Fly Drive Wales

Geniet van Wales. Een vlucht, uw verblijf en de autohuur, de rest bepaalt ├║zelf.
Bekijk het aanbod

Fly Drive Wales

Bossen, stranden, prachtige vergezichten, heuvelachtige landschappen; Een hele andere wereld op nog geen 90 minuten vliegen. Vlucht, autohuur en accommodatie zijn verzorgd. De invulling bepaalt uzelf. Bekijk hier de mogelijkheden.

A Little Wales
Fly Drive Wales
A Little Wales
5 dagen | vanaf € 549 pp.

Kort maar krachtig. Bezoek het pittoreske Tenby als heerlijk kuststadje in combinatie met het bosrijke Brecon Beacons National Park voor een lang weekend of midweeks uitje. Je kunt heerlijk eten en komt heerlijk tot rust. Overtuig jezelf en vraag een offerte aan. 

Bekijk
Lazy South Wales
Fly Drive Wales
Lazy South Wales
7 dagen | vanaf € 749 pp.

Geniet van het heerlijke Zuid-Wales en verblijf op drie locaties op korte afstand van elkaar rijden. Bezoek diverse witte stranden, pittorske dorpjes om lekker te slenteren en heerlijk te eten en het bosrijke Brecon Beacons National Park. Weinig kilometers maar erg veel Wales. Lees verder.

Bekijk
National Park Trail Wales
Fly Drive Wales
National Park Trail Wales
9 dagen | vanaf € 919 pp.

Bezoek de drie bekende Nationale Parken in één reis. Pembrokeshire, Snowdonia en Brecon Beacons bieden overeenkomstig prachtige landscahppen en natuur, maar ieder op haar eigen manier. Erg leuk om aan de hand van dit thema Wales te leren kennen.

Bekijk
From the North to the South
Fly Drive Wales
From the North to the South
11 dagen | vanaf € 1.149 pp.

Reis gedurende 11 dagen dwars door de mooiste gebieden van Wales. Je start in het Noorden en reist met een huuauto langzaam naar beneden. Je bezoekt Middeleeuwse dorpjes, prachtige nationale parken en adembenemende (witte) stranden. Lees verder en overtuig jezelf.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan