Whiskey tour Ierland
Whiskey tour IerlandWhiskey tour IerlandWhiskey tour IerlandWhiskey tour IerlandWhiskey tour IerlandWhiskey tour IerlandWhiskey tour IerlandWhiskey tour IerlandWhiskey tour Ierland

Typical Irish City Tour

4  dagen | vanaf € 629

De stad Dublin is de stad van de whiskey, bier en muziek; kortom gezelligheid. Van al het genoemde maak je het leukste mee. U bezoekt de Teeling distillery en de Guiness Brewery. Tevens neemt u deel aan de sfeervolle Irish Pub Crawl door het centrum van Dublin. Beleef de typisch Ierse gezelligheid zelf...

Reis in het kort:
- rechtstreekse vlucht naar Dublin in Ierland
- minimaal 3 nachten verblijf incl. logies & ontbijt
- deelname 3 typisch Ierse activiteiten
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.

Deel:

Reizen Ierland

Binnen de reizen Ierland hebben we een aantal opties zoals een fly drive Ierland of de rondreis camper Ierland. Hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen deze reis - binnen het thema whisky tour Ierland.

Whiskey tour Ierland
Typical Irish City Tour 

De reis is inclusief:

 • vlucht rechtstreeks naar Dublin (retour),
  Standaard offreren we een vlucht met KLM of AirLingus inclusief een handbagagekoffer per persoon.
   
 • 3 overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt,
 • 3 typisch Ierse activiteiten, namelijk:

  - Jameson Distillery,
  (whiskey tour of the Year 2019)

  - Guiness Brewery
  - An Irish Pub Crawl (door Dublin)
   
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden

Leuk alternatief voor reizen Ierland?

Naast een whisky tour Ierland hebben we een aantal alternatieve reismogelijkheden naar Ierland. Zie hier onze opties:

- Fly drive Ierland
- Golfreizen Ierland

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Whiskey tour Ierland
Prijzen 'Typical Irish City Tour' 

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes:

A - LAAG - januari t/m maart & november, december
B - MIDDEN - april, mei & oktober
C - HOOG - juni t/m septemberPrijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 pers.
A € 629 * pp
B € 659 * pp
C € 689 * pp

 

* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen inclusief € 20,00 pp. vroegboekkorting en zijn reëel bij een boeking 5 maanden voor vertrek. Binnen 5 maanden voor vertrek kan de prijs afwijken vanwege duurdere vliegticketprijzen. De extra kosten worden dan als toeslag op de offerte weergegeven.

 

Whiskey tour Ierland
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

<< Vraag vrijblijvend een offerte aan! >>

 • Dag 1 - Aankomst Dublin

  We verzorgen standaard een ochtendvlucht voor uw heenreis. U zult dan rond 11:00 uur middaguur aankomen in Dublin. Houd rekening met een uur tijdsverschil. U bent vrij om uw eigen plan te trekken.

 • Dag 2 - Typisch Ierland

  U geniet van een heerlijk ontbijt welke tussen 7:30 en 9:30 uur wordt geserveerd. U hebt de ochtend nageoeg volledig vrij te besteden. Uw eerste activiteit staat gepland rond het middaguur. Tussen de eerste en de tweede activiteit heeft u de mogelijkheid om te lunchen. De tweede activiteit staat gepland om 16:00 uur bij de bierbrouwerij van Guiness. U kunt de afstand tussen beide distilleerderijen te voet afleggen. U bent op tijd klaar voor het eten.

 • Dag 3 - Vrij te besteden

  U geniet van een heerlijk ontbijt welke tussen 7:30 en 9:30 uur wordt geserveerd. U heeft de hele dag om zelf in te delen. Aan de hand van de reisbescheiden van Travel4Reasons heeft u de mogelijkheid enige activiteiten in te plannen. Er zijn net buiten de stad eventueel nog een aantal extra whiskeybezoeken mogelijk. De bij het arrangement horende Pub Crawl wordt de leuke afsluiter van uw verblijf. U dient zich om 19:00 uur te verzamelen voor deze sfeervolle avond.

 • Dag 4 - Terug naar huis

  U geniet van een heerlijk ontbijt welke tussen 7:30 en 9:30 uur wordt geserveerd. Uitchecken dient te gebeuren rond een uur of 11. Daarna bent u vrij uw dag in te plannen. Houd er rekening mee dat u vanaf 14:00 uur naar het vliegveld vertrekt om uw vlucht - vertrekkende rond 17:00 uur - te halen.

Overnachten in Dublin

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking in de locaties welke onderdeel zijn van onze reizen. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' overnachtingsaccommodaties.

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van onze hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Alle hotels t.o.v. elkaar zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Schots ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Typical Irish City Tour
Typical Irish City Tour

FAQ - Whiskey tour Ierland

Mag er gereisd worden naar Ierland?

Op dit moment heeft Ierland reiscode 'Geel'. Dit houdt in dat er voor - tegen COVID - gevaccineerde reizigers zonder problemen en ristricties mag worden gereisd.

Gevaccinneerd houd in dat de reiziger vertrekt minimaal 14 dagen dagen ná de tweede vaccinatie (de verschillende vaccinatiemerken kunnen afwijken van deze 14 dagen).

Mag ik Ierland in met een ID-kaart?

Ja. Ierland is een EU-lidstaat en dus mag de grens van Ierland worden betreden met een ID-kaart.

Noord-Ierland - daarentegen - behoort sinds 1 januari 2021 NIET meer tot de EU (vanwege de BREXIT). Daarom heeft u per 1 oktober 2021 officiëel een paspoort nodig om Noord-Ierland binnen te mogen.   

Ideale reisperiode

Deze reis kan in principe het gehele jaar gemaakt worden.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan