Whisky reis Islay

Maak een whisky reis naar Islay en geniet van de karakteristieke rokerige whisky.
Bekijk het aanbod

Whisky reis Islay

Een whiskyreis naar Isle of Islay. Naast de Speyside is dit het gebied waar de meeste distilleerderijen per km2 zijn gevestigd. Op het gehele eiland Isle of Islay zijn 10 distilleerderijen gevestigd. En iedere distilleerderij biedt haar eigen whisky proeverij en proeverijen. Geniet van Laphroaig, Bruichladdich, Bunahabhain of Ardnahoe. Benieuwd? Maak een van de meest populaire whisky reizen Schotland en vraag een vrijblijvende offerte.

Gespecialiseerde whisky reizen Islay op T4R - Whisky:

Voor de klanten die al vaker naar Schotland of zelfs naar Isle of Islay zijn geweest, biedt Travel4Reasons via haar dochtersite whiksy-reis.nl nog een aantal gespecilialiseerde whisky reizen naar naar Isle of Islay. Bent u benieuwd? 

Schotland tijdens COVID

Inmiddels is het weer mogelijk om naar de UK te reizen mits gevaccineerd. Omdat nog niet alle whiskydistilleerderijen op volle toeren draaien, zorgen we - nog meer dan normaal - voor een offerte op maat voor de mogelijkheden op uw specifiek opgegeven reisdatum.

Isle of Islay CLASSIC
Whisky reizen Schotland
Isle of Islay CLASSIC
4  dagen | vanaf € 569 pp.

Deze klassieker is al jaren de best verkopende reis. In een reis van 4 dagen bezoek je de distilleerderijen van Ardbeg, Lagavulin, Laphroaig en Bowmore. De absolute 'Must See' voor de whiskyliefhebber. De vlucht, overnachtingen en whiskydagen worden verzorgd en het vervoer naar islay is optioneel bij te boeken. Vraag een...

Bekijk
The FULL Islay Experience
Whisky reizen Schotland
The FULL Islay Experience
6  dagen | vanaf € 939 pp.

Wanneer je inééns alle distilleerderijen op Islay wilt bezoeken binnen één reis, dan is deze reis de absolute Must, voor jou als liefhebber. De vlucht, overnachtingen en whiskydagen worden verzorgd en het vervoer naar islay is optioneel bij te boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan