Whisky reis Islay

Maak een whisky reis naar Islay en geniet van de karakteristieke rokerige whisky.
Bekijk het aanbod

Whisky reis Islay

Een whiskyreis naar Isle of Islay. Naast de Speyside is dit het gebied waar de meeste distilleerderijen per km2 zijn gevestigd. Op het gehele eiland Isle of Islay zijn 10 distilleerderijen gevestigd. En iedere distilleerderij biedt haar eigen whisky proeverij en proeverijen. Geniet van Laphroaig, Bruichladdich, Bunahabhain of Ardnahoe. Benieuwd? Maak een van de meest populaire whisky reizen Schotland en vraag een vrijblijvende offerte.

Whisky trail Islay | meer opties?

Ben je reeds in Schotland geweest en ben je op zoek naar enige verdieping, dan bieden we je een aantal extra opties op onze partnersite puur gericht op de whisky reis. Hier kunnen we je een langere, uitgebreidere of dieper gaande Whisky trail Islay >> bieden.

Isle of Islay CLASSIC
Whisky reizen Schotland
Isle of Islay CLASSIC
5  dagen | vanaf € 799 pp.

Deze klassieker is al jaren de best verkopende reis. In een reis van 5 dagen bezoek je de distilleerderijen van Ardbeg, Lagavulin, Laphroaig en Bowmore. De absolute 'Must See' voor de whiskyliefhebber. De vlucht, overnachtingen en whiskydagen worden verzorgd en het vervoer naar Islay is optioneel bij te boeken. Vraag...

Bekijk
The FULL Islay Experience
Whisky reizen Schotland
The FULL Islay Experience
7  dagen | vanaf € 1.059 pp.

Wanneer je inééns alle distilleerderijen op Islay wilt bezoeken binnen één reis, dan is deze reis de absolute Must, voor jou als liefhebber. De vlucht, overnachtingen en whiskydagen worden verzorgd en het vervoer naar islay is optioneel bij te boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan