Vliegreizen Kanaaleilanden
Vliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen Kanaaleilanden

Reis Jersey & Guernsey

va 8  dagen | vanaf € 1.129 pp.

U vliegt vanaf Rotterdam / The Hague Airport of vanuit Groningen Airport Eelde rechtstreeks naar Jersey. Halverwege behoort de overtocht naar Jersey tot uw arrangement. U verblijft op beide eilanden en geniet van het Tropisch klimaat van de Kanaaleilanden. Offerte?

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar 
het tablad prijs.

Deel:

Reizen Engeland

Binnen de reizen naar Engeland hebben we een aantal opties. Een van de opties is een vakantie naar de Kanaaleilanden, of specifieker vakantie Guernsey.

Hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen de reis op deze pagina.

Vakantie Kanaaleilanden
Guernsey & Jersey City

De reis is inclusief:

 • vlucht rechtreeks naar de Kanaaleilanden,
 • vlucht incl. handbagagekoffer á 10 kg plus 1 ruimbagage koffer pp. á 20 kg,
  Standaard offreren we een vlucht met Blue Island vanaf Rotterdam of Groningen Airport Eelde, omdat dit de enige opties zijn. Er wordt enkel gevlogen van zondag op zondag.
   
 • Transfers van het vliegveld / haven naar de hotels (en vice versa),
 • verblijf op basis van hotel incl. ontbijt op Jersey en Guernsey,
  U kiest of u stedelijk of juist landelijk verblijft.

 • Single vlucht van het ene naar het andere eiland,
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.
   

Uw reis in beeld

Vakantie Kanaaleilanden

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?


Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Vakantie Kanaaleilanden
Prijzen 'Reis Jersey & Guernsey'

De reisdata vanaf wanneer de reizen worden aangeboden zijn vanaf Rotterdam / The Hague en Groningen Airport Eelde gelijk; van ZONDAG tot ZONDAG.

Vanaf 28 april t/m 8 september 2024

A - MIDDEN - mei, september
B - HOOG - juni, juli augustus

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 pers. 4 pers.
A € 1.129 pp. * / ** € 1.099 pp. * / **
B € 1.249 pp. * / ** € 1.219 pp.* **

* Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Omdat de prijzen van de vliegtickets / hotelkamers worden bepaald op basis van de beschikbaarheid, zijn bovenstaande prijzen (reële) richtprijzen plus de minimale vliegticketprijs. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de, door uzelf, specifiek aangeven reisdatum en de bijbehorende 'dag'-prijs van de vliegtickets en beschikbaarheid van de hotels.

** Binnen bovenstaande prijzen gaan we uit van 3 nachten in het 3*-Norfolk Lodge Hotel (Op Jersey) en 4 nachten in het 3*-Grange Lodge Hotel (Op Guernsey). Binnen de offerte bieden we altijd een upgrade mogelijkheid naar een luxere optie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - Aankomst - U vertrekt per vliegtuig rechtstreeks naar Guernsey

  Vanaf Rotterdam / Groningen vertrekt u rechtstreeks naar Guernsey. Na +/- 2 uren vliegen komt u aan op uw bestemming. Houd rekening met een uur tijdsverschil, waarbij u op de heenreis een uur teruggaat. Op het vliegveld wordt u verwelkomt en zult u middels een bustransfer naar uw hotel worden gebracht. De verdere dagindeling is aan u.

 • Dag 2, 3 & 4 – Vakantiedagen Guernsey - Eigen dagindeling

  Op de middelste dagen (de dagen buiten de aankomst dag en uw laatste dag) van uw reis bent u volledig vrij u gang te gaan. Iedere ochtend start u met een heerlijk ontbijt en daarna bepaalt uzelf wat uw dagindeling is. Uiteraard kunt u voor de invulling onze uitgebreide reisbescheiden raadplegen ter inspiratie.

 • Dag 5 – Vertrek naar Jersey - U vaart van Guernsey naar Jersey

  Ook vandaag begint u uw dag met een heerlijk ontbijt. Los van uw vertrektijd, dient u uiterlijk 60 minuten voor vertrek ingecheckt te zijn voor uw vaart naar Jersey. De vaartijd bedraagt 60 minuten.

 • Dag 6 & 7 – Vakantiedagen Jersey - Eigen dagindeling

  Op de middelste dagen (de dagen buiten de aankomst dag en uw laatste dag) van uw reis bent u volledig vrij u gang te gaan. Iedere ochtend start u met een heerlijk ontbijt en daarna bepaalt uzelf wat uw dagindeling is. Uiteraard kunt u voor de invulling onze uitgebreide reisbescheiden raadplegen ter inspiratie.

 • Dag 8 - De laatste dag - Terug naar het vaste land

  Net als de dagen ervoor, start u dag met een heerlijk ontbijt. Net als de heenreis zult u middels een bus transfer worden opgehaald voor uw reis naar het vliegveld voor uw reis terug naar huis.

Overnachten op Jersey & Guernsey

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking op Jersey en Guernsey. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' hotels. We noemen hier een aantal voorbeelden.

Voor Guernsey:
3*-Hotel - Hotel La Colinette, Hotel Les Rocquettes of gelijkwaardig

Voor Jersey:
3*-Hotel - Hotel Norfolk Lodge / The Revere Hotel of gelijkwaardig

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van de hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Alle hotels binnen de gewenste klasse zijn t.o.v. elkaar nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Engels ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Reis Jersey & Guernsey
Reis Jersey & Guernsey

Frequently asked questions (faq):

Hier geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen over de Kanaaleilanden.

Mag ik naar het Verenigd Koninkrijk reizen met mijn ID-kaart?

Nee, vanaf 1 oktober 2021 is de ID-kaart NIET meer geldig in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland).

Waar kan ik aangeven als ik de vliegreis wil maken vanaf Groningen Airport Eelde?

Wanneer u wilt vertrekken vanaf Groningen Airport Eelde dan is dit mogelijk bij het doen van de aanvraag "Vrijblijvende Offerte?". Hier krijgt u de optie.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan