Whisky reizen Schotland
Whisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen Schotland

Glasgow CLASSIC

va 3  dagen | vanaf € 349 pp.

Binnen het arrangement naar Glasgow combineren we de stad met een bezoek aan de distilleerderijen (net) buiten de stad. Binnen het arrangement gaan we uit van een bezoek aan de Auchentoshan - & Glengoyne Distilleerderij.

Reis in het kort:
- rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam
- minimaal 2 nachten verblijf incl. logies & ontbijt
- rondleiding bij Glengoyne - en Auchentoshan Distillery
- uitgebreide reisbescheiden

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Weekendje Schotland

Binnen de reizen naar Schotland hebben we - voor de korte reizen - een aantal leuke opties voor een weekendje Schotland. Hierbij kun je denken aan de voetbalreizen naar Schotland of de outdoorreis Schotland. Hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen deze whisky reis.

Whisky reizen Schotland
Glasgow CLASSIC

De reis is inclusief:

 • vlucht incl. klein stuk handbagage (max. 45 x 36 x 20 cm),
  (Standaard offreren we een vlucht met easyJet. Op verzoek is een vlucht met KLM of vanuit Brussel natuurlijk ook mogelijk, maar dan gelden er (iets) andere prijzen. Geef een afwijkende wens aan tijdens uw aanvraag.) 

 • minimaal 2 overnachtingen + ontbijt in het centrum van Glasgow
 • 1 whiskydag incl. 2 tours & proeverijen bij de volgende distilleerderijen:

  - Auchentoshan distilleerderij,
  - Glengoyne distilleerderij,
   
 • GGTO Garantiefonds
 • Uitgebreide reisbescheiden

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Uw reis in beeld

Whisky reizen Schotland

Whisky reizen Schotland
Glasgow CLASSIC

Vanwege de prijsverschillen per seizoen en het moment van reizen (midweeks - zo t/m do en weekends - vr. t/m zo.), onderscheiden we de volgende periodes voor 2024.

A - LAAG - januari t/m april & oktober t/m december
B - MIDDEN - mei & september
C - HOOG - juni t/m augustus


Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  Va. 2 pers. (midweeks) Va. 2 pers. (weekend)
A € 349 * pp € 409 * pp
B € 369 * pp € 429 * pp
C € 389 * pp € 449 * pp


* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen inclusief € 20,00 pp. vroegboekkorting en zijn reëel bij een boeking 5 maanden voor vertrek. Binnen 5 maanden voor vertrek kan de prijs afwijken vanwege duurdere vliegticketprijzen. De extra kosten worden dan als toeslag op de offerte weergegeven.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we jouw prijs op je gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - De heenreis

  Vanaf Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Schotland (Edinburgh). Vanaf hier reist middels het Openbaar Vervoer (Bus, trein of tram) naar hartje stad waar u overnacht.

 • Dag 2 - De dag van de whisky

  Uw ontbijt is normaliter tussen 7:00 en 9:00 uur. Vandaag bezoekt u beide distilleerderijen. Er rijden de gehele dag door bussen (Openbaar Vervoer) naar deze distilleerderijen en stoppen pal voor de deur. Uiteraard bieden we optioneel taxivervoer aan binnen de offerte.

 • Dag 3 - De terugreis

  Op dag 3 heeft u 's ochtends en 's middags een vrije besteding. Aan het einde van de middag / begin van de avond vertrekt uw vlucht terug naar Amsterdam.

Overnachten in Glasgow

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met een aantal zeer sfeervolle B&B's. Maar ook een 3*-Hotel behoort tot de mogelijkheden.

De accommodaties liggen allen op loopafstand van het centrum en een voorbeeld van een te reserveren B&B / Hotel zal worden genoemd in de offerte.

De B&B’s (t.o.v. elkaar) / Hotels (t.o.v. elkaar) zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Schots ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs

LET OP! 
Mocht je liever luxe in Glasgow willen verblijven, dan is een 4*- of 5*-Hotel natuurlijk ook een optie. Geef - bij het aanvragen van een offerte - aan dat je graag een 4*- of 5*-Hotel prefereert.

Glasgow CLASSIC
Glasgow CLASSIC

Whisky reizen Schotland - FAQ

Mag ik naar het VK reizen met mijn ID-kaart?

Ja, Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden zijn deel van het Verenigd Koninkrijk en mogen - vanwege de BREXIT - tot 30 september 2021 bezocht worden met een ID-kaart. Daarna - dus per 1 oktober 2021 - is een paspoort verplicht.

Wat is de ideale reisperiode?

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden.

- 's Winters prachtig aangekleed vanwege de Kerstperiode,
- Het voor- & najaar mooi vanwege de prachtige kleuren,
- Zomers heerlijk met de combinatie met het pikken van een terrasje.

Wanneer kunnen we deze reis het beste boeken?

Omdat vroeg boeken de beste prijs en beschikbaarheid geeft, adviseren we je tijdig (va. 6 - 8 maanden voor vertrek) al te starten met je oriëntatie en dan ook te boeken. Uiteraard is later prima, maar dan kunnen er data specifiek zijn die al relatief duur zijn.

Hoe werkt het met de offerte?

Omdat we maatreizen aanbieden, hebben we bewust geen webshop waarin de 'standaard' reizen kunnen worden geboekt. Je kunt voor het arrangement naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen. Je ontvangt dan binnen 48 uur een offerte op maat per mail, waarin we de opgegeven wensen hebben opgenomen.

We vragen om binnen een aantal dagen (5 tot 7 dagen) te reageren met vragen of een akkoord door middel van een deadline. De deadline wordt gehanteerd omdat we niet direct zaken voor je vastleggen en omdat de prijzen van de in de offerte genoemde onderdelen kunnen veranderen, naarmate de beschikbaarheid verandert.

Zit ik na het aanvragen van een offerte ergens aan vast?

Nee, absoluut niet. De offerte is echt vrijblijvend.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan