlucht, camper of autohuur en overnachting.

A Little Ireland
Fly Drive Ierland
A Little Ireland
5  dagen | vanaf € 379 pp.

Kort maar krachtig. U bezoekt de sfeervolle hoofdstad van Ierland, Dublin. Met al haar muziek, de whiskey, sfeervolle pubs en prachtige gebouwen en winkels. Daarnaast bezoekt u het absoluut groene hart van Ierland, Wicklow. U rijdt over een prachtig groen en heuvelachtig landschap door het bos en langs de zee....

Bekijk
From the East to West
Fly Drive Ierland
From the East to West
9  dagen | vanaf € 649 pp.

De prachtige groene landschappen vliegen aan u voorbij tijdens deze 9-Daagse Fly en Drive. Vanaf Dublin reist u via Kilkenny naar Doolin - het bekende dorp aan de Westkust van Ierland. Op de terugreis verblijft u twee nachten in Tullamore, terwijl u eindigt in Dublin. 

Bekijk
Typically Irish XXL
Fly Drive Ierland
Typically Irish XXL
14  dagen | vanaf € 939 pp.

Voor een geheel verzorgde Fly & Drive voor 14 dagen waarin u het grootste gedeelte van Ierland bezoekt, heeft u uw handen vol. U bezoekt Dublin, een groot deel van The Atlatic Way, de Cliffs of Moher, het sfeervolle Doolin, etc. etc. Lees de uitgebreide beschrijving en laat u overtuigen.

Bekijk
VW Transporter (IER)
Rondreis camper Ierland
VW Transporter (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 549

Geniet van een praktisch kleine camper; de VW Transporter. Deze heerlijk compacte camper biedt ruimte aan 2 volwassen personen voor een heerlijke camperreis door Ierland.

Bekijk
Aero (IER)
Rondreis camper Ierland
Aero (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 599

Deze luxe 2-persoons camper is ideaal voor een camper rondreis naar Ierland. De camper biedt een vast 2-persoonsbed en een 'on-board' douche en toilet. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Bekijk
Vista (IER)
Rondreis camper Ierland
Vista (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 409

Deze 4-Persoons camper is ideaal voor een reis naar Ierland met een gezin met jonge kinderen of luxe met z'n tweeën. Deze camper biedt een vast 2-persoonsbed en een opklapbaar tweede 2-persoonsbed boven de stuurhut. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte. 

Bekijk
Vista Plus (IER)
Rondreis camper Ierland
Vista Plus (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 419

Een 4-Persoons camper biedt u twee vaste ruime 2-persoonsbedden. Voor 2 stellen of een koppel die apart slaapt; Ideaal en ruim voor een heerlijke camper rondreis door Ierland. Ook voor een keukentje en douche / WC is gezorgd, dus alle luxe aan boord. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend een...

Bekijk
Grande (IER)
Rondreis camper Ierland
Grande (IER)
va. 7  dagen | vanaf € 489

De grootste camper in ons assortiment, biedt plaats aan 6 personen. 2 Volwaardige 2-persoonsbedden en een stapelbed met 2 Single bedden. Ideaal voor een groot gezin. Geniet van het comfort en de ruimte voor een heerlijke camperreis naar Ierland.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan