Whisky reis Speyside

Reis naar de Speyside, kies 'jouw' merk of laat je verrassen. Dit zijn de opties.
Bekijk het aanbod

Whisky reis Speyside

Een whiskyreis naar de Speyside. De Speyside is het grootste whiskydistrict van Schotland en berbergt +/- 72 distilleerderijen. Wij hebben een selectie voor je gemaakt van distilleerderijen welke je gezien / bezocht moet hebben. En iedere distilleerderij biedt haar eigen whisky proeverij en proeverijen. Maak je reis op maat of kies één van onze arrangementen. Geniet daardoor optimaal van onze whisky reizen Schotland. Offerte?

Alternatief voor Schotland; een whiskey tour Ierland

Ook een whiskey tour Ierland is mogelijk om te boeken en te maken binnen de arrangementen van Travel4Reasons. 

Speyside OP MAAT
Whisky reizen Schotland
Speyside OP MAAT
va 4  dagen | vanaf € 449 pp.

De Speyside is het grootste whiskydistrict van Schotland en omdat er over smaak niet valt te twisten, kun je te kust en te keur wat betreft je keuze. Binnen dit arrangement bepaalt jezelf welke whiskydistilleerderijen je bezoekt binnen je arrangement. Je bezoekt 2 distilleerderijen per dag. Benieuwd?

Bekijk
Speyside CLASSIC
Whisky reizen Schotland
Speyside CLASSIC
4  dagen | vanaf € 529 pp.

De Speyside is hét whiskydistrict van Schotland. Grote namen als The Macallan, Glenfiddich en the Balvenie zijn hier gevestigd. Je bezoekt 4 whiskydistilleerderijen en je krijgt een volledig beeld van wat de Speyside te bieden heeft, In een prachtige landelijke omgeving verblijf je minimaal 3 nachten en geniet van de...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan