Vliegreizen Kanaaleilanden
Vliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen KanaaleilandenVliegreizen Kanaaleilanden

Reis Guernsey

8  dagen | vanaf € 1.049 pp.

Heerlijk uitwaaien op het strand in het Noorden, lekker winkelen in St. Peters Port. Reis naar Guernsey om hHeerlijk te wandelen, de prachtige natuur en een grote veelzijdigheid op een klein eiland. Vlieg rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde of Rotterdam / The Hague. Offerte?

U vliegt standaard van zondag op zondag met Blue Island vanaf Rotterdam The Hague Airport of Groningen Airport Eelde.

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen in het laagseizoen.
Scroll naar beneden voor de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen Engeland

Binnen de reizen naar Engeland hebben we een aantal opties. Een van de opties is een vakantie naar de Kanaaleilanden, of specifieker vakantie Guernsey.

Hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen de reis op deze pagina.

Vakantie Kanaaleilanden
Reis Guernsey

De reis is inclusief:

 • vlucht rechtreeks naar Guersney (retour),
 • vlucht incl. handbagagekoffer á 10 kg plus 1 ruimbagage koffer á 20 kg pp.,
  Standaard offreren we een vlucht met Blue Island vanaf Rotterdam of Groningen Airport Eelde, omdat dit de enige opties zijn. Er wordt enkel gevlogen van zondag op zondag.
   
 • Transfers van het vliegveld naar het hotel (en vice versa),
 • 7 overnachtingen incl. ontbijt op Guernsey,
  U kiest of u stedelijk of landelijk wilt verblijven
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.
   

Uw reis in beeld

Vakantie Kanaaleilanden


Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Vakantie Guernsey
Prijzen 'Reis Guernsey'

De reisdata vanaf wanneer de reizen worden aangeboden zijn vanaf Rotterdam / The Hague en Groningen Airport Eelde gelijk; van ZONDAG tot ZONDAG.

Vanaf 28 april t/m 8 september 2024

A - MIDDEN - mei, juni & september
B - HOOG - juli & augustus

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 pers.
A € 1.049 pp. */**
B € 1.119 pp. */**

* Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Omdat de prijzen van de vliegtickets / hotelkamers worden bepaald op basis van de beschikbaarheid, zijn bovenstaande prijzen (reële) richtprijzen plus de minimale vliegticketprijs. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de, door uzelf, specifiek aangeven reisdatum en de bijbehorende 'dag'-prijs van de vliegtickets en beschikbaarheid van de hotels.

** De bovenstaande prijzen zijn op basis van het 3*-The Grange Lodge, St. Peters Port. Naast dit hotel (of vergelijkbaar) zullen we altijd een upgrade aanbieden binnen de offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - Aankomst - U vertrekt per vliegtuig rechtstreeks naar Guernsey

  Vanaf Rotterdam / Groningen vertrekt u rechtstreeks naar Guernsey. Na +/- 2 uren vliegen komt u aan op uw bestemming. Houd rekening met een uur tijdsverschil, waarbij u op de heenreis een uur teruggaat. Op het vliegveld wordt u verwelkomt en zult u middels een bustransfer naar uw hotel worden gebracht. De verdere dagindeling is aan u.

 • Dag 2 t/m 7 - Vakantiedagen - Eigen dagindeling

  Op de middelste dagen (de dagen buiten de aankomst dag en uw laatste dag) van uw reis bent u volledig vrij u gang te gaan. Iedere ochtend start u met een heerlijk ontbijt en daarna bepaalt uzelf wat uw dagindeling is. Uiteraard kunt u voor de invulling onze uitgebreide reisbescheiden raadplegen ter inspiratie. Wanneer u een dagtrip naar Herm en / of Sark hebt geboekt, is u middels de vouchers duidelijk gemaakt wanneer deze plaats vinden.

 • Dag 8 - De laatste dag - Terug naar het vaste land

  Net als de dagen ervoor, start u dag met een heerlijk ontbijt. Net als de heenreis zult u middels een bus transfer worden opgehaald voor uw reis naar het vliegveld voor uw reis terug naar huis.

Overnachten op Guernsey

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking op Guernsey. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' hotels. We noemen enkele voorbeelden:

2*-Hotel - The Grange, St. Peters Port of gelijkwaardig.

3*-Hotel - Hotel La Colinette, Hotel Les Rocquettes of gelijkwaardig

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van de hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Alle hotels binnen de gewenste klasse zijn t.o.v. elkaar nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douce en toilet, WiFi, uitgebreid Engels ontbijt is altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen
  Gemiddelde review cijfer,
 • Prijs
Reis Guernsey
Reis Guernsey

Frequently asked questions (faq):

Hier geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen over de Kanaaleilanden.

Mag ik naar het Verenigd Koninkrijk reizen met mijn ID-kaart?

Nee, vanaf 1 oktober 2021 is de ID-kaart NIET meer geldig in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland).

Waar kan ik aangeven als ik de vliegreis wil maken vanaf Groningen Airport Eelde?

Wanneer u wilt vertrekken vanaf Groningen Airport Eelde dan is dit mogelijk bij het doen van de aanvraag "Vrijblijvende Offerte?". Hier krijgt u de optie.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan