Op de Wadden

Op de Wadden vind je rust, natuur en een heerlijke vakantie!
Bekijk het aanbod

Op de Wadden

Met Travel4Reasons nemen we je mee naar een bestemming aan de hand van een thema. Binnen Nederland hebben we gekozen voor het Waddengebied. Bekend bij velen vanwege de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Maar ook het Waddengebied aan de vaste wal - in de provincies Noord-Holland, Friesland en Groningen - zijn ontzettend mooi om te ontdekken binnen een reis. Kies één van onze arrangementen naar het Waddengebied.

Vakantie Noord-Nederland

Met het Waddengebied hebben we al bijna heel Noord-Nederland gedekt, op de provincie Drenthe. Maar ook Drenthe is absoluut de moeite als (onderdeel van) een vakantie en kunt je inmiddels ook bezoeken binnen de arrangementen van Travel4Reasons.

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel wij als jij geen financieel risico loopt.

Binnen de reizen naar Nederland bekeken onze klanten ook:
- Reizen door de provincie
- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Reis Nederlandse schilders

Slag om stad en ommeland
Reizen door de Provincie
Slag om stad en ommeland
3  dagen | vanaf € 149 pp.

De stad en de provincie Groningen (voornamelijk Oost-Groningen) kennen een heftige geschiedenis uit de oorlogsjaren 1940 tot 1945. Vanwege de strategische ligging is hier zwaar gevochten en zijn er verhalen die blijvend verteld moeten worden. Wij dragen ons steentje bij met dit arrangement. 

Bekijk
WAD lekker DELUXE
Reizen door de Provincie
WAD lekker DELUXE
3 of 4  dagen | vanaf € 309

Geniet op een luxe manier van het Waddengebied. Verblijf in het luxe hotel Hotel de ABDIJ Dokkum. Geniet van een heus Waddenbiertje, een unieke zandplaat picknick en een verrassingsmenu van lokale producten.

  Bekijk
  WAD 'n weelde Groningen
  Reizen door de Provincie
  WAD 'n weelde Groningen
  3 of 4  dagen | vanaf € 489 pp.

  Geniet op een luxe manier van het Waddengebied. Verblijf in het luxe hotel Miss Blansche in Groningen en neem deel aan een VIP Land Rover Safari en Rescue Experience (enkel met je eigen gezelschap). Benieuwd? 

   Bekijk
   WAD 'n beleving
   Rondreizen Nederland
   WAD 'n beleving
   7  dagen | vanaf € 359 pp.

   Beleef het Waddengebied en geniet optimaal van het verblijf in de theaterherberg en het verhaal over het Hogeland van Groningen. Ervaar het Waddengebied met een Land Rover Safari en een Rescue Experience. Het arrangement voor jong & oud. Benieuwd?

    Bekijk
    WAD vanaf de stad
    Rondreizen Nederland
    WAD vanaf de stad
    7  dagen | vanaf € 459 pp.

    Bezoek de steden Groningen en 'moordstad' Dokkum (Friesland) en geniet vanuit hier van én beide steden én het mooie Waddengebied. Vanuit beide locaties kun je tevens de Waddeneilanden bezoeken. Ondek twee pareltjes in het Noorden van Nederland.

     Bekijk
     WAD vanaf de stad PER TREIN
     Rondreizen Nederland
     WAD vanaf de stad PER TREIN
     7  dagen | vanaf € 479 pp.

     Per trein bezoek je de hoofstad van de provincie Groningen; Groningen. Daarnaast bezoek de sfeervolle havenstad Harlingen (Friesland). Geniet vanuit je hotel van én beide steden én het mooie Waddengebied. Ondek twee pareltjes in het Noorden van Nederland.

      Bekijk
      WAD een rondreis
      Rondreizen Nederland
      WAD een rondreis
      7  dagen | vanaf € 479 pp.

      Bezoek het prachtige Waddengebied - UNESCO Werelderfgoed - in het Noorden van Nederland. Verblijf in Pieterburen en bezoek onder andere Schiemonnikoog. Verblijf in Dokkum en bezoek ook Ameland. Geniet optimaal van het Waddengebied. Benieuwd?

       Bekijk
       WAD een rondreis XL
       Rondreizen Nederland
       WAD een rondreis XL
       10  dagen | vanaf € 639 pp.

       Bezoek het prachtige Waddengebied - UNESCO Werelderfgoed - in het Noorden van Nederland. Verblijf in Pieterburen - in de provincie Groningen, in Dokkum - in de provincie Friesland en Schagen in de provincie Noord-Holland. Ben je benieuwd?

        Bekijk
        Ervaring

        Ruim 15 jaar ervaring

        Betrouwbaar

        Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

        Kennis

        We maken elke reis eerst zelf

        Op maat!

        We passen elke reis naar uw wens aan