Rondreizen Schotland

Ga rondreizen door Schotland. Geniet van natuur, de gastvrijheid en de mensen. Benieuwd?
Bekijk het aanbod

Rondreizen Schotland

Rondreizen Schotland; Geniet van de vrijheid met een camper of geboekte accommodaties in combinatie met je eigen auto of een huurauto. De rust, ruimte en natuur van de Schotse Hooglanden of de gastvrijheid van de ‘Scottish Isles’. Ga terug naar de middeleeuwen en bezoek diverse ruïnes of kastelen. Of maak een rondreis door de verschillende whisky regio’s zoals alleen Schotland die kent. Rondreizen Schotland is zo divers en door Travel4Reasons volledig op maat te organiseren.

Uw favoriete rondreizen

Travel4Reasons biedt u een aantal mogelijkheden die u op weg helpen uw favoriete manier van (rond)reizen te vinden. U kunt vliegen of varen, met uw eigen auto of een auto of camper huren. Tevens is er de optie om enkel de accommodatie te boeken of in combinatie met vooraf georganiseerde activiteiten.

Fly drive Schotland

De meest populaire manier van rondreizen door Schotland is middels (eigen) auto en geboekte accommodatie. Dit kan als een fly drive Schotland; georganiseerde vlucht, auto en accommodatie) of als Schotland met de boot. Hierbij reist u met de boot vanaf IJmuiden met eigen auto en verzorgt Travel4Reasons de accommodatie.  

Rondreis camper Schotland

Voor de échte vrije vogels is een rondreis camper natuurlijk de ideale optie om Schotland te bezoeken. Vanaf Edinburgh pikt u de camper van uw keuze op en reist gedurende uw gehele reis door Schotland aan de hand van uw eigen planning. Natuurlijk kunnen wij u op weg helpen en verzorgen we een lijst met mogelijke kampeeradressen.

Whisky reizen Schotland

Het nationale product van Schotland is natuurlijk de whisky. Door het gehele land heeft u de mogelijkheid een whiskydistilleerderij te bezoeken. Vanwege de populariteit is het tegenwoordig van belang dat u uw bezoek vastlegt. Vandaar dat Travel4Reasons een aantal georganiseerde whiskyreizen aanbiedt, die u binnen de rondreizen Schotland kunt maken. 


Vind hier het volledige aanbod rondreizen Schotland >>

A Little Scotland
Fly Drive Schotland
A Little Scotland
5  dagen | vanaf € 479 pp

Tijdens deze 5-daagse reis bezoek je de prachtige Highlands, Lochness, diverse kastelen of distilleerderijen; De vlucht, de autohuur en de accommodatie worden verzorgd en de invulling van de dagen bepaal je zelf. Overtuig jezelf en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
A Highland Tour Scotland
Fly Drive Schotland
A Highland Tour Scotland
7  dagen | vanaf € 599 pp

Binnen deze 7-daagse reis bezoek je Pitlochry - aan de voet van de Highlands, de Speyside - hét whiskydistrict en Fort William aan de Westkust. Voor een breed beeld en alles wat Schotland biedt, is dit de ideale reis. De vlucht, de autohuur en het verblijf worden verzorgd. De invulling...

Bekijk
A Little More Scotland
Fly Drive Schotland
A Little More Scotland
7  dagen | vanaf € 639 pp

Met deze 7-daagse rondreis door Schotland, breid je de reis 'A Little Scotland' uit met 2 nachten in Edinburgh. Hierbij zijn de vlucht, de autohuur en de accommodatie verzorgd en bepaal je de dagindeling zelf.

Bekijk
A City & Highland Tour
Fly Drive Schotland
A City & Highland Tour
9  dagen | vanaf € 849 pp

Bezoek naast de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en de Westkust van Schotland, ook de stad Edinburgh. Een volledig beeld van Schotland in 9 dagen. De vlucht, de autohuur en de accommodatie zijn verzorgd en aan de hand van onze reisbescheiden met diverse ideeën, bepaal jezelf de invulling van je reis....

Bekijk
North Coast 500
Fly Drive Schotland
North Coast 500
9  dagen | vanaf € 909 pp

Deze reis leid je langs de North Coast 500. Daarnaast kun je tijdens de 3 nachten in de omgeving van Fort Augustus, Isle of Skye en / of - Mull bezoeken. Uiteraard is er dan nog tijd genoeg voor een bezoek aan Lochness. Benieuwd, vraag een offerte?

Bekijk
A City & Highlands Tour by Boat
Schotland met de boot
A City & Highlands Tour by Boat
11  dagen | vanaf € 699 pp

Bezoek de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en verblijf 2 nachten in de prachtige stad Edinburgh. Je vaart met eigen auto aan boord met de ferry van DFDS-Seaways van IJmuiden naar Newcastle. Overtuig jezelf en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
A FULL Scottisch Tour
Fly Drive Schotland
A FULL Scottisch Tour
14  dagen | vanaf € 1.449 pp

Voor een volledige vakantie naar Schotland, heb je aan deze 14-Daagse reis je handen vol. Je bezoekt de Highlands, de Speyside, je rijdt een heel groot deel van de North Coast 500 en je hebt de vrijheid om Isle of Skye of - Mull te bezoeken. De vlucht, de autohuur...

Bekijk
The CLASSIC whisky trail
Whisky reizen Schotland
The CLASSIC whisky trail
9  dagen | vanaf € 929 pp.

In deze whisky trail bezoek je de Lowlands, de Highlands en de Speyside in één reis. De vlucht, de autohuur, uw verblijf en de whiskybezoeken zijn georganiseerd. Je hoeft enkel tijd te maken en heerlijk te genieten. Offerte?

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan