Noorwegen vanuit Groningen
Noorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit Groningen

Odda en de Fjorden

11  dagen | vanaf € 1.229 pp.

Bezoek rechtstreeks vanaf de haven in Emden (Dui) het schitterend gelegen Odda. Reis door de magnefieke Noorse fjorden via Haugesund en Stavanger in deze 11-daagse reis. Benieuwd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.. Ontdek twee nationale parken rondom Odda, bezoek de gletsjer en ga heerlijk wandelen. Benieuwd?

Reis in het kort:
- retourvaart incl. mee vervoeren eigen auto of motor(en),
- 2 nachten aan boord ferry (incl. hut)
- 8 nachten verblijf op het land incl. ontbijt

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen in het voordelisgte seizoen. Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Autovakantie Noorwegen

Vanaf 2022 heeft u de mogelijkheid uw autovakantie naar Noorwegen te boeken via Travel4Reasons. We bieden de optie met een vaart vanaf de haven Emden (Dui) rechtstreeks naar Kristiansand in Noorwegen. Uw arrangement is op basis van de retourovertocht en de overnachtingen inclusief ontbijt.

Autovakantie Noorwegen
Odda en de fjorden (vanaf Emden - DE)

De reis is inclusief:

 • Retourvaart Emden (DE) - Kristiansand (NO)
 • 2 Overnachtingen aan boord van de ferry
  Uw vaart is inclusief mee vervoeren van uw auto of motor(en) en standaard 2-persoonshut aan boord. Uiteraard heeft u binnen de offerte de mogelijkheid uw hut te upgraden en ontbijt en / of diner aan uw arrangement toe te voegen.

 • 8 Overnachtingen in middenklasse hotel incl. ontbijt
  U verblijft in:
  - Rysstad (1 nacht),
  - Odda (3 nachten),
  - Haugesund (2 nachten),
  - Stavanger (2 nachten).

 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Autovakanties vanuit Nederland

De afgelopen jaren is er een groeiende vraag voor autovakanties welke u vanuit Nederland kunt maken. Deze reis is één van de mogelijkheden voor een autovakantie vanuit Nederland.

Alternatieve reizen veerboot en auto?

Travel4Reasons biedt reizen met naar Schotland met de boot, reizen met de boot naar Engeland en vanaf de Groningse Eemshaven naar Noorwegen. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een reis met veerboot en auto?

De reis in beeld:

Autovakantie Noorwegen
Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Autovakantie Noorwegen
Prijzen Odda en de Fjorden (vanaf Emden - DE)

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes 2023:

A - LAAG - maart, april & november, december
B - MIDDEN - mei, september & oktober
C - HOOG - juni, juli & augustus

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 pers. 4 pers.
A € 1.229 * pp. € 1.009 * pp.
B € 1.369 * pp. € 1.149 * pp.
C € 1.469 * pp. € 1.249 * pp.

 

* Bovenstaande prijzen zijn per persoon en we gaan daarbij uit van de voordeligste hutoptie (2-persoonshut bij 2 personen en 4-persoonshut bij 4 personen).
Verder gaan we binnen deze prijs uit van het meevervoeren van één auto.
Op aanvraag kunnen we upgrades aanbieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name boottickets (overtocht plus hut) per vaart veranderen, dienen we de prijs op jouw specifiek gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Vertrek vanaf Eemshaven

  Vanaf 12:00 uur heeft u de mogelijkheid om in te checken voor uw vaart vanaf de Eemshaven, welke om 15:00 uur vertrekt. Aan boord is divers vermaak voor de overtocht. Uw eerste nacht verblijft u aan boord van de ferry.

 • Dag 2 - Aankomst in Noorwegen

  Rond 9:00 uur meert de ferry van Holland Norway Line aan in Kristiansand. U wordt opgeroepen om naar uw auto te gaan en rijdt rustig van de boot af. En uw reis kan beginnen. U reist naar het Noorden en halverwege de weg naar Odda, komt u aan op uw eerste overnachtingslacatie; Rysstad. U zit midden in de prachtige natuur em heerlijk te wandelen.

 • Dag 3 t/m 6 - Aankomst in Odda

  Iedere ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt tussen 7:00 & 9:00 uur (dit verschilt per accommodatie). Vandaag reist u verder naar het Noorden met als eindbestemming Odda. Hier verblijft u in een apartement waar u zelf uw maaltijden verzorgt. U verblijft hier 3 nachten en zitten midden tussen de Nationale parken, de Gletsjer het het Fjord. Van Travel4Reasons ontvangt u een aantal mogelijke activiteiten zoals een Fjordcruise, een bezoek aan een ciderfarm en de routes voor de wandelingen naar de gletsjer.

 • Dag 6 t/m 8 - Aankomst in Haugesund

  Vandaag vertrekt u via de Fjorden naar Haugesund. Afhankelijk van de route zult u al dan niet middels één of meerdere pondovertochten Haugesund bereiken. U bepaalt zelf de route. Tevens heeft u één dag ín Haugesund om de stad te verkennen.

 • Dag 8 t/m 10 - Aankomst in Stavanger

  Vandaag vertrekt u van Haugesund naar Stavanger. Afhankelijk van de route zult u middels een of meerdere pondovertochten Stavanger bereiken. U bepaalt zelf de route. Tevens heeft u één dag ín Stavanger om de stad te verkennen.

 • Dag 10 - Terug naar huis

  Net als de heenreis vertrekt de ferry rond 15:00 uur. Het advies is om direct ná het ontbijt te vertrekken. De rit ná Stavanger neemt +/- 3 uur en 20 minuten.

 • Dag 11 - Aankomst in Nederland

  Net als de heenreis meert de ferry aan rond 9:00 uur. U wordt wederom opgeroepen om naar uw auto te gaan en rijdt vanaf de ferry de haven van de Eemshaven in. U bent vrij om terug naar huis te keren.

Overnachten in Noorwegen

Binnen uw verblijf in Noorwegen hebben we per verblijfslocatie de beste verblijfsopties overwogen. Hierbij zijn we voor uw verblijf in Rysstad, Haugesund en Stavanger uitgekomen bij een hotel - we werken samen met Thon Hotels - en voor Odda bij het schitterende Vikinghaug (tevens bekend uit de Netflix-serie Ragnarok) en de moderne appartementen van Bakkegata. Voor de appartementen geldt dat we geen maaltijden offreren en u de ruimte en faciliteiten bieden om zelf te koken. 

Uw verblijft in de volgende locaties:

 • Aan boord van de ferry (1 nacht)
 • Rysstad (1 nacht)
 • Odda (3 nachten)
 • Haugesund (2 nachten)
 • Stavanger (2 nachten)
 • Aan boord van de ferry (1 nacht)

Alle accommodaties zijn t.o.v. elkaar nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Schots ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Odda en de Fjorden
Odda en de Fjorden

Vertrekt de vaart vanuit Emden naar Noorwegen iedere dag?

Nee, hieronder geven we aan welke vaarten er zijn:

Vertrekdagen vanuit Emden zijn:

2023:
Oneven weken: Maandag, woensdag, vrijdag en zondag
Even weken: Dinsdag, donderdag en zaterdag.

Vertrekdagen vanuit de Kristiansand zijn: 

Oneven weken: Dinsdag, donderdag en zaterdag
Even weken: Maandag, woensdag, vrijdag en zondag


Mag ik Noorwegen in met een Identiteitskaart?

Ja, ondanks dat Noorwegen niet de de EU behoort, behoort het wel tot de Europa en mag aan de grens zowel een ID-kaart of paspoort worden getoond.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan