Beatles reizen Liverpool
Beatles reizen LiverpoolBeatles reizen LiverpoolBeatles reizen LiverpoolBeatles reizen LiverpoolBeatles reizen LiverpoolBeatles reizen LiverpoolBeatles reizen LiverpoolBeatles reizen LiverpoolBeatles reizen Liverpool

Fab Four Tour

3  dagen | vanaf € 299

Geniet van een rondrit door de stad met een eigen chauffeur, welke u op verzoek langs de bekende plaatsen brengt van de Beatles. Optioneel bezoekt u tevens de huizen waar John Lennon en Paul McCartney zijn opgegroeid. 's Avonds bent u vrij de bekende Cavern Club te bezoeken voor een gezellige avond live muziek.


De genoemde vanafprijs is voor 4 personen in het laagseizoen.
Scroll naar beneden voor actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen Engeland

Binnen een weekendje Engeland of de andere reizen naar Engeland hebben we een aantal opties. Een van de opties zijn de Beatles reizen naar Liverpool en hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen deze reis.

Beatles reizen Liverpool
Fab Four Tour

De reis is inclusief:

 • vlucht rechtstreeks naar Liverpool (retour),
 • vlucht incl. handbagagekoffer a 10 kg pp.,
  (Standaard offreren we een vlucht met easyJet, omdat er verder GEEN rechtstreekse opties zijn vanuit Nederland naar Liverpool) 
   
 • minimaal 2 overnachtingen + ontbijt,
  U verblijft in:
  3* Premier INN City Center (Albert Dock of Moorfields)

 • deelname aan de Fab Four Tour,
  (Het betreft hier een privé tour die u maakt met enkel uw eigen gezelschap en een chauffeur.)
   
 • optioneel Childhood Homes Tour,
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

 

Ideale reisperiode

Deze reis kan in principe het gehele jaar gemaakt worden.

Beatles reizen Liverpool
Prijzen 'Fab Four Tour'

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes 2021:

A - LAAG - midweeks (vertrek van zondag t/m woensdag),
B - HOOG - weekenden (vertrek van donderdag t/m zaterdag).

 

Prijzen o.b.v. 3 Dagen:

  2 pers. 4 pers.
A € 349 * € 299 *
B € 389 * € 349 *

Prijzen o.b.v. 4 Dagen:

  2 pers. 4 pers.
A € 409 * € 339 *
B € 449 * € 379 *

 

* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen inclusief € 20,00 pp. vroegboekkorting en zijn reëel bij een boeking 5 maanden voor vertrek. Binnen 5 maanden voor vertrek kan de prijs afwijken vanwege duurdere vliegticketprijzen. De extra kosten worden dan als toeslag op de offerte weergegeven.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - Aankomst Liverpool

  Vanaf Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Liverpool. Middels onze uitgebreide reisbescheiden reist u op eigen initiatief per 'pendel'-bus naar het centrum en vindt vervolgens te voet uw hotel. U heeft de verdere dag door uzelf vrij in te vullen.

 • Dag 2 - De Beatles Tour

  U begint de dag met een uitgebreid ontbijt tussen 8:00 uur & 10:00 uur (uiteraard afhankelijk van uw hotel). U wordt bij uw hotel opgehaald en start de tour met enkel uw eigen gezelschap vanaf daar. 90 Minuten later wordt u op dezelfde plaats weer terug gebracht. In overleg met de chauffeur bezoekt u diverse bekende Beatles locaties als Strawberryfield, Penny Lane en de Cavern club. Het overige gedeelte van de dag heeft u vrij te besteden.

 • Dag 3 - Liverpool en de terugreis

  U begint de dag met een uitgebreid ontbijt tussen 8:00 uur & 10:00 uur (uiteraard afhankelijk van uw hotel). Wanneer u slechts een tour heeft geboekt, bent u vandaag vrij om uw eigen plan te trekken. Wanneer u een 2de tour heeft geboekt, vindt deze plaats vandaag plaats. Eveneens staat de bus te wachten in de haven. Vandaag bezoekt u de vroege woonhuizen van Paul McCartney en John Lennon. U bent tijdig terug voor de busreis naar het vliegveld, wederom op eigen initiatief (gelijk aan de heenreis).

Overnachten in Liverpool

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking in de locaties welke onderdeel zijn van onze reizen. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' hotels.

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van onze hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Voorbeelden hotels:
3* Premier INN City Center (Albert Dock of Moorfields) of vergelijkbaar

Alle hotels t.o.v. elkaar zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Engels ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Fab Four Tour
Fab Four Tour
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan