Betrouwbaar?

Is uw reisorganisatie wel betrouwbaar? Dat is wat u zich bij het boeken van een reis altijd moet afvragen. Er zijn simpelweg een aantal regels waar een reisorganisatie zich aan dient te houden.

Garantiefonds?

Wettelijk gezien is iedere reisorganisatie (niemand uitgezonderd) verplicht een garantieregeling te bieden. Dit is voor wanneer het bedrijf in financiéel onvermogen raakt. Simpelweg; de onderdelen van de reis die u afsluit dienen te allen tijde betaald te worden. Het Garantiefonds is het vangnet voor de financiële afwikkeling van uw reis.

Travel4Reasons is hiervoor aangesloten bij het GGTO; Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (Lees verder >>)
 

Branche organisatie?

Niet verplicht, maar wel handig; Het lidmaatschap bij een brancheorganisatie. Deze vereniging ondersteunt haar leden dikwijls met adviezen over de regelgeving, verzekering en andere belangrijke zaken.

Travel4Reasons is hiervoor aangesloten bij het VVKR; Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisatie (Lees verder >>)
 

Privacy verklaring & - wetgeving?

Via de privacy verklaring geven we aan hoe Travel4Reasons omgaat met de privacy gegegevens van onze leverancier / klanten. Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Travel4Reasons verwerkt van haar klanten en leveranciers.

Indien u klant/leverancier bent van de organisatie, en persoonsgegevens aan de organisatie verstrekt, geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met dit Privacybeleid te verwerken. (Lees verder >>)

Basisrechten krachtens Richtlijn - klik hier voor PDF

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan