Brievenbus cadeau

Geef een reischeque met fotoboek naar thema cadeau.
Bekijk het aanbod

Brievenbus cadeau

Bestel een reischeque inclusief een fotoboek als origineel cadeau. Vanwege de originaliteit van onze reizen worden onze reizen veelvuldig aangeboden als origineel cadeau. Vanwege het ruime aanbod fotomateriaal kunnen we het fotoboek op maat maken om de gevierde direct de richting te geven van zijn / haar  reis. Daarnaast heb je ook direct een mooi fysiek cadeau om persoonlijk te overhandigen.

Onze reizen zijn een zeer aantrekkelijk cadeau om weg te geven. Het is erg persoonlijk en kan geheel op maat worden opgemaakt. Juist voor gelegenheden als pensioen, jubileum, afscheid of examen heb je altijd een origineel cadeau. Tevens kunnen de reizen het gehele jaar gemaakt worden en is de door ons geleverde reischeque 3 jaar geldig. Een reischeque kan al vanaf € 50,00 worden besteld. De kosten van het specifiek naar het thema samengestelde fotoboek zijn € 16,50. 

Wanneer je belangstelling hebt, mail dan naar:

info@travel4reasons.nl

WELKE INFORMATIE HEBBEN WE NODIG:
(we sturen ALTIJD eerst een offerte)

- Thema van het fotoboek,
(Dit kan zijn whisky of rondreizen, maar ook Schotland of Nederland of gekoppeld aan een specifiek theme welke we aanbieden)

- Hoogte van het bedrag van de reischeque,
- Uiterste aanleverdatum,
- Adres waarop je het fotoboek graag ontvangt.

Fotoboeken voor het goede doel

In crisis moet je elkaar helpen. Omdat Travel4Reasons in deze Coronacrisis volledig stil staat en we toch ons steentje willen blijven bijdragen hebben we voor het Nationaal Ouderenfonds  een aantal fotoboeken samengesteld met ons eigen fotomateriaal. Verzameld in de afgelopen 15 jaar. Deze fotoboeken kun je bestellen voor jezelf of als origineel cadeau. Van ieder besteld fotoboek gaat € 5,00 naar het goede doel. Bekijk de opties onder "Fotoboeken voor het goede doel".

We horen graag van je!

Reischeque Cadeau
Fotoboeken voor het goede doel
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan