Verzekering voor uw reis?

Verzekeringen bij De Europeesche - Travel4Reasons

Vanaf heden is het voor onze klanten mogelijk om een aflopende reis- & annuleringsverzekering af te sluiten. Omdat steeds meer mensen de verzekering samen willen afsluiten met de geboekte reis hebben wij gemeend om deze mogelijkheid aan te bieden. Zoals vele reisorganisaties hebben we gekozen voor ‘De Europeesche’.
 

Reisverzekering - Travel4Reasons

Voor onverwachte situaties tijdens uw reis kunt zich bij ons verzekeren voor een bedrag van € 1,60 per dag. Zowel de vertrekdag als de terugkomst dag behoren tot de reis en dienen meegeteld te worden
.

Annuleringsverzekering - Travel4Reasons

Wanneer u ver van te voren boekt, kunnen er situaties ontstaan die het maken van de reis onmogelijk maken. Voor de onoverkomelijke zaken zoals sterfte, ziekte of opgelopen lichamelijk letsel kunt u de kosten van de reis verzekeren met een Annuleringsverzekering van ‘De Europeesche’.

Voor een reisaantal < 10 bedraagt de premie 5,5% over de reissom (exclusief 21% assurantiebelasting). Wanneer uw reisgezelschap > 10 worden de premiebedragen anders. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@travel4reasons.nl.
 

Schade melden? Download het juiste formulier


 

Aflopende Annuleringsverzekering

 

Aflopende Reisverzekering

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan