Autovakantie Noorwegen

Autovakantie Noorwegen startend vanaf Hirtshals (Denemarken).
Bekijk het aanbod

Autovakantie Noorwegen

Om een autovakantie naar Noorwegen te maken is er de optie  om met eigen auto naar het Noorden van Denemarken (Hirtshals) te reizen om vanaf daar de overtocht naar Noorwegen te maken. Wanneer u de rit naar het Noorden van Denemarken interessant vindt of u verlangt de goedkoopste manier, dan is deze optie voor u zeker de moeite waard om te overwegen. Daarnaast is de invulling van de reis ook net even anders en bent u flexibeler vanwege het dagelijkse vertrek van de ferry vanaf Hirtshals.

Autovakantie Noorwegen vanaf Hirtshals

Hier vindt u de pakketreizen waarbij u met eigen auto naar het Noorden van Denemarken reist en vanaf hier de overtocht start naar Noorwegen. Ónze reis vangt aan vanaf Hirtshals (Denemarken).

Ronde Zuid Noorwegen
Autovakantie Noorwegen
Ronde Zuid Noorwegen
11 dagen | vanaf € 919

Reis op eigen gelegenheid naar het Noorden van Denemarken (Hirtshals) en start vanaf daar uw reis door het Zuiden van Noorwegen. U reist van Kristansand via Oslo naar Bergen. Vanuit Bergen reist u via de Fjorden - via Haugesund en Stavanger - terug naar Kristiansand, waar de boot u weer...

Bekijk
Odda, Bergen en de Fjorden
Autovakantie Noorwegen
Odda, Bergen en de Fjorden
13 dagen | vanaf € 1.209 pp.

Reis op eigen gelegenheid naar het Noorden van Denemarken (Hirtshals) en start vanaf daar uw reis door het Zuiden van Noorwegen. U reist heen van Kristansand, via Rysstad en Odda naar Bergen. Vanuit Bergen reist u via de Fjorden - via Haugesund en Stavanger - terug naar Kristiansand, waar de...

Bekijk
A FULL South Norway Tour
Autovakantie Noorwegen
A FULL South Norway Tour
16 dagen | vanaf € € 1.439 pp.

Reis op eigen gelegenheid naar het Noorden van Denemarken (Hirtshals) en start vanaf daar uw reis door het Zuiden van Noorwegen. U reist heen van Kristansand, naar Oslo en via Odda naar Bergen. Vanuit Bergen reist u via de Fjorden terug naar Kristiansand en per boot retour naar Hirtshals.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan