Short Break Londen

Geniet van de prachtige stad tijdens uw Short Break naar Londen
Musical Lion King Londen

Musical Lion King Londen

4 Dagen

Één van de langstlopende musicals op West End is The Lion King. Deze aangrijpende musical is zeer de moeite waard voor jong en oud. Daarnaast bezoekt u de heerlijke stad Londen met al haar mooie winkelstraten, gebouwen en natuurlijk de Thames. Vraag vrijblijvend een offerte?

Harry Potter Londen

Harry Potter Londen

4 Dagen

Bezoek de Harry Potter Studio's net buiten Londen en neem deel aan een heuse Harry Potter wandeling dwars door de stad Londen. Je bezoekt diverse filmlocaties en krijgt enorm veel leuke weetjes over het ontstaan, de personages en de films van Harry Potter.

Musical Les Miserables Londen

Musical Les Miserables Londen

4 Dagen

Een boeiende en meeslepende musical, één van de langstlopende musicals op West End; Les Miserables. Bezoek deze prachtige musical en combineer het met een heerlijke city trip naar Londen. Met uw kinderen, familie of gezellig met vrienden. Vraag vrijblijvend een offerte.

Musical The Phantom Londen

Musical The Phantom Londen

4 Dagen

'The Phantom of the Opera' is de langstlopende musical in Londen. Al ruim 35 jaar draait deze musical op West End en er lijkt geen einde aan te komen. Combineer een bezoek met een meerdaags verblijf in Londen en bezoek de Tower Bridge, Westminster Abbey en vele andere bekende bezienswaardigheden.

Musical Wicked Londen

Musical Wicked Londen

4 Dagen

Broadway's grootste hit volgens The New York Times, is de sensatie van Londen's theaterwereld waar hij verschillende records heeft gebroken. Het fascinerende Wicked brengt het publiek naar een spectaculaire fantasiewereld van tovenaars en heksen om het ongelofelijke verhaal te vertellen over de vriendschap tussen twee meisjes: de blonde en populaire...