Rondreizen Schotland

Ga rondreizen door Schotland. Geniet van natuur, de gastvrijheid en de mensen. Benieuwd?
Bekijk het aanbod

Rondreizen Schotland

Rondreizen Schotland; Geniet van de vrijheid met een camper of geboekte accommodaties in combinatie met je eigen auto of een huurauto. De rust, ruimte en natuur van de Schotse Hooglanden of de gastvrijheid van de ‘Scottish Isles’. Ga terug naar de middeleeuwen en bezoek diverse ruïnes of kastelen. Of maak een rondreis door de verschillende whisky regio’s zoals alleen Schotland die kent. Rondreizen Schotland is zo divers en door Travel4Reasons volledig op maat te organiseren.

Uw favoriete rondreizen

Travel4Reasons biedt u een aantal mogelijkheden die u op weg helpen uw favoriete manier van (rond)reizen te vinden. U kunt vliegen of varen, met uw eigen auto of een auto of camper huren. Tevens is er de optie om enkel de accommodatie te boeken of in combinatie met vooraf georganiseerde activiteiten.

Fly drive Schotland

De meest populaire manier van rondreizen door Schotland is middels een huurauto en geboekte accommodatie. Dit kan in een relatief korte reis (5 dagen) tot een volledige vakantie van 14 dagen of langer. De keuze van de verschillende mogelijkheden bieden we aan onder het thema "fly drive Schotland"; georganiseerde vlucht, auto en accommodatie. 

Schotland met de boot

Het afgelopen jaar is natuurlijk de verslaglegging van de drukte op Schiphol je niet ontgaan. Een heel prettig alternatief voor vliegen, is natuurlijk het reizen per boot en eigen auto naar Schotland. Ook hiervoor heeft Travel4Reasons een aantal leuke arrangementen samengesteld. Benieuwd naar de arrangement "Schotland met de boot"? >> 

Whisky reizen Schotland

Het nationale product van Schotland is natuurlijk de whisky. Door het gehele land heeft u de mogelijkheid een whiskydistilleerderij te bezoeken. Vanwege de populariteit is het tegenwoordig van belang dat u uw bezoek vastlegt. Vandaar dat Travel4Reasons een aantal georganiseerde whiskyreizen aanbiedt, die u binnen de rondreizen Schotland kunt maken. 


Vind hier de keuze van Travel4Reasons voor 2023 'Rondreizen Schotland':

A Little Scotland
Fly Drive Schotland
A Little Scotland
5  dagen | vanaf € 579 pp.

Tijdens deze 5-daagse reis bezoek je de prachtige Highlands, Lochness, diverse kastelen of distilleerderijen; De vlucht, de autohuur en de accommodatie worden verzorgd en de invulling van de dagen bepaal je zelf. Overtuig jezelf en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
A Little Scotland by Boat
Schotland met de boot
A Little Scotland by Boat
9  dagen | vanaf € 579 pp.

Reis met eigen auto per boot naar Newcastle. Ontdek 'je eigen' Schotland in je eigen auto. De bootovertocht en accommodatie in Schotland worden verzorgd en verder bepaal je je eigen invulling aan de hand van onze uitgebreide reisdocumenten. Offerte?

Bekijk
A Highland Tour Scotland
Fly Drive Schotland
A Highland Tour Scotland
7  dagen | vanaf € 729 pp.

Binnen deze 7-daagse reis bezoek je Pitlochry - aan de voet van de Highlands, de Speyside - hét whiskydistrict en Fort William aan de Westkust. Voor een breed beeld en alles wat Schotland biedt, is dit de ideale reis. De vlucht, de autohuur en het verblijf worden verzorgd. De invulling...

Bekijk
A Little More Scotland
Fly Drive Schotland
A Little More Scotland
7  dagen | vanaf € 829 pp.

Met deze 7-daagse rondreis door Schotland, breid je de reis 'A Little Scotland' uit met 2 nachten in Edinburgh. Hierbij zijn de vlucht, de autohuur en de accommodatie verzorgd en bepaal je de dagindeling zelf.

Bekijk
A City & Highlands Tour by Boat
Schotland met de boot
A City & Highlands Tour by Boat
11  dagen | vanaf € 759 pp.

Bezoek de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en verblijf 2 nachten in de prachtige stad Edinburgh. Je vaart met eigen auto aan boord met de ferry van DFDS-Seaways van IJmuiden naar Newcastle. Overtuig jezelf en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
A City & Highland Tour
Fly Drive Schotland
A City & Highland Tour
9  dagen | vanaf € 969 pp.

Bezoek naast de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en de Westkust van Schotland, ook de stad Edinburgh. Een volledig beeld van Schotland in 9 dagen. De vlucht, de autohuur en de accommodatie zijn verzorgd en aan de hand van onze reisbescheiden met diverse ideeën, bepaal jezelf de invulling van je reis....

Bekijk
The FULL Scottish Tour by Boat
Schotland met de boot
The FULL Scottish Tour by Boat
16  dagen | vanaf € 1.249 pp.

Bezoek de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en rijdt langs nagenoeg de gehele route van de NorthCoast 500 (NC500). Je vaart met eigen auto aan boord met de ferry van DFDS-Seaways van IJmuiden naar Newcastle. Overtuig jezelf en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
North Coast 500
Fly Drive Schotland
North Coast 500
9  dagen | vanaf € 1.169 pp.

Deze reis leid je langs de North Coast 500. Daarnaast kun je tijdens de 3 nachten in de omgeving van Fort Augustus, Isle of Skye en / of - Mull bezoeken. Uiteraard is er dan nog tijd genoeg voor een bezoek aan Lochness. Benieuwd, vraag een offerte?

Bekijk
A FULL Scottisch Tour
Fly Drive Schotland
A FULL Scottisch Tour
14  dagen | vanaf € 1.539 pp.

Voor een volledige vakantie naar Schotland, heb je aan deze 14-Daagse reis je handen vol. Je bezoekt de Highlands, de Speyside, je rijdt een heel groot deel van de North Coast 500 en je hebt de vrijheid om Isle of Skye of - Mull te bezoeken. De vlucht, de autohuur...

Bekijk
The CLASSIC whisky trail
Whisky reizen Schotland
The CLASSIC whisky trail
9  dagen | vanaf € 1.129 pp.

In deze whisky trail bezoek je de Lowlands, de Highlands en de Speyside in één reis. De vlucht, de autohuur, uw verblijf en de whiskybezoeken zijn georganiseerd. Je hoeft enkel tijd te maken en heerlijk te genieten. Offerte?

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan