Whisky reizen Nederland

Korte reizen vanaf 4 dagen en kies zelf uw bestemming
Bekijk het aanbod

Whisky reizen Nederland

Nederland als bestemming voor je whisky reis? Iedereen kent natuurlijk de whisky reizen naar Schotland en Ierland als bekende whiskylanden, waarbij Nederland dan een vreemde eend in de bijt lijkt. En dat is ook zo. Maar daarom zeker zo interessant. Met name de verscheidenheid in achtergrond van de distillateurs, de omgeving van de stokerijen en het eindproduct bieden een mooie invulling voor diverse whiskyreizen. 

Op dit moment heb je de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende maar typisch Nederlandse bestemmingen, namelijk Schiedam (Z-Holland), Loosbroek (Brabant), Arcen (Limburg) en Ootmarsum (Twente)

Andere opties:
- Whisky rondreizen Nederland
- Whisky weekend Nederland
- Whisky passe-partout

Whisky reis Arcen
Whisky reizen Nederland
Whisky reis Arcen
4 dagen | vanaf € 199 pp.

In de Wijmarsche watermolen in de uiterwaarden van de Maas wordt IJsvogel Whisky gemaakt. In de prachtige gerenoveerde watermolen - met twee antieke distilleerketels - maakt Pieter Verschuren zijn likeuren, gin en whisky. In het typisch Limburgse dorp Arcen ben je welkom voor een bezoek of een heerlijke dag fietsen...

Bekijk
Whisky reis Schiedam
Whisky reizen Nederland
Whisky reis Schiedam
4 dagen | vanaf € 219 pp.

In Schiedam ligt de rijke geschiedenis van het stoken in Nederland. De vroegere moutwijn en de nog steeds geproduceerde jenever hebben hun oorsprong in Schiedam. Omdat het maakproces van jenever en whisky elkaar niet veel verschilt, is deze geschiedenis zeer relevant voor de Nederlandse whisky.

Bekijk
Whisky reis Ootmarsum
Whisky reizen Nederland
Whisky reis Ootmarsum
4 dagen | vanaf € 239 pp.

Het stadje Ootmarsum is vooral bekend van haar kunstenaars met als bekende inwoner, kunstenaar en galleriehouder Ton Schulten. Maar ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte wordt gemaakt in Ootmarsum. Bezoek de distilleerderij van Sculte samen met de distilleerderij van Kalkwijck in het nabij gelegen Vroomshoop.  

Bekijk
BUS Whisky trip
Whisky reizen Nederland
BUS Whisky trip
Min. 3 dagen | vanaf € 329 pp.

Bezoek de Heische Hoeve, bezoek BUS whisky in Loosbroek (Brabant). Je wilt WHISKY en je krijgt WHISKY. Je neemt deel aan een workshop whiskystoken, uiteraard krijg je een proeverij en geniet je van een heerlijk whisky diner. Alles gebeurt 'aan huis' op het platteland van Brabant; De Heische Hoeve. Benieuwd?

Bekijk
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan