Rondreizen naar Ierland

Reizen naar Ierland; Ontdek het groene Ierland op uw geheel eigen wijze.
Bekijk het aanbod

Reizen Ierland

Prachtige landschappen, rijke tradities, adembenemende natuur en heerlijk rustgevend voor diverse soorten reizen naar Ierland. Bij Travel4Reasons boek je je reis naar Ierland op maat voor met elkaar, het gezin, een management uitje of in groepsverband.

Travel4Reasons biedt een aantal mogelijkheden om je eigen Ierland te ontdekken. Binnen onze reizen vlieg je vanaf Nederland rechtstreeks naar Dublin. Voor een aantal reizen zou Cork - in het Zuidwesten van Ierland - als aankomstlocatie ook mogelijk zijn, dus vraag er naar. Vanaf het vliegveld in Dublin pik je je Openbaar Vervoer, je huurauto of je camper op en start je reis.

Naast Ierland, behoort ook een bezoek aan Noord-Ierland tot de mogelijkheden. Ondanks dat Noord-Ierland in principe tot het Verenigd Koninkrijk behoort en deze per 1 januari 2021 zijn afgesplitst, behoud Noord-Ierland een aparte status. In het akkoord tussen de Europese Unie en het VK over de Brexit is afgesproken dat Noord-Ierland onderdeel blijft van het douanegebied van de EU. Ondanks dat is er per 1 oktober 2021 wel een paspoort verplicht en mag je niet (meer) met je ID-bewijs Noord-Ierland in. Je rijbewijs en – mocht je met eigen auto daar geraken – je WA-dekking blijft geldig in het hele Verenigd Koninkrijk.

Onder de genoemde thema's zul je - per thema - een aantal opties vinden, welke natuurlijk te boeken zijn. Maar daarnaast dienen ze ook zeker ter inspiratiebron om voornamelijk ook zelf je eigen reis samen te stellen. Dus ontbreken er bestemmingen binnen de reis of zou je graag een of meerdere aangeboden aan elkaar plakken, laat het ons weten via info@travel4reasons.nl.

Whiskey tour Ierland
Fly Drive Ierland
Golfreizen Ierland
Rondreis camper Ierland
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan