Vakantie Guernsey

Geniet van een heerlijke vakantie en kom lekker tot rust op Guernsey
Bekijk het aanbod

Vakantie Guernsey

Vakantie naar Guernsey; Wanneer u eens op reis wilt naar een speciale bestemming dan zijn dat de Kanaaleilanden. En dan met name het eiland Guernsey. In een gemoedelijke sfeer komt u absoluut tot rust. Vanuit hier kunt u ook de andere eilanden Herm en Sark bezoeken.
Het eiland Guernsey is erg compact en geeft een heerlijk eilandgevoel. U kunt er heerlijk wandelen door de duinen en over het strand in het Westen en langs de ruige kliffen en rotsen in het Zuiden van Guernsey. Tijdens uw vakantie kunt u lekker zwemmen in de zee, golfen op de 18-holes golfbanen en 's avonds heerlijk genieten van het eten uit de Franse keuken.

Uiteraard is een combinatiereis reis voor een bezoek aan Jersey & Guernsey ook een optie. Bekijk dan de reizen op vakantie Kanaaleilanden.

Kies uw voorkeur van reizen - met het vliegtuig of met eigen auto en boot en vraag vrijblijvend een offerte aan.


LET OP!
Vanwege overlopende reizen uit 2020 en de hierdoor beperkte beschikbaarheid plus een aantal cruciale en reisbeperkende veranderingen op en tussen de eilanden hebben we voor dit seizoen besloten om geen reizen naar de Kanaaleilanden aan te bieden.

Één van de andere reizen naar Engeland?

Naast onderstaande reizen naar Engeland en de korte reizen in de vorm van de Beatles reizen en de Short Break Londen hebben we ook een aantal mooie langere reizen zoals de Fly Drive Engeland, Engeland per Boot, rondreis camper Engeland, autoreis Zuid-Engeland of Vakantie Kanaaleilanden. Maak de beste keuze om 'jouw' Engeland te leren kennen...

Guernsey City by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Guernsey City by boat
va 6  dagen | vanaf € 429

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel in het centrum van de stad St. Peter Port waar u tevens heerlijk kunt eten. Naast de 6 dagen, kunt u uw reis uitbreiden naar 8 of zelfs 10 dagen. Laat u overtuigen en...

Bekijk
Guernsey Country by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Guernsey Country by boat
Va 6  dagen | vanaf € 459

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel buitenuit waar u tevens heerlijk kunt eten. Naast de 6 dagen, kunt u uw reis uitbreiden naar 8 of zelfs 10 dagen. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Guernsey City
Vliegreizen Kanaaleilanden
Guernsey City
8 of 15  dagen | vanaf € 759

Heerlijk uitwaaien op het strand in het Noorden, lekker winkelen in St. Peters Port, uitgebreid wandelen langs de wilde kliffen aan de Westkust; Guernsey is veelzijdig en prachtig. Vlieg rechtstreeks vanaf Eelde of Rotterdam / The Hague. Offerte?

Bekijk
Guernsey Country
Vliegreizen Kanaaleilanden
Guernsey Country
8 of 15  dagen | vanaf € 769

Geniet van het prachtige eiland. U verblijft lekker buiten de stad in één van de gastvrije hotels die het eiland biedt. Bepaal zelf uw luxe en kom heerlijk tot rust. Lekker wandelen of heerlijk eten op z'n Frans. Bezoek Herm en / of Sark tijdens uw bezoek. Benieuwd?

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan