Travel4Reasons

Dé online reisspecialist voor de UK & Ierland:

Logo Travel4Reasons

Hoe het begon
September 2005

"Engeland is een prachtig voetballand om in te werken. Als ik naar een stadion in Engeland ga, loop ik altijd het laatste stuk. De sfeer rondom een Engels stadion is altijd goed. De kopstukken in het voetbal moeten niet in een ivoren toren zitten. Wij moeten op de straat voelen wat er aan de hand is", aldus Guus Hiddink.

Een prachtige verwoording van de sfeer en beleving rondom het Britse voetbal uit de ogen van een 'bekende' liefhebber. Woorden als inleiding op het verhaal over het ontstaan van Travel4Reasons.

Nederland - Ierland 1988, derde groepswedstrijd van het EK in Duitsland. Een overwinning was noodzakelijk. Eindstand; 1-0 door een doelpunt van Willem Kieft in de 83ste minuut. Verder kent u het verhaal, Nederland werd Europees kampioen met sterren als Marco van Basten, Ruud Gullit, Frank Rijkaard en Ronald Koeman. De spanning van de wedstrijden, de sfeer van het publiek en de beleving van een heel volk hebben hun sporen nagelaten.

Vanuit de passie voor Groot-Brittanië en het (Britse) voetbal is Travel4Reasons ontstaan. Het doel van de reizen die door Travel4Reasons worden aangeboden en georganiseerd, is om mensen kennis te laten maken met de 'spanning van een wedstrijd', 'de sfeer in het publiek' en de beleving van een heel volk.

Nergens is de beleving rondom een sportevenement heftiger en emotioneler dan in Groot Brittannië. Maar altijd positief en altijd met respect; De ideale combinatie die de sfeer zo mooi maakt.

Naast het sportieve- omvat het voetbal ook een cultureel aspect. Velen zeggen dat voetbal zijn oorsprong vindt in Groot-Brittannië.

Vanuit de brede tradities en historie van Groot-Brittannië is het idee ontstaan om naast een voetbalwedstrijd, culturele activiteiten toe te voegen. De hieruit ontstane arrangementen zijn te boeken via Travel4Reasons.nl.

Travel4Reasons in 2021

Inmiddels, na een aantal succesvolle jaren, is Travel4Reasons uitgegroeid tot dé online specialist in (korte) reizen naar Groot-Brittannië. Nog altijd worden de reizen eerst zelf gemaakt en pas aan de klant aangeboden tot de invulling naar tevredenheid is. De ideeen genoemd op de website geven aan wat de mogelijkheden zijn, maar uiteindelijk bepaalt u hoe uw reis er uit komt te zien.

Via ons mail adres info@travel4reasons.nl kunt u zelf uw wens doorgeven en wij zullen met behulp van ons grote netwerk een offerte op maat voor u maken.

Naast het aanbieden van volledig verzorgde reizen, bieden we tevens de mogelijkheid voor het aanschaffen van een reischeque met een unieke en speciaal ontworpen cadeaubox. De cadeaubox kan als cadeau dienen voor alle gelegenheden zoals een jubileum, pensioen, afscheid of verjaardag. De hoogte van de reischeque bepaalt u uiteraard zelf.

Bekijk ééns rustig welke mogelijkheden Travel4Reasons u biedt!

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan