Vakantie Guernsey

Geniet van een heerlijke vakantie en kom lekker tot rust op Guernsey
Bekijk het aanbod

Vakantie Guernsey

Vakantie Guernsey; Wanneer u eens op reis wilt naar een speciale bestemming dan zijn dat de Kanaaleilanden. En dan met name het eiland Guernsey. In een gemoedelijke sfeer komt u absoluut tot rust. Vanuit hier kunt u ook de andere eilanden Herm en Sark bezoeken.
Het eiland Guernsey is erg compact en geeft een heerlijk eilandgevoel. U kunt er heerlijk wandelen door de duinen en over het strand in het Westen en langs de ruige kliffen en rotsen in het Zuiden van Guernsey. Tijdens uw vakantie kunt u lekker zwemmen in de zee, golfen op de 18-holes golfbanen en 's avonds heerlijk genieten van het eten uit de Franse keuken.

Uiteraard is een combinatiereis reis voor een bezoek aan Jersey & Guernsey ook een optie. Bekijk dan de reizen op vakantie Kanaaleilanden.

Kies uw voorkeur van reizen - met het vliegtuig of met eigen auto en boot en vraag vrijblijvend een offerte aan.

ontdekken
Guernsey City by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Guernsey City by boat
va 6  dagen | vanaf € 429

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel in het centrum van de stad St. Peter Port waar u tevens heerlijk kunt eten. Naast de 6 dagen, kunt u uw reis uitbreiden naar 8 of zelfs 10 dagen. Laat u overtuigen en...

Bekijk
Guernsey Country by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Guernsey Country by boat
Va 6  dagen | vanaf € 459

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel buitenuit waar u tevens heerlijk kunt eten. Naast de 6 dagen, kunt u uw reis uitbreiden naar 8 of zelfs 10 dagen. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Guernsey City
Vliegreizen Kanaaleilanden
Guernsey City
va 8  dagen | vanaf € 759

Heerlijk uitwaaien op het strand in het Noorden, lekker winkelen in St. Peters Port, uitgebreid wandelen langs de wilde kliffen aan de Westkust; Guernsey is veelzijdig en prachtig. Vlieg rechtstreeks vanaf Eelde of Rotterdam / The Hague. Offerte?

Bekijk
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan