Autovakanties vanuit eigen land.

Autovakanties met eigen auto? Vind hier de verrassende opties voor Noorwegen.
Bekijk het aanbod

Autovakanties 4-seizoenen

Sinds maart 2020 - ná COVID-19 - is Travel4Reasons naast de reizen naar de UK, Ierland en IJsland ook reizen gaan organiseren die vanuit eigen land en met eigen auto kunnen worden gemaakt, namelijk de autovakanties – binnen Nederland en naar Scandinavië. We bieden de volgende twee opties: Rondreizen Nederland en - op deze pagina - de Autovakantie Noorwegen.

Noorwegen Autovakantie

Vanuit Nederland is het Zuiden van Noorwegen goed te bereizen. Zeker nu er een rechtstreekse bootverbinding is opgezet vanuit de haven in Emden (net over de grens bij Bad-Nieuweschans in de provincie Groningen) naar Kristiansand (Noorwegen). Maar ook de optie om te vertrekken vanaf Hirtshals (Noord Denemarken) naar Kristiansand is bij Travel4Reasons te boeken. De hoofdstad Oslo, het prachtig gelegen Odda, de sfeervolle stad Bergen en de havenstad Stavanger zijn binnen handbereik. Bekijk onze mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

1. Noorwegen vanaf Groningen
Hier vindt u de pakketreizen waarbij u met eigen auto reist vanaf Emden (Dui) - net over de grens vanuit de provincie Groningen - in Nederland.

2. Autovakantie Noorwegen
Hier vindt u de pakketreizen waarbij u met eigen auto naar het Noorden van Denemarken reist en vanaf hier de overtocht start naar Noorwegen. Ónze reis vangt aan vanaf Hirtshals (Denemarken).

Rondreizen met eigen camper Noorwegen

Heeft u een eigen camper en wilt u de overtocht vanaf Emden (Dui) maken, bekijk dan ons arrangement "Overtocht Camper Noorwegen".

Noorwegen vanuit Groningen
Autovakantie Noorwegen
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan