Noorwegen vanuit Groningen

Noorwegen vanuit de Emden (Dui) met eigen auto of motor?
Bekijk het aanbod

Noorwegen vanuit Groningen

Hoe lekker is het om vanuit eigen land met uw eigen auto of motor te reizen. Hikt u aan tegen het gevraagde geduld op een luchthaven en bent u liever vrij in uw doen en laten tijdens uw reis; Sinds 2022 heeft u de mogelijkheid om vanuit de haven in Emden (net over de grens vanuit de provincie Groningen) rechtstreeks naar Noorwegen te varen.

Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klantreview:

Voor de reeds uitgevoerde reizen geven onze klanten gemiddeld een "9" voor de uitvoering van de reizen naar Noorwegen. Enkele reacties op de vraag "Wat zou u vrienden / kenissen vertellen over Travel4Reasons:"

'Dat wij zeer tevreden zijn over Travel4Reasons.'
'Dat het een prima organisatie is om mee in zee te gaan, goed geregeld en goede communicatie'

De opties voor Noorwegen:

Voor de autovakanties naar Noorwegen onderscheiden we twee thema's, zoals we deze hieronder noemen.

1. Noorwegen van Emden (Dui - op deze pagina).
Hier vindt u de pakketreizen waarbij u met eigen auto of motor reist vanaf de haven in Emden (Dui) over de grens vanuit de provincie Groningen.

2. Autovakantie Noorwegen >>
Hier vindt u de pakketreizen waarbij u met eigen auto naar het Noorden van Denemarken reist en vanaf hier de overtocht start naar Noorwegen. Ónze reis vangt aan vanaf Hirtshals (Denemarken).

Odda en de Fjorden
Noorwegen vanuit Groningen
Odda en de Fjorden
11 dagen | vanaf € 1.229 pp.

Bezoek rechtstreeks vanaf Emden (Dui) het schitterend gelegen Odda. Geniet van de opzienbare Nationale Parken in het Zuiden van Noorwegen. Reis door de magnefieke Noorse fjorden via Haugesund en Stavanger in deze 11-daagse reis. Benieuwd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk
Oslo en Odda
Noorwegen vanuit Groningen
Oslo en Odda
11 dagen | vanaf € 1.259 pp.

Bezoek rechtstreeks vanaf Emden (Dui) de Noorse hoofdstad Oslo gecombineerd met het schitterend gelegen Odda. Leer het Zuiden van Noorwegen kennen in haar breedste contrast. Ontdek de hoofdstad en de drie Nationale Parken van Zuid Noorwegen in deze 11-daagse reis. Benieuwd?

Bekijk
A 16-Days South Norway Tour
Noorwegen vanuit Groningen
A 16-Days South Norway Tour
17 dagen | vanaf € 1.679 pp.

Bezoek rechtstreeks vanaf de haven in Emden (Dui) nagenoeg het gehele Zuiden van Noorwegen en leer het land kennen in haar breedste contrast. De sfeervolle steden Oslo, Bergen en Stavanger en de prachtige natuur rondom Odda. Verblijf tevens in Kristiansand en Haugesund. Benieuwd?

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan