Weekendje Engeland

Bezoek Londen, Liverpool of Manchester voor een gezellig weekendje Engeland.
Bekijk het aanbod

Weekendje Engeland

Weekendje Engeland; Travel4Reasons biedt je tal van mogelijkheden.  Zo kun je kiezen voor een Beatles reis naar Liverpool, één van de Harry Potter reizen naar Londen of Noord-Engeland, musicalreizen naar Londen of een voetbalreis met een wedstrijd uide Premier League.

Geniet optimaal met je vrienden of vriendinnen, je gezin of een vriendengroep. Naast de genoemde voorbeeldreizen heb je ook de mogelijkheid een aantal activiteiten of reizen met elkaar te combineren. In dat geval helpen we je met een reis op maat!

Één van de andere reizen naar Engeland?

Naast onderstaande reizen naar Engeland en de korte reizen in de vorm van de Beatles reizen en de Short Break Londen hebben we ook een aantal mooie langere reizen zoals de Fly Drive Engeland, Engeland per Boot, rondreis camper Engeland, autoreis Zuid-Engeland of Vakantie Kanaaleilanden (of specifieker Vakantie Guernsey). Maak de beste keuze om 'jouw' Engeland te leren kennen...

The Magical Mystery Tour
Beatles reizen Liverpool
The Magical Mystery Tour
3 of 4  dagen | vanaf € 329

Ga terug in de tijd van de Beatles. Bezoek de stad die 'The Beatles' ademt. Bezoek middels een bustour de Cavern club, Pennylane, Strawberryfields en optioneel zelfs de huizen van John Lennon en Paul McCartney. Nog niet overtuigd, lees verder en vraag vrijblijvend een offerte aan?

Bekijk
Fab Four Tour
Beatles reizen Liverpool
Fab Four Tour
3 of 4  dagen | vanaf € 369

Geniet van een rondrit door de stad met een eigen chauffeur, welke u op verzoek langs de bekende plaatsen brengt van de Beatles. Optioneel bezoekt u tevens de huizen waar John Lennon en Paul McCartney zijn opgegroeid. 's Avonds bent u vrij de bekende Cavern Club te bezoeken voor een...

Bekijk
Harry Potter Londen
Short Break Londen
Harry Potter Londen
-  dagen | vanaf € -

Bezoek de Harry Potter Studio's net buiten Londen en neem deel aan een heuse Harry Potter wandeling dwars door de stad Londen. Je bezoekt diverse filmlocaties en krijgt enorm veel leuke weetjes over het ontstaan, de personages en de films van Harry Potter.

Bekijk
Musical Lion King Londen
Short Break Londen
Musical Lion King Londen
-  dagen | vanaf € -

Één van de langstlopende musicals op West End is The Lion King. Deze aangrijpende musical is zeer de moeite waard voor jong en oud. Daarnaast bezoekt u de heerlijke stad Londen met al haar mooie winkelstraten, gebouwen en natuurlijk de Thames. Vraag vrijblijvend een offerte?

Bekijk
Musical Les Miserables Londen
Short Break Londen
Musical Les Miserables Londen
-  dagen | vanaf € -

Een boeiende en meeslepende musical, één van de langstlopende musicals op West End; Les Miserables. Bezoek deze prachtige musical en combineer het met een heerlijke city trip naar Londen. Met uw kinderen, familie of gezellig met vrienden. Vraag vrijblijvend een offerte.

Bekijk
Musical The Phantom Londen
Short Break Londen
Musical The Phantom Londen
-  dagen | vanaf € -

'The Phantom of the Opera' is de langstlopende musical in Londen. Al ruim 35 jaar draait deze musical op West End en er lijkt geen einde aan te komen. Combineer een bezoek met een meerdaags verblijf in Londen en bezoek de Tower Bridge, Westminster Abbey en vele andere bekende bezienswaardigheden.

Bekijk
Musical Wicked Londen
Short Break Londen
Musical Wicked Londen
-  dagen | vanaf € -

Broadway's grootste hit volgens The New York Times, is de sensatie van Londen's theaterwereld waar hij verschillende records heeft gebroken. Het fascinerende Wicked brengt het publiek naar een spectaculaire fantasiewereld van tovenaars en heksen om het ongelofelijke verhaal te vertellen over de vriendschap tussen twee meisjes: de blonde en populaire...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan