Whisky reizen Nederland

Korte reizen vanaf 3 dagen en kies zelf je bestemming
Bekijk het aanbod

Whisky reizen Nederland

Nederland als bestemming voor je whisky reis? Iedereen kent natuurlijk de whisky reizen Schotland en Ierland als bekende whiskylanden, waarbij Nederland dan een vreemde eend in de bijt lijkt. En dat is ook zo. Maar daarom zeker zo interessant. Met name de verscheidenheid in achtergrond van de distillateurs, de omgeving van de stokerijen en het eindproduct bieden een mooie invulling voor diverse whiskyreizen. 

Op dit moment heb je de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende maar typisch Nederlandse bestemmingen, namelijk Schiedam (Z-Holland), Arcen (Limburg) en Ootmarsum (Twente).

Overzichtelijk:
- Whisky reizen Nederland (de hele week beschikbaar)
-
NIEUW: Exclusieve whiskyreis Ootmarsum (vaste datum)
- Whisky weekend Nederland (5 - van vrijdag t/m zondag)
- Whisky rondreizen Nederland (5 - meerdere bestemmingen in één reis)

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel jij als wij geen financieel risico lopen.

Overige opties voor reizen Nederland

Binnen de reizen naar Nederland bekeken onze klanten ook:

- Reizen door de provincie
- Vakantie Noord-Nederland
- Reis Nederlandse schilders
- Op de Wadden

Whisky reis Ootmarsum
Whisky reizen Nederland
Whisky reis Ootmarsum
3 dagen | vanaf € 209 pp.

Het stadje Ootmarsum is vooral bekend van haar kunstenaars met als bekende inwoner, kunstenaar en galleriehouder Ton Schulten. Maar ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte wordt gemaakt in Ootmarsum. Bezoek de distilleerderij van Sculte en geniet van een heerlijk 3-gangen whisky diner.  

Bekijk
Whisky reis Schiedam
Whisky reizen Nederland
Whisky reis Schiedam
4 dagen | vanaf € 219 pp.

In Schiedam ligt de rijke geschiedenis van het stoken in Nederland. De vroegere moutwijn en de nog steeds geproduceerde jenever hebben hun oorsprong in Schiedam. Omdat het maakproces van jenever en whisky elkaar niet veel verschilt, is deze geschiedenis zeer relevant voor de Nederlandse whisky.

Bekijk
Whisky reis Arcen
Whisky reizen Nederland
Whisky reis Arcen
4 dagen | vanaf € 229 pp.

In de Wijmarsche watermolen in de uiterwaarden van de Maas wordt IJsvogel Whisky gemaakt. In de prachtige gerenoveerde watermolen - met twee antieke distilleerketels - maakt Pieter Verschuren zijn likeuren, gin en whisky. In het typisch Limburgse dorp Arcen ben je welkom voor een bezoek of een heerlijke dag fietsen...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan