Whisky reizen Nederland
Whisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen Nederland

BUS Whisky trip

Min. 3  dagen | vanaf € 329 pp.

Je komt terecht op het platteland van Loosbroek (Brabant) op de Heische Hoeve. Geniet van de rust en de whisky.

Reis in het kort:
- 2 nachten verblijf incl. ontbijt en diner
(incl. 'Whisky-Pairing'-menu op de laatste avond)
- proeverij & rondleiding
- whisky workshop
- uitgebreide reisbescheiden

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen binnen Nederland zijn verzameld op de pagina reizen Nederland. Binnen het thema whisky reizen Nederland geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Whisky reizen Nederland

BUS whisky trip

Bezoek de Heische Hoeve, bezoek BUS whisky. Je wilt WHISKY en je krijgt WHISKY. Je neemt deel aan een workshop whiskystoken, uiteraard krijg je een proeverij en geniet van een heerlijk whisky diner. Alles gebeurt 'aan huis' op het platteland van Brabant; De Heische Hoeve.

De reis is inclusief:

 • Minimaal 2 overnachtingen incl. ontbijt in de Heische Hoeve (Loosbroek / Brabant),
 • Diverse whisky activiteiten, zoals:

  Dag 1: Whisky rondleiding en proeverij

  We gaan een whisky-reis rond de wereld maken met naast onze eigen Bus Whisky, 4 andere whisky's uit diverse landen proeven zoals Scotch of Bourbon (Amerikaans) of Irish en dan zowel blended als single-malt whisky's. Daarbij zorgen we voor toepasselijke hapjes bij elke whisky.

  Dag 2: Workshop whisky stoken,

  Tijdens deze workshop whisky stoken leer je 'from grain to glass' alles over het stoken van whisky. Deze workshop is inclusief een flesje Bus Whisky van 20cl.

 • 2 avonden Diner:

  1ste avond: Zelf pizza maken en afbakken in de steenoven,
  2de avond: Uitbreid Whisky pairing diner op de laatste avond,

 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

OPTIONEEL:
Als 'Optie extra' bij de aanvraag kun je het whiskyboek 'Whisky van de lage landen' bij bestellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Ideale reisperiode

Vanwege de Corona-maatregelen is er rekening gehouden met een aangepast schema wat betreft de rondleiding in de distilleerderij. De rondleiding is op afspraak, begeleid met enkel je eigen gezelschap en je zult daarbij de ruimte hebben om rustig de branderij te doorlopen, zonder drukte en met de 1,5 meter van elkaar.

De reis in Beeld

Whisky reizen Nederland

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden


Geef een reis of reischeque cadeau?

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan bij een pensioen, jubileum, verjaardag of bij behalen van een diploma. Geef dit arrangement of geef een reischeque cadeau. Bekijk de mogelijkheden en mail!

Whisky reizen Nederland - BUS whisky trip

Voor de arrangementen naar Nistelrode in Brabant kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  Va. 2 personen
A € 329 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Aankomst

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar de Heische Hoeve in Nistelrode. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie. Aan het einde van de middag vindt de proeverij plaats. Je gaat een whisky-reis rond de wereld maken met naast onze eigen Bus Whisky, 4 andere whisky's uit diverse landen proeven zoals Scotch of Bourbon (Amerikaans) of Irish en dan zowel blended als single-malt whisky's. Daarbij zorgen we voor toepasselijke hapjes bij elke whisky. 's Avonds kun je op de Hoeve zelf pizza maken en afbakken in de steenoven.

 • Dag 2 - Whisky Workshop

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Na je ontbijt wordt gestart met de whisky workshop. Tijdens deze workshop whisky stoken leer je 'from grain to glass' alles over het stoken van whisky. Deze workshop is inclusief een flesje Bus Whisky van 20cl. De middag vanaf 12:00 uur vrij te besteden. 's avonds sluit je de trip af met een heerlijk 'Whisky-pairing'-menu.

 • Dag 3 - Terug naar huis

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Het uitchecken gebeurt rond 11:00 uur en daarna ben je vrij te gaan.

Whisky reizen Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de Nederlandse whisky reizen. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan; je bent er even lekker uit!

Heische Hoeve (2 nachten):
De Heische Hoeve - waar BUS-whisky is gevestigd - heeft zelf diverse ruimtes, restaurants en kamers. Dit betekent dat je hier de gehele duur van het verblijf verblijft. 

Samen met de klant stellen we de planning voor de dagen samen waardoor er bijvoorbeeld ruimte genoeg over blijft voor een of twee heerlijke fietstochten in de omgeving. 

BUS Whisky trip
BUS Whisky trip

Kunnen we een fiets meenemen?

Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan