Vakantie Kanaaleilanden

Een vliegreis of lekker met eigen auto op de boot. Bekijk de opties.
Bekijk het aanbod

Vakantie Kanaaleilanden

Een vakantie naar de Kanaaleilanden is een reis die bij iedereen op het 'lijstje' staat, maar regelmatig wordt vergeten. Maar waarom; Het is er prachtig. Zwemmen in zee, heerlijk wandelen of golfen en eten uit de Franse keuken.
De eilanden JerseyGuernseyHermSark en Alderney vormen de eilandengroep; de Kanaaleilanden. Een prachtige bestemming voor een verblijf in het voor- of najaar of uiteraard tijdens uw zomervakantie. U kunt de eilanden uiteraard los bezoeken, maar ook in een combinatie reis.

Naast de combinatiereis is een Vakantie Guernsey het meest populair. Maak uw keuze uit de verschillende arrangementen en vraag een offerte aan!

LET OP!
Vanwege overlopende reizen uit 2020 en de hierdoor beperkte beschikbaarheid plus een aantal cruciale en reisbeperkende veranderingen op en tussen de eilanden hebben we voor dit seizoen besloten om geen reizen naar de Kanaaleilanden aan te bieden.

Één van de andere reizen naar Engeland?

Naast onderstaande reizen naar Engeland en de korte reizen in de vorm van de Beatles reizen en de Short Break Londen hebben we ook een aantal mooie langere reizen zoals de Fly Drive Engeland, Engeland per Boot, rondreis camper Engeland, autoreis Zuid-Engeland of Vakantie Kanaaleilanden. Maak de beste keuze om 'jouw' Engeland te leren kennen...

Jersey City by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Jersey City by boat
va 6  dagen | vanaf € 399

Wilt u alleen Jersey bezoeken, dan is het arrangement 'Jersey City' ideaal voor u. U vaart rechtstreeks van St. Malo met eigen auto naar Jersey en verblijft in de stad in een centraal gelegen hotel vanwaar u het eiland of per bus of middels autohuur lekker kunt gaan ontdekken. Kom...

Bekijk
Guernsey City by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Guernsey City by boat
va 6  dagen | vanaf € 429

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel in het centrum van de stad St. Peter Port waar u tevens heerlijk kunt eten. Naast de 6 dagen, kunt u uw reis uitbreiden naar 8 of zelfs 10 dagen. Laat u overtuigen en...

Bekijk
Guernsey Country by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Guernsey Country by boat
Va 6  dagen | vanaf € 459

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel buitenuit waar u tevens heerlijk kunt eten. Naast de 6 dagen, kunt u uw reis uitbreiden naar 8 of zelfs 10 dagen. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Jersey City
Vliegreizen Kanaaleilanden
Jersey City
va 8  dagen | vanaf € 729

U verblijft in de stad St. Helier van waaruit u heerlijk kunt eten met haar '3-Michelinster'-restaurants, uitdagend golfen, divers vermaak voor kinderen, een wijngaard, meerdere stranden en prachtige wandelroutes. Jersey is ideaal voor een familievakantie of lekker met elkaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Jersey & Guernsey Country by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Jersey & Guernsey Country by boat
va 8  dagen | vanaf € 609

U geniet volop van de eilanden Jersey en Guernsey en veblijft heerlijk rustig buiten de stad in een landelijke omgeving. U kunt zich heerlijk vermaken rondom uw hotel, maar u heeft natuurlijk ook de mogelijkheid er op uit te trekken. Een dagtrip naar Herm of Sark is dan ook mogelijk.

Bekijk
Guernsey & Jersey Country
Vliegreizen Kanaaleilanden
Guernsey & Jersey Country
va 8  dagen | vanaf € 869

U vliegt vanaf Rotterdam / The Hague Airport of vanuit Groningen Airport Eelde rechtstreeks naar Guernsey, waar uw 8-daagse reis start. Halverwege behoort de overtocht naar Jersey tot uw arrangement. U verblijft in een accommodatie lekker landelijk en geniet van het Tropisch klimaat op de Kanaaleilanden. Offerte?

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan