Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

WAD een rondreis XL

10  dagen | vanaf € 699 pp.

Laat je verrassen door het prachtige Waddengebied, in het Noorden van Nederland. Je bezoekt:

- Dokkum e.o. (Friesland)
- Pieterburen e.o. (Groningen)
- Schagen (Noord-Holland)

Reis in het kort:
- 9 nachten verblijf incl. ontbijt
- 1 dag boothuur in Friesland
- 1 middag zeehonden vaart in N-Holland
- 3 bootovertochten (Schiermonnikoog, Ameland en Texel)
- lijst met exclusieve korting vouchers *
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen naar onze Noordelijke provincies zijn verzameld binnen het thema Vakantie Noord Nederland. Binnen de bestemming Op de Wadden geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Autovakanties vanuit Nederland

Vanwege COVID19 is er een duidelijke vraag voor autovakanties welke u vanuit Nederland kunt maken. Travel4Reasons heeft al haar opties verzameld binnen het thema 'Autovakanties vanuit Nederland'.

Op de Wadden
WAD een rondreis XL

Bezoek het prachtige Waddengebied - UNESCO Werelderfgoed - in het Noorden van Nederland. Verblijf in Pieterburen - in de provincie Groningen, in Dokkum - in de provincie Friesland en Schagen - in de provincie Noord-Holland. Ben je benieuwd?

De reis is inclusief:

  • Minimaal 9 overnachtingen inclusief ontbijt,
  • Bestemming 1:
   PIETERBUREN (3 nachten):

   - Een dagtrip naar Schiermonnikoog
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven Lauwersoog, vanwaar je de boot pakt naar Schiermonnikoog. Binnen de prijs mag je je eigen fiets meenemen.


  • Bestemming 2:
   DOKKUM (3 nachten):

   - Één dag boothuur aan de Elfstedenroute
   Je krijgt een dag de beschikking over een elektrosloep, waarmee je een gehele dag een (groot) deel van de Elfstedenroute kunt varen. Je vaart onder de bekende tegelbrug, de finish en de bekende brug in Bartlehiem.

   - Een dagtrip naar Ameland
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven Holwerd, vanwaar je de boot pakt naar Ameland. Binnen de prijs mag je je eigen fiets meenemen.


  • Bestemming 3:
   SCHAGEN
   (3 nachten):

   - Een zeenhondenvaart
   Binnen het arrangement maak je een zeenhonden vaart. Je stapt op in Den Oever en vaart over het Wad en - naast de interessante informatie die je krijgt over het Wad - zul je bij kans verschillende soorten zeehonden zien.

   - Een dagtrip naar Texel
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven van Den Helder, vanwaar je de boot pakt naar Texel. Binnen de prijs mag je je eigen fiets meenemen.

  • Lijst met exclusieve korting vouchers *
  • GGTO Garantiefonds
  • Uitgebreide reisbescheiden

* Korting vouchers

Voor de drie Noordelijke provincies verzorgen we een lijst van kortingsvouchers waarbij je zelf een selectie kunt maken van de bezienswaardigheden. Alle kortingen (ruim € 100,00 per persoon) zijn enkel en alleen beschikbaar voor onze arrangementen en dus onze klanten.
Hieronder een kleine greep vooraf:

- Het Brouwdok (Bierbrouwerij - Harlingen),
- Het Woudagemaal (UNESCO - Lemmer),
- De Martinitoren (Groningen),
- De stadswandeling (Groningen),
- Bootovertocht Terschelling & Vlieland (Waddengebied),
(Inclusief fietsverhuur - gewoon of elektrisch)
- Land Rover Safari (Waddengebied),
- Rescue-boot met zeehonden tocht (Waddengebied),
- Rescue-boot experience (Waddengebied),
- Sloephuur langs de Elfstedenroute (Friesland)
- Friese Culinaire Tour (Friesland)


Ideale reisperiode

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden. Echter zijn de maanden april, mei, juni en september verreweg de meest gunstige maanden m.b.t. het weer en de drukte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Je reis in Beeld 

Het Wad film 2022 // Rondreizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reizen naar Nederland - WAD een rondreis XL

Voor het arrangement WAD een rondreis XL kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen voor 2023 zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Combi B&B & 2*- of 3*-Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 699 pp. € 669 pp.

 

Prijzen o.b.v. Luxueus 4*-Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 769 pp. € 739 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Aankomst

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar Pieterburen. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie in het dorp Pieterburen, aan het Groningse Wad.

 • Dag 2 - Waddenactiviteit

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag neem je deel aan een van onze Waddenactiviteiten naar keuze. Een Land Rover Safari, een zeehonden vaart of een rescue experience.

 • Dag 3 - Dagje Schiermonnikoog

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag is de laatste dag in Pieterburen en reis je 's ochtends naar Lauwersoog om de boot te pakken naar Schiermonnikoog. Op Schiermonnikoog ben je vrij om je dag in te delen. De laatste boot - aan het einde van de middag - brengt je weer terug naar de wal. Vanaf daar reis je door naar Dokkum (+/- 20 minuten vanaf de haven in Lauwersoog)

 • Dag 4 - Dagje Dokkum

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag heb je de gehele dag om je te vermaken in Dokkum. Aan de hand van onze reisbescheiden zijn er een aantal leuke activiteiten, maar ook een gezellige winkelmiddag in Dokkum is de moeite.

 • Dag 5 - Dagje varen

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag heb je een elektrische sloep tot je beschikking. Vanaf 10 uur heb je de mogelijkheid een dag te varen over de bekende route van de Elfstedentocht. Je vaart onder de bekende tegelbrug, over de finish op de 'Bonkevaart' en langs de bekende brug in Bartlehiem. Ook is het mogelijk een leuke stadstocht door de grachten van Leeuwarden te maken. De boot dient rond 18:00 uur weer terug te zijn. Tips voor het avondeten zul je van ons krijgen.

 • Dag 6 - Dagje Ameland

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag reis je 's ochtends naar Lauwersoog om de boot te pakken naar Ameland. Op Ameland ben je vrij om je dag in te delen. De laatste boot - aan het einde van de middag - brengt je weer terug naar de wal. Vanaf daar reis je terug naar Dokkum (+/- 20 minuten vanaf de haven in Holwerd)

 • Dag 7 - Reis naar Noord-Holland

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag check je uit in Dokkum en reis je via de Afsluitdijk door naar Schagen, in Noord-Holland. Vanaf 16:00 uur ben je welkom in de B&B of het Hotel.

 • Dag 8 - Zeehonden vaart over het Wad

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag neem je deel aan een 2,5-uur durende zeehondenvaart vanaf Den Oever in Noord-Holland. Het tijdstip van vertrek is afhankelijk van het getijde en hoor je ruim op tijd voor de resterende planning van de dag.

 • Dag 9 - Dagje Texel

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag reis je 's ochtends naar Den Helder om de boot te pakken naar Texel. Op Texel ben je vrij om je dag in te delen. De laatste boot - aan het einde van de middag / begin van de avond - brengt je weer terug naar de wal. Vanaf daar reis je terug naar Schagen (+/- 20 minuten vanaf de haven in Den Helder)

 • Dag 10 - Terug naar huis

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag zit de reis er op en kun je vanaf 11 uur uitchecken en reis je terug naar huis.

Reizen naar Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van het thema. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Voor zowel Dokkum, Schagen als de omgeving van Pieterburen hebben we typische lokale accommodaties uitgezocht welke u gastvrij zullen ontvangen. Naast de overnachting behoort het ontbijt altijd tot het arrangement.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Binnen de offerte noemen we specifiek in welke accommodatie (B&B of Hotel) je zult verblijven.

WAD een rondreis XL
WAD een rondreis XL

Kunnen we een fiets meenemen?

Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan