Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

WAD & Whisky

7  dagen | vanaf € 439 pp.

Binnen dit arrangement combineren we twee locaties in het Friese Waddengebied te weten Rijs / Workum en Dokkum. Naast het verblijf in een prachtige omgeving bezoekt u tevens de whiskystokerij Frysk Hynder, geniet u van het 5-gangen whiskydiner in Stavoren en maakt u een dagtrip naar Ameland of Schiermonnikoog.

Reis in het kort:
- 6 nachten verblijf incl. ontbijt
- whiskybezoek Frysk Hynder
- 5-gangen whiskydiner de Koebrug
- 1 dagtrip naar Ameland of Schiermonnikoog
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen naar onze Noordelijke provincies zijn verzameld binnen het thema Vakantie Noord Nederland. Binnen de bestemming Op de Wadden geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Autovakanties vanuit Nederland

Vanwege COVID19 is er een duidelijke vraag voor autovakanties welke u vanuit Nederland kunt maken. Travel4Reasons heeft al haar opties verzameld binnen het thema 'Autovakanties vanuit Nederland'.

Op de Wadden
WAD & Whisky

Binnen dit arrangement combineren het prachtige Groningse Waddengebied met de waterrijke omgeving in Friesland. Naast het verblijf in een prachtige omgeving bezoekt u tevens de whiskystokerij Frysk Hynder en geniet u van het 5-gangen whiskydiner in Stavoren en bezoekt u Schiermonnikoog.

De reis is inclusief:

 • Minimaal 6 overnachtingen inclusief ontbijt,

 • Bestemming 1:
  RIJS / WORKUM (3 nachten):

 • Uitgebreide rondleiding door de whiskystokerij Frysk Hynder:

  • Ontvangst met koffie, thee fris,
  • Rondleiding door de whiskystokerij van circa 1,5 uur,
  • Proeverij van 4 soorten whisky

 • 5-gangen whiskydiner bij Schots Restaurant & Whiskybar De Koebrug (Stavoren). Het diner is inclusief:

  • 5 gangen + koffie,
  • incl. 5 glaasjes whisky
   (whisky mag vervangen worden door andere dranken)
  • een fles bronwater.
  • taxivervoer Hotel - Restaurant (en vice versa)

 • Bestemming 2:
  DOKKUM (3 nachten):

  - Een dagtrip naar Ameland of Schiermonnikoog
  Binnen halfuur rijden van uw verblijfslocatie liggen de havens van Holwerd (Ameland) of Lauwersoog (Schiermonnikoog). Binnen de prijs mag u uw eigen fiets meenemen en kunt u kiezen tussen Ameland of Schiermonnikoog.


 • GGTO Garantiefonds
 • Lijst met exclusieve korting vouchers *
 • Uitgebreide reisbescheiden

Je reis in Beeld

Het Wad film 2022 // Rondreizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Reizen naar Nederland - WAD & Whisky

Voor het arrangement WAD & Whisky kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 439 pp. € 419 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Aankomst op de VRIJDAG

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar Rijs, Friesland. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie. Voor de eerste avond is het diner verzorgd in het hotel.

 • Dag 2 - ZATERDAG De whiskydag

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. De ochtend is vrij te besteden en je kunt de dag rustig beginnen. Vanaf 10:30 ben je welkom in de whiskystokerij Frysk Hinder in Bolsward. De rondleiding duurt 90 minuten. Daarna is er ruimte om het centrum van Bolsward te bezoeken. Vanaf 18:00 uur zal de taxi jullie ophalen voor het whiskydiner in Stavoren. Na het diner worden jullie weer opgehaald en naar het hotel gebracht.

 • Dag 3 - Eigen planning

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag heb je de vrijheid de dag zelf in te delen. Aan de hand van onze lijst met bezienswaardigheden of eigen invulling deel je de dag in.

 • Dag 4 - Aankomst Dokkum

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar Dokkum. Aan de hand van onze reisbescheiden zijn er een aantal leuke activiteiten, maar ook een gezellige winkelmiddag in Dokkum is de moeite.

 • Dag 5 & 6 - Waddeneilanden

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Dag 5 & 6 zijn de volledig vrij in te vullen dagen in de omgeving van Dokkum. Vanuit hier kun je eenvoudig een dagtrip ondernemen naar zowel Ameland als Schiermonnik ook. De invulling van de dag in geheel vrij.

 • Dag 7 - Terug naar huis

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag zit de reis er op en kun je vanaf 11 uur uitchecken en reis je terug naar huis.

WAD & Whisky - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van het thema. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Voor zowel Rijs / Workum als Dokkum hebben we typische lokale accommodaties uitgezocht welke u gastvrij zullen ontvangen. Naast de overnachting behoort het ontbijt altijd tot het arrangement.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Binnen de offerte noemen we specifiek in welke accommodatie (B&B of Hotel) je zult verblijven.

WAD & Whisky
WAD & Whisky
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan