DMPV.nl

Bedrijfsfilms, videomarketing & Drone inspecties

Vanuit de ervaring van het maken van drone films op onze reislocaties biedt Travel4Reasons haar ervaring, kunde en certificering als drone piloot en film editor aan voor het laten maken van bedrijfsfilm of promotiefilm voor uw bedrijf, product, dienstverlening of uw privéaangelegenheid.

Onder de noemer van Video & Marketing hebben we een complementerend pakket met diensten samengesteld welke we voor uw bedrijfsvideo kunnen inzetten. Naast diverse mogelijkheden voor het opnemen van videomateriaal en het bewerken - editen - hiervan, bieden we een aantal fotografie specialismen. Als laatste vallen zaken als voice-over, muziek en geluid onder onze nieuwe paraplu. Neem eens een kijkje op DMPV.nl | Drones, Marketing, Podcasts & Video's

Naast het gebruik van beelden voor reclame, heeft het maken van beeld ook een praktisch nut. Bijvoorbeeld voor het gebruik van inspecties. Met Drone inspecties bespaart u snel veel tijd en geld en het is voor een Drone piloot zeer invoudig uit te voeren. U kunt namelijk uw bouw- of opslagterrein laten vastleggen in een Drone map, middels 2D-mapping (orthomosaïc) of 3D-mapping. Hierbij verzorgt de operator of drone piloot voor een gestructureerde lijst met foto's die in elkaar worden geschoven en zo ontstaat de drone kaart. Ontzettend handig voor veranderende oppervlaktes of gebouwen. Benieuwd?

Hieronder enige voorbeelden:

VOORBEELD: 2021-Promo Travel4Reasons

 20


VOORBEELD:
Whisky reizen Nederland


VOORBEELD: Whisky reizen Schotland


VOORBEELD: Rondreizen IJsland

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan