Rondreizen Schotland

Rondreizen Schotland met vlucht & auto of met eigen auto op boot. Hoe reis jij naar Schotland?
Bekijk het aanbod

Rondreizen Schotland

Rondreizen Schotland; werkelijk een absolute must voor de natuurliefhebber die het heerlijk vindt om te toeren. De veelzijdigheid van het landschap, de eeuwenoude tradities en de gastvrijheid van het volk zijn los al - maar zeker samen - de reden om het zelf eens mee te maken.

Door de verscheidenheid van het landschap geven we je de absolute vrijheid om 'je eigen' Schotland te ontdekken. De mystieke Highlands, de ruige kusten, prachtig witte stranden, de traditionele Schotse whisky, tientallen Middeleeuwse kastelen en de schoonheid van de natuur; voor iedere reislengte is een rondreis naar Schotland mogelijk.

Binnen het thema rondreis Schotland biedt Travel4Reasons meerdere opties om naar Schotland te reizen. De opties die wij aanbieden zijn een reis als Fly Drive, outdoorreis, rondreis camper of Schotland met de boot. Bepaal zelf welke voor jou het meest interessant is.

De opties gesorteerd op reistype:
Fly Drive Schotland >>
Rondreis camper Schotland >>
Schotland met de boot >>
Whisky reizen Schotland >>

A Little Scotland
Fly Drive Schotland
A Little Scotland
5  dagen | vanaf € 439 pp

Tijdens deze 5-daagse reis bezoek je de prachtige Highlands, Lochness, diverse kastelen of distilleerderijen; De vlucht, de autohuur en de accommodatie worden verzorgd en de invulling van de dagen bepaal je zelf. Overtuig jezelf en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
A Highland Tour Scotland
Fly Drive Schotland
A Highland Tour Scotland
7  dagen | vanaf € 599 pp

Binnen deze 7-daagse reis bezoek je Pitlochry - aan de voet van de Highlands, de Speyside - hét whiskydistrict en Fort William aan de Westkust. Voor een breed beeld en alles wat Schotland biedt, is dit de ideale reis. De vlucht, de autohuur en het verblijf worden verzorgd. De invulling...

Bekijk
A Little More Scotland
Fly Drive Schotland
A Little More Scotland
7  dagen | vanaf € 639 pp

Met deze 7-daagse rondreis door Schotland, breid je de reis 'A Little Scotland' uit met 2 nachten in Edinburgh. Hierbij zijn de vlucht, de autohuur en de accommodatie verzorgd en bepaal je de dagindeling zelf.

Bekijk
A Little Scotland by Boat
Schotland met de boot
A Little Scotland by Boat
9  dagen | vanaf € 569 pp

Reis met eigen auto per boot naar Newcastle. Ontdek 'je eigen' Schotland in je eigen auto. De bootovertocht en accommodatie in Schotland worden verzorgd en verder bepaal je je eigen invulling aan de hand van onze uitgebreide reisdocumenten. Offerte?

Bekijk
A City & Highland Tour
Fly Drive Schotland
A City & Highland Tour
9  dagen | vanaf € 789 pp

Bezoek naast de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en de Westkust van Schotland, ook de stad Edinburgh. Een volledig beeld van Schotland in 9 dagen. De vlucht, de autohuur en de accommodatie zijn verzorgd en aan de hand van onze reisbescheiden met diverse ideeën, bepaal jezelf de invulling van je reis....

Bekijk
North Coast 500
Fly Drive Schotland
North Coast 500
9  dagen | vanaf € 909 pp

Deze reis leid je langs de North Coast 500. Daarnaast kun je tijdens de 3 nachten in de omgeving van Fort Augustus, Isle of Skye en / of - Mull bezoeken. Uiteraard is er dan nog tijd genoeg voor een bezoek aan Lochness. Benieuwd, vraag een offerte?

Bekijk
A City & Highlands Tour by Boat
Schotland met de boot
A City & Highlands Tour by Boat
11  dagen | vanaf € 699 pp

Bezoek de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en verblijf 2 nachten in de prachtige stad Edinburgh. Je vaart met eigen auto aan boord met de ferry van DFDS-Seaways van IJmuiden naar Newcastle. Overtuig jezelf en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
A FULL Scottisch Tour
Fly Drive Schotland
A FULL Scottisch Tour
14  dagen | vanaf € 1.199 pp

Voor een volledige vakantie naar Schotland, heb je aan deze 14-Daagse reis je handen vol. Je bezoekt de Highlands, de Speyside, je rijdt een heel groot deel van de North Coast 500 en je hebt de vrijheid om Isle of Skye of - Mull te bezoeken. De vlucht, de autohuur...

Bekijk
VW Transporter (SCO)
Rondreis camper Schotland
VW Transporter (SCO)
va. 7  dagen | vanaf € 609

Geniet van een praktisch kleine camper; de VW Transporter. Deze heerlijk compacte camper biedt ruimte aan 2 volwassen personen voor een heerlijke camperreis door Schotland.

Bekijk
Aero (SCO)
Rondreis camper Schotland
Aero (SCO)
va. 7  dagen | vanaf € 629

Deze luxe 2-persoons camper is ideaal voor een camper rondreis naar Schotland. De camper biedt een vast 2-persoonsbed en een 'on-board' douche en toilet. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Vista (SCO)
Rondreis camper Schotland
Vista (SCO)
va. 7  dagen | vanaf € 399

Deze 4-Persoons camper is ideaal voor een reis naar Schotland met een gezin met jonge kinderen of luxe met z'n tweeën. Deze camper biedt een vast 2-persoonsbed en een opklapbaar tweede 2-persoonsbed boven de stuurhut. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte.

Bekijk
Grande (SCO)
Rondreis camper Schotland
Grande (SCO)
va. 7  dagen | vanaf € 369

De grootste camper in ons assortiment, biedt plaats aan 6 personen. 2 Volwaardige 2-persoonsbedden en een stapelbed met 2 Single bedden. Ideaal voor een groot gezin. Geniet van het comfort en de ruimte voor een heerlijke camperreis naar Schotland.

Bekijk
The CLASSIC whisky trail
Whisky reizen Schotland
The CLASSIC whisky trail
9  dagen | vanaf € 899 pp.

In deze whisky trail bezoek je de Lowlands, de Highlands en de Speyside in één reis. De vlucht, de autohuur, uw verblijf en de whiskybezoeken zijn georganiseerd. Je hoeft enkel tijd te maken en heerlijk te genieten. Offerte?

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan