Rondreizen

Een greep uit de mogelijkheden of bekijk het volledige aanbod per land.
Bekijk het aanbod

Rondreizen

Als specialist in reizen naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland, hebben we tal van mooie opties om uw weekendje, midweek of vakantie in te vullen. Ieder land is sfeervol op haar eigen manier. Het tropisch klimaat in het Zuiden van Engeland, de watervallen in Wales, het oneindige groene landschap in Ierland of de Highlands en eilanden in Schotland.

Voor Schotland bieden we de pagina Rondreis Schotland.
Hier onderscheiden we de Fly Drive Schotland, Schotland met de boot of whisky reizen Schotland

Voor Engeland, hebben we de keuze uit Fly Drive Engeland, Autoreis Zuid-Engeland en Vakantie Kanaaleilanden (of specifieker Vakantie Guernsey).

Ierland bieden we middels de Fly Drive Ierland en de Rondreis camper Ierland.

WAD een rondreis
Rondreizen Nederland
WAD een rondreis
7 Dagen

Bezoek het prachtige Waddengebied - UNESCO Werelderfgoed - in het Noorden van Nederland. Verblijf in Pieterburen - in de provincie Groningen en in Dokkum - in de provincie Friesland. Ben je benieuwd?

  Bekijk
  Jersey & Guernsey City by boat
  Bootreizen Kanaaleilanden
  Jersey & Guernsey City by boat
  va 8 Dagen

  U reist in 8 dagen vanaf St. Malo (Frankrijk) met eigen auto naar Jersey en Guernsey en kiest zelf uw dagbesteding. We verzorgen een hotel in de stad St. Peter Port. Verder kunt u wandelen, golfen en uiteraard heerlijk eten vanwege haar Franse inslag op de eilanden. Benieuwd?

  Bekijk
  7 Days Cornwall
  Fly Drive Engeland
  7 Days Cornwall
  7 Dagen

  Wanneer u een volledig rustgevende vakantie alleen naar Cornwall wilt, is deze reis echt iets voor u. U verblijft 3 nachten in St. Ives en 3 nachten in Falmouth en kunt heerlijk genieten van de prachtige omgeving.

  Bekijk
  Beautiful South England
  Fly Drive Engeland
  Beautiful South England
  8 Dagen

  Het heerlijke en af en toe Tropische Zuid-Engeland is een prachtige bestemming voor een rondreis. Somerset, Devon en Cornwall bieden u pittoreske dorpjes, prachtige stranden oneindige landschappen en ruige kusten. En - in de zomermaanden - prachtig weer. Bent u benieuwd? 

  Bekijk
  Typically Irisch
  Fly Drive Ierland
  Typically Irisch
  7 Dagen

  In deze 7-Daagse reis doorkruist u het Zuiden en Zuidwesten van Ierland. U doet de sfeervolle stadjes Kilkenny (van het bier), Doolin (van de muziek) en Tullamore (van de whiskey) aan en reist op eigen tempo van plaats naar plaats. U heeft gegarandeerd een heerlijke week en maakt daarbij het...

  Bekijk
  A Little Scotland by Boat
  Schotland met de boot
  A Little Scotland by Boat
  9 Dagen

  Reis met eigen auto per boot naar Newcastle. Ontdek 'je eigen' Schotland in je eigen auto. De bootovertocht en accommodatie in Schotland worden verzorgd en verder bepaal je je eigen invulling aan de hand van onze uitgebreide reisdocumenten. Overtuig jezelf en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Bekijk
  A FULL Scottisch Tour
  Fly Drive Schotland
  A FULL Scottisch Tour
  14 Dagen

  Voor een volledige vakantie naar Schotland, heb je aan deze 14-Daagse reis je handen vol. Je bezoekt de Highlands, de Speyside, je rijdt een heel groot deel van de North Coast 500 en je hebt de vrijheid om Isle of Skye of - Mull te bezoeken. De vlucht, de autohuur...

  Bekijk
  National Park Trail Wales
  Fly Drive Wales
  National Park Trail Wales
  9 Dagen

  Bezoek de drie bekende Nationale Parken in één reis. Pembrokeshire, Snowdonia en Brecon Beacons bieden overeenkomstig prachtige landscahppen en natuur, maar ieder op haar eigen manier. Erg leuk om aan de hand van dit thema Wales te leren kennen.

  Bekijk
  Aero (IER)
  Rondreis camper Ierland
  Aero (IER)
  va. 7 Dagen

  Deze luxe 2-persoons camper is ideaal voor een camper rondreis naar Ierland. De camper biedt een vast 2-persoonsbed en een 'on-board' douche en toilet. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

  Bekijk
  Vista Plus (SCO)
  Rondreis camper Schotland
  Vista Plus (SCO)
  va. 7 Dagen

  Een 4-Persoons camper biedt u twee ruime en vaste 2-Persoonsbedden. Voor 2 stellen of een koppel die apart slaapt; Ideaal en ruim voor een heerlijke camper rondreis door Schotland. Ook voor een keukentje en douche / WC is gezorgd, dus alle luxe aan boord. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend...

  Bekijk
  Ervaring

  Ruim 10 jaar ervaring

  Betrouwbaar

  Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

  Kennis

  We maken elke reis eerst zelf

  Op maat!

  We passen elke reis naar uw wens aan