Whisky weekend Nederland

Kies uit de opties voor een whisky weekend in Nederland.
Bekijk het aanbod

Whisky weekend Nederland

Als uitje gezellig samen, met vrienden maar ook voor een teambuildingsweekend of 'Management / Directie'-weekenden zijn een aantal bestemmingen binnen de Nederlandse whisky reis ook zeer geschikt. Bekijk de mogelijkheden en kies je favoriete optie voor een geslaagd weekend weg.

Je kunt naar Arcen (Graanbranderij de IJsvogel), Twente (Stokerij Sculte en Kalkwijck Distillers) en naar het Noorden in Friesland (Frysk Hynder).

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel jij als wij geen financieel risico lopen.

Overige opties voor reizen Nederland

Binnen de reizen Nederland bekeken onze klanten ook:

- Reizen door de provincie
- Vakantie Noord-Nederland
- Reis Nederlandse schilders
- Op de Wadden

Whisky Weekend Arcen
Whisky weekend Nederland
Whisky Weekend Arcen
3 dagen | vanaf € 249 pp.

In de Wijmarsche watermolen in de uiterwaarden van de Maas wordt IJsvogel Whisky gemaakt. In de prachtige gerenoveerde watermolen - met twee antieke distilleerketels - maakt Pieter Verschuren zijn likeuren, gin en whisky. In het typisch Limburgse dorp Arcen ben je welkom voor een bezoek of een heerlijke dag fietsen...

  Bekijk
  Whisky Weekend Twente
  Whisky weekend Nederland
  Whisky Weekend Twente
  3 dagen | vanaf € 259 pp.

  Het stadje Ootmarsum is vooral bekend van haar kunstenaars met als bekende inwoner, kunstenaar en galleriehouder Ton Schulten. Maar ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte wordt gemaakt in Ootmarsum. Bezoek de distilleerderijen van Sculte en Kalkwijck in een exclusief weekend.

   Bekijk
   Whisky Weekend Friesland
   Whisky weekend Nederland
   Whisky Weekend Friesland
   3 dagen | vanaf € 349 pp.

   Geniet van een whisky weekend in Friesland. Bezoek Frysk Hynder en neem deel aan een 4-gangen whiskydiner bij Schots Restaurant & Whiskybar de Koebrug. Het arrangement is exclusief voor de klanten van Travel4Reasons. Bezoek het noorden aan de hand van het thema whisky.

    Bekijk
    Arcen, meer dán whisky
    Whisky weekend Nederland
    Arcen, meer dán whisky
    4 dagen | vanaf € 259 pp.

    Het pittoreske dorp Arcen - in Limburg - is bekend om de brouwerij van Hertog Jan. Maar ook de schitterende kasteeltuinen trekken jaarlijks veel bekijks. Samen met een bezoek aan de Graanbranderij - de IJsvogel - heeft u 3 heerlijke bezienswaardigeheden om tijdens een weekend te bezoeken. Lees hier verder.

     Bekijk
     Ervaring

     Ruim 15 jaar ervaring

     Betrouwbaar

     Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

     Kennis

     We maken elke reis eerst zelf

     Op maat!

     We passen elke reis naar uw wens aan