Vakantie Guernsey

Geniet van een heerlijke vakantie en kom lekker tot rust op Guernsey
Bekijk het aanbod

Vakantie Guernsey

Vakantie naar Guernsey; Wanneer u eens op reis wilt naar een speciale bestemming dan zijn dat de Kanaaleilanden. En dan met name het eiland Guernsey. In een gemoedelijke sfeer komt u absoluut tot rust. Vanuit hier kunt u ook de andere eilanden Herm en Sark bezoeken.
Het eiland Guernsey is erg compact en geeft een heerlijk eilandgevoel. U kunt er heerlijk wandelen door de duinen en over het strand in het Westen en langs de ruige kliffen en rotsen in het Zuiden van Guernsey. Tijdens uw vakantie kunt u lekker zwemmen in de zee, golfen op de 18-holes golfbanen en 's avonds heerlijk genieten van het eten uit de Franse keuken.

Uiteraard is een combinatiereis reis voor een bezoek aan Jersey & Guernsey ook een optie. Bekijk dan de reizen op vakantie Kanaaleilanden.

Kies uw voorkeur van reizen - met het vliegtuig of met eigen auto en boot en vraag vrijblijvend een offerte aan.


LET OP!
Vanwege overlopende reizen uit 2020 en de hierdoor beperkte beschikbaarheid plus een aantal cruciale en reisbeperkende veranderingen op en tussen de eilanden hebben we voor dit seizoen besloten om geen reizen naar de Kanaaleilanden aan te bieden.

Één van de andere reizen naar Engeland?

Naast onderstaande reizen naar Engeland en de korte reizen in de vorm van de Beatles reizen en de Short Break Londen hebben we ook een aantal mooie langere reizen zoals de Fly Drive Engeland, Engeland per Boot, rondreis camper Engeland, autoreis Zuid-Engeland of Vakantie Kanaaleilanden. Maak de beste keuze om 'jouw' Engeland te leren kennen...

Reis Guernsey
Vliegreizen Kanaaleilanden
Reis Guernsey
8  dagen | vanaf € 1.049 pp.

Heerlijk uitwaaien op het strand in het Noorden, lekker winkelen in St. Peters Port. Reis naar Guernsey om hHeerlijk te wandelen, de prachtige natuur en een grote veelzijdigheid op een klein eiland. Vlieg rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde of Rotterdam / The Hague. Offerte?

Bekijk
Guernsey by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Guernsey by boat
va 4  dagen | vanaf € binnenkort

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel in het centrum van de stad St. Peter Port of ergens landelijk op het eiland. Bepaal binnen de mogelijkheden zelf de lengte van uw reis. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan