Whisky reizen Schotland
Whisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen Schotland

Edinburgh CLASSIC

3  dagen | vanaf € 339

Edinburgh; de (culturele) hoofdstad van Schotland, bekend van het Edinburgh Castle, Arthur Seat en het Edinburgh Festival ieder jaar in augustus. Voor een (beginnende) whiskyreiziger of voor de combinatie van de stad en de whisky is Edinburgh uitermate geschikt voor een kort reisje.

Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Deel:

Whisky reizen Schotland - Edinburgh CLASSIC

De reis is inclusief:

 • vlucht incl. handbagagekoffer a 10 kg
  (Standaard offreren we een vlucht met easyJet. Op verzoek is een  vlucht met KLM of vanuit Brussel natuurlijk ook mogelijk, maar dan gelden er (iets) andere prijzen. Geef een afwijkende wens aan tijdens uw aanvraag.) 

 • minimaal 2 overnachtingen + ontbijt in het centrum van Edinburgh
 • 1 whiskydag incl. 2 tours & proeverijen en transfers bij de volgende distilleerderijen:

  - Glenkinchie distilleerderij,
  - The Holyrood distilleerderij,
   
 • GGTO Garantiefonds
 • Uitgebreide reisbescheiden


Whisky reizen Schotland - Ideale reisperiode

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden met enkel speciale aandacht voor de maand augustus. Augustus is de 'Festival'-maand met tal van  verschillende festivals de gehele maand door. Omdat er ruim 1,000,000 miljoen 'Festival'-toeristen Edinburgh bezoeken in deze maand, zijn prijzen vaak (veel) hoger. Enkel wanneer de festivals in augustus uw speciale interesse wekken, is dit een periode om Edinburgh te bezoeken. Zo niet, dan dan adviseren we u hier rekening mee te houden met het kiezen van uw reisperiode en geldt onderstaande omschrijving;

- 's Winters prachtig aangekleed vanwege de Kerstperiode,
- Het Voor- & Najaar mooi vanwege de prachtige kleuren,
- Zomers heerlijk met de combinatie met het pikken van een terrasje.

Whisky reizen Schotland - Edinburgh CLASSIC


Vanwege de wisselende prijzen van de accommodatie gedurende het gehele jaar, hebben we de prijzen opgedeeld in 4 'periodes':

A - jan t/m apr / oktober t/m december 2020
B - mei & september 2020
C - juni & juli 2020
D - augustus 2020 
*

LET OP! 
Voor de maand augustus gelden standaard andere (hogere) prijzen vanwege de drukte rondom de Festivalmaand die ieder jaar in augustus plaatsvindt.


Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  Va. 2 personen
A € 339 ** pp
B € 359 ** pp
C € 379 ** pp
D € 459 ** pp

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  Va. 2 personen
A € 369 ** pp
B € 389 ** pp
C € 409 ** pp
D € 509 ** pp

 

** Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen inclusief € 20,00 pp. vroeg boekkorting en gelden bij een boeking > 5 maanden voor vertrek.

 

Whisky reizen Schotland  -  Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - De heenreis

  Vanaf Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Schotland (Edinburgh). Vanaf hier reist middels het Openbaar Vervoer (Bus, trein of tram) naar hartje stad waar u overnacht.

 • Dag 2 - De dag van de whisky

  Uw ontbijt is normaliter tussen 7:00 en 9:00 uur. Uw eerste bezoek is de distilleerderij van Glenkinchie. Vanuit de distilleerderij is een shuttle bus georganiseerd welke u rond 10:30 uur oppikt uit het centrum van Edinburgh. 's Middag - na de tour wordt u teruggebracht naar de stad. Aansluitend bezoekt u the Scotch Whisky Experience, waar u eveneens een rondleiding met proeverij krijgt.

 • Dag 3 - De terugreis

  Op dag 3 heeft u 's ochtends en 's middags een vrije besteding. Aan het einde van de middag / begin van de avond vertrekt uw vlucht terug naar Amsterdam.

Overnachten in Edinburgh

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met een aantal zeer sfeervolle B&B's. Maar ook een 3*-Hotel behoort tot de mogelijkheden.

De accommodaties liggen allen op loopafstand van het centrum en een voorbeeld van een te reserveren B&B / Hotel zal worden genoemd in de offerte.

De B&B’s (t.o.v. elkaar) / Hotels (t.o.v. elkaar) zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Schots ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs

LET OP! 
Mocht u liever luxe in Edinburgh willen verblijven, dan is een 4*- of 5*-Hotel natuurlijk ook een optie. Geef - bij het aanvragen van een offerte - aan dat u graag een 4*- of 5*-Hotel prefereert.

Edinburgh CLASSIC
Edinburgh CLASSIC
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan