Vakantie Kanaaleilanden

Een vliegreis of lekker met eigen auto op de boot. Bekijk de opties.
Bekijk het aanbod

Vakantie Kanaaleilanden

Een vakantie naar de Kanaaleilanden is een reis die bij iedereen op het 'lijstje' staat, maar regelmatig wordt vergeten. Maar waarom; Het is er prachtig. Zwemmen in zee, heerlijk wandelen of golfen en eten uit de Franse keuken.
De eilanden JerseyGuernseyHermSark en Alderney vormen de eilandengroep; de Kanaaleilanden. Een prachtige bestemming voor een verblijf in het voor- of najaar of uiteraard tijdens uw zomervakantie. U kunt de eilanden uiteraard los bezoeken, maar ook in een combinatie reis.

Naast de combinatiereis is een Vakantie Guernsey het meest populair. Maak uw keuze uit de verschillende arrangementen en vraag een offerte aan!

Één van de andere reizen naar Engeland?

Naast onderstaande reizen naar Engeland en de korte reizen in de vorm van de Beatles reizen en de Short Break Londen hebben we ook een aantal mooie langere reizen zoals de Fly Drive Engeland, Engeland per Boot, rondreis camper Engeland, autoreis Zuid-Engeland of Vakantie Kanaaleilanden. Maak de beste keuze om 'jouw' Engeland te leren kennen...

Reis Jersey
Vliegreizen Kanaaleilanden
Reis Jersey
8  dagen | vanaf € 1.029 pp.

U verblijft in de stad St. Helier of ergens landelijk op het eiland. Reis naar Jersey voor Culinair op z'n Frans, heerlijk wandelen, prachtige natuur en een grote veelzijdigheid op één eiland. Jersey is ideaal voor een familievakantie of lekker met elkaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Bekijk
Reis Guernsey
Vliegreizen Kanaaleilanden
Reis Guernsey
8  dagen | vanaf € 1.049 pp.

Heerlijk uitwaaien op het strand in het Noorden, lekker winkelen in St. Peters Port. Reis naar Guernsey om hHeerlijk te wandelen, de prachtige natuur en een grote veelzijdigheid op een klein eiland. Vlieg rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde of Rotterdam / The Hague. Offerte?

Bekijk
Reis Jersey & Guernsey
Vliegreizen Kanaaleilanden
Reis Jersey & Guernsey
va 8  dagen | vanaf € 1.129 pp.

U vliegt vanaf Rotterdam / The Hague Airport of vanuit Groningen Airport Eelde rechtstreeks naar Jersey. Halverwege behoort de overtocht naar Jersey tot uw arrangement. U verblijft op beide eilanden en geniet van het Tropisch klimaat van de Kanaaleilanden. Offerte?

Bekijk
Guernsey by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Guernsey by boat
va 4  dagen | vanaf € binnenkort

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel in het centrum van de stad St. Peter Port of ergens landelijk op het eiland. Bepaal binnen de mogelijkheden zelf de lengte van uw reis. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Jersey by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Jersey by boat
va 4  dagen | vanaf € binnenkort

Wilt u alleen Jersey bezoeken, dan is het arrangement 'Jersey City' ideaal voor u. U vaart rechtstreeks van St. Malo met eigen auto naar Jersey en verblijft in de stad in een centraal gelegen hotel vanwaar u het eiland of per bus of middels autohuur lekker kunt gaan ontdekken. Kom...

Bekijk
Jersey & Guernsey by boat
Bootreizen Kanaaleilanden
Jersey & Guernsey by boat
va 8  dagen | vanaf € binnenkort

U reist in minimaal 8 dagen vanaf St. Malo (Noord Frankrijk) met eigen auto naar Jersey en Guernsey.  We verzorgen naar wens een accommodatie in de stad of landelijk gelegen. Verder heeft u de mogelijkheid om te wandelen, golfen en uiteraard heerlijk te eten vanwege haar Franse inslag op de...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan