Genieten in eigen land

Boek 'De eerste Nederlandse whisky reis' en geniet in eigen land.
Bekijk het aanbod

Reizen Nederland

De eerste Nederlandse Whisky reis

Nederland als bestemming voor je whisky reis? Iedereen kent natuurlijk de whisky reizen naar Schotland en Ierland als bekende bestemmingen, waarbij Nederland dan een vreemde eend in de bijt lijkt. En dat is ook zo. Maar daarom zeker zo interessant. Met name de verscheidenheid in achtergrond van de distillateurs, de omgeving van de stokerijen en natuurlijk het eindproduct bieden een mooie invulling voor diverse whiskyreizen. We bieden vier verschillende opties.

Whisky reizen Nederland - Als eerste bieden we de optie om een bezoek te brengen aan één van de bestemmingen (Arcen, Ootmarsum, Schiedam) afzonderlijk.

Whisky rondreizen Nederland - Dan is er een tweede optie waarbij er een aantal verschillende bestemmingen aan elkaar gekoppeld zijn tot één whiskyrondreis.

Whisky weekend Nederland - Voor een korte reis alleen in het weekend - in de vorm van een 'Teambuilding' of 'Management / Directie'-weekend - bieden we het Whisky Weekend Nederland.

Whisky passe-partout - Als laatste en vierde optie bieden we de mogelijkheid om een passe-partout te boeken. Je hebt de keuze uit 2, 3 of 4 bestemmingen en kunt deze trips dan op 2, 3 of 4 verschillende momenten maken in verschillende samenstellingen.

Kortom, kies de favoriete insteek van je reis en vraag een vrijblijvende offerte.

Whisky reizen Nederland
Whisky rondreizen Nederland
Whisky weekend Nederland
Whisky Passe-partout
Whisky boek
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan