Op de Wadden

Op de Wadden vind je rust, natuur en een heerlijke vakantie!
Bekijk het aanbod

Op de Wadden

Met Travel4Reasons nemen we je mee naar een bestemming aan de hand van een thema. Binnen Nederland hebben we gekozen voor het Waddengebied. Bekend bij velen vanwege de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Maar ook het Waddengebied aan de vaste wal - in de provincies Noord-Holland, Friesland en Groningen - zijn ontzettend mooi om te ontdekken binnen een reis. Kies één van onze arrangementen naar het Waddengebied.

Vakantie Noord-Nederland

Met het Waddengebied hebben we al bijna heel Noord-Nederland gedekt, op de provincie Drenthe. Maar ook Drenthe is absoluut de moeite als (onderdeel van) een vakantie en kunt je inmiddels ook bezoeken binnen de arrangementen van Travel4Reasons.

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel jij als wij geen financieel risico lopen.

Binnen de reizen naar Nederland bekeken onze klanten ook:
- Reizen door de provincie
- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Reis Nederlandse schilders

Slag om stad en ommeland
Reis door de provincie
Slag om stad en ommeland
3  dagen | vanaf € 149

De stad en de provincie Groningen (voornamelijk Oost-Groningen) kennen een heftige geschiedenis uit de oorlogsjaren 1940 tot 1945. Vanwege de strategische ligging is hier zwaar gevochten en zijn er verhalen die blijvend verteld moeten worden. Wij dragen ons steentje bij met dit arrangement. 

  Bekijk
  Whisky Weekend Friesland
  Whisky weekend Nederland
  Whisky Weekend Friesland
  3  dagen | vanaf € 349 pp.

  Geniet van een whisky weekend in Friesland. Bezoek Frysk Hynder en neem deel aan een 4-gangen whiskydiner bij Schots Restaurant & Whiskybar de Koebrug. Het arrangement is exclusief voor de klanten van Travel4Reasons. Bezoek het noorden aan de hand van het thema whisky.

   Bekijk
   Groningen STAD en OMMELAND
   Reis door de provincie
   Groningen STAD en OMMELAND
   6  dagen | vanaf € 369

   Bezoek de stad en de provincie Groningen. Geniet van de talloze terrassen en de sfeervolle winkelstraten in de stad. Trek er op uit en geniet van het rustige Groningse platteland, het Waddengebied en laat je verrassen in de Theaterherberg. Word je hier enthousiast van?

    Bekijk
    Sa grutsk as in FRIES
    Reis door de provincie
    Sa grutsk as in FRIES
    7  dagen | vanaf € 479 pp.

    "Zo trots als een Fries"; Dit arrangement laat je het échte Friesland beleven. Geniet van de sport, het eten, het Friese water en het Wad. Je verblijft in een leuk middenklasse hotel in Harlingen en Dokkum. En naast de activiteiten is er ruimte genoeg voor eigen invulling.

     Bekijk
     WAD & Whisky
     Rondreizen Nederland
     WAD & Whisky
     7  dagen | vanaf € 439 pp.

     Binnen dit arrangement combineren we het prachtig Groningse Waddengebied met de waterrijke omgeving en whisky in Friesland. Naast het verblijf in een prachtige omgeving bezoekt u tevens de whiskystokerij Frysk Hynder en geniet u van het 5-gangen whiskydiner in Stavoren en bezoekt u Schiermonnikoog.

      Bekijk
      WAD vanaf de stad
      Rondreizen Nederland
      WAD vanaf de stad
      7  dagen | vanaf € 479 pp.

      Bezoek de steden Groningen en 'moordstad' Dokkum (Friesland) en geniet vanuit hier van én beide steden én het mooie Waddengebied. Vanuit beide locaties kun je tevens de Waddeneilanden bezoeken. Ondek twee pareltjes in het Noorden van Nederland.

       Bekijk
       WAD vanaf de stad PER TREIN
       Rondreizen Nederland
       WAD vanaf de stad PER TREIN
       7  dagen | vanaf € 479 pp.

       Per trein bezoek je de hoofstad van de provincie Groningen; Groningen. Daarnaast bezoek de sfeervolle havenstad Harlingen (Friesland). Geniet vanuit je hotel van én beide steden én het mooie Waddengebied. Ondek twee pareltjes in het Noorden van Nederland.

        Bekijk
        WAD een rondreis
        Rondreizen Nederland
        WAD een rondreis
        7  dagen | vanaf € 479 pp.

        Bezoek het prachtige Waddengebied - UNESCO Werelderfgoed - in het Noorden van Nederland. Verblijf in Pieterburen en bezoek onder andere Schiemonnikoog. Verblijf in Dokkum en bezoek ook Ameland. Geniet optimaal van het Waddengebied. Benieuwd?

         Bekijk
         Eilandhoppen WADDEN
         Rondreizen Nederland
         Eilandhoppen WADDEN
         9  dagen | vanaf € 499 pp.

         Eilandhoppen in het Waddengebied. Bezoek als dagtrip 4 eilanden en ga heerlijk fietsen, wandelen en waai lekker uit. Verblijf in Dokkum, Harlingen en / of Workum. Lijkt het je wat, bekijk onze keuze. 

          Bekijk
          WAD een rondreis XL
          Rondreizen Nederland
          WAD een rondreis XL
          10  dagen | vanaf € 699 pp.

          Bezoek het prachtige Waddengebied - UNESCO Werelderfgoed - in het Noorden van Nederland. Verblijf in Pieterburen - in de provincie Groningen, in Dokkum - in de provincie Friesland en Schagen in de provincie Noord-Holland. Ben je benieuwd?

           Bekijk
           Ervaring

           Ruim 15 jaar ervaring

           Betrouwbaar

           Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

           Kennis

           We maken elke reis eerst zelf

           Op maat!

           We passen elke reis naar uw wens aan