Rondreizen Ierland

Ontdek 'uw eigen' Ierland en maak uw keuze.
Bekijk het aanbod

Rondreizen Ierland

Prachtige landschappen, rijke tradities, adembenemende natuur en heerlijk rustgevend voor een rondreis; Ierland. U reist rechtstreeks naar Ierland en vervolgt op eigen gelegenheid uw gekozen reis. Alle reizen hier beneden bevatten Vlucht, camper of autohuur en overnachting.

Wanneer u breder bent geïnteresseerd of u wilt een langere reis maken, dan biedt Travel4Reasons ook de mogelijkheid voor een meerdaagse fly drive Ierland. Hierbij zijn er meerdere regio's aan elkaar geschakeld, waarbij u zelf beschikt over een huurauto en u uw eigen tijd en route bepaald. Een whiskey tour zou tevens zonder enkele moeite naar wens kunnen worden toegevoegd.

Als whiskeyliefhebber kunt u in Ierland ook zeker uw lol op. In Dublin zijn een aantal bekende en iets minder bekende whiskeydistilleerderijen die u kunt bezoeken binnen de whiskey tour Ierland. Daarnaast zijn er een aantal andere arrangementen die ook een whiskeybezoek bevatten, maar ook een aantal andere typisch Ierse activiteiten. Bent u nieuwsgierig?

A Little Ireland
Fly Drive Ierland
A Little Ireland
5  dagen | vanaf € 679 pp.

Kort maar krachtig. U bezoekt de sfeervolle hoofdstad van Ierland, Dublin. Met al haar muziek, de whiskey, sfeervolle pubs en prachtige gebouwen en winkels. Daarnaast bezoekt u het absoluut groene hart van Ierland, Wicklow. U rijdt over een prachtig groen en heuvelachtig landschap door het bos en langs de zee....

Bekijk
Typically Irisch
Fly Drive Ierland
Typically Irisch
7  dagen | vanaf € 909 pp.

In deze 7-Daagse reis doorkruist u het Zuiden en Zuidwesten van Ierland. U doet de sfeervolle stadjes Kilkenny (van het bier), Doolin (van de muziek) en Tullamore (van de whiskey) aan en reist op eigen tempo van plaats naar plaats. U heeft gegarandeerd een heerlijke week en maakt daarbij het...

Bekijk
From the East to West
Fly Drive Ierland
From the East to West
9  dagen | vanaf € 1.129 pp.

De prachtige groene landschappen vliegen aan u voorbij tijdens deze 9-Daagse Fly en Drive. Vanaf Dublin reist u via Kilkenny naar Doolin - het bekende dorp aan de Westkust van Ierland. Op de terugreis verblijft u twee nachten in Tullamore, terwijl u eindigt in Dublin. 

Bekijk
Typically Irish XXL
Fly Drive Ierland
Typically Irish XXL
14  dagen | vanaf € 1.469 pp.

Voor een geheel verzorgde Fly & Drive voor 14 dagen waarin u het grootste gedeelte van Ierland bezoekt, heeft u uw handen vol. U bezoekt Dublin, een groot deel van The Atlatic Way, de Cliffs of Moher, het sfeervolle Doolin, etc. etc. Lees de uitgebreide beschrijving en laat u overtuigen.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan