Bootreizen Kanaaleilanden
Bootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen KanaaleilandenBootreizen Kanaaleilanden

Guernsey City by boat

va 6  dagen | vanaf € 429

Geniet van het heerlijke Guernsey en kom lekker tot rust. U verblijft in een uitstekend hotel in het centrum van de stad St. Peter Port waar u tevens heerlijk kunt eten. Naast de 6 dagen, kunt u uw reis uitbreiden naar 8 of zelfs 10 dagen. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen in het laagseizoen.
Scroll naar beneden voor de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen Engeland

Binnen de reizen naar Engeland hebben we een aantal opties. Een van de opties is een vakantie naar de Kanaaleilanden, of specifieker vakantie Guernsey.

Hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen de reis op deze pagina.

Vakantie Kanaaleilanden
Guernsey City by Boat

De reis is inclusief:

 • vaart van Saint Malo (Frankrijk) naar Guernsey (retour),
 • mee vervoeren van uw eigen auto,
  (U rijdt met eigen auto vanuit Nederland / België naar St. Malo. Vanaf St. Malo varen er iedere dag meerdere ferries naar Jersey en Guernsey. Samen met uw auto, kunt u uiteraard ook uw eigen fietsen mee nemen).
   
 • Va. 5 overnachtingen in de stad St. Peter Port incl. ontbijt op Guernsey,
  (Uw verblijft in een 2* OF 3*-Hotel in de stad St. Peter Port)
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

 

Uw reis in beeld

Vakantie Kanaaleilanden

Leuk alternatief voor reizen Engeland?

Naast de reizen vakantie Kanaaleilanden, hebben we een aantal alternatieve reismogelijkheden naar Engeland. Zie hier onze opties:

- Vakantie Guernsey
- Fly drive Engeland
- Engeland per boot
- Autoreis Zuid-Engeland

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Vakantie Guernsey
Prijzen 'Guernsey City by Boat'

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes voor 2021:

A - LAAG - maart, april, oktober
B - MIDDEN - mei, september
C - HOOG - juni, juli augustus


Prijzen o.b.v. 2*-Hotel

  2 pers. 4 pers.
A € 429 * € 409 *
B € 459 * € 439 *
C € 479 * € 459 *

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 pers. 4 pers.
A € 619 * € 599 *
B € 639 * € 619 *
C € 659 * € 639 *

 

* Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Omdat ieder hotel haar eigen seizoenen hanteert, zijn bovenstaande prijzen (reële) richtprijzen plus de minimale bootticketprijs. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de, door uzelf, specifiek aangeven reisdatum en de bijbehorende 'dag'-prijs van de boottickets.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name boottickets per vaart veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Aankomst - Vertrek met de boot vanaf St. Malo

  Vanaf St. Malo vertrekt u per boot naar Guernsey. Na +/- 2 uren varen meert u aan op uw bestemming. Houd rekening met een uur tijdsverschil, waarbij u op de heenreis een uur terug gaat. Kort erna rijdt u het eiland op naar uw verblijfslocatie. Aan de hand van de door Travel4Reasons geleverde reisbescheiden kunt u het hotel eenvoudig vinden.

 • Vakantiedagen - Eigen dagindeling

  Op de middelste dagen (de dagen buiten de aankomst dag en uw laatste dag) van uw reis bent u volledig vrij u gang te gaan. Iedere ochtend start u met een heerlijk ontbijt en daarna bepaalt uzelf wat uw dagindeling is. Uiteraard kunt u voor de invulling onze uitgebreide reisbescheiden raadplegen ter inspiratie. Wanneer u een dagtrip naar Herm en / of Sark hebt geboekt, is u middels de vouchers duidelijk gemaakt wanneer deze plaats vinden.

 • De laatste dag - Terug naar het vaste land

  Net als de dagen ervoor, start u dag met een heerlijk ontbijt. Afhankelijk van uw vertrektijd, dient u te zorgen uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken in de haven. Na +/- 2 uren varen meert u weer aan in de haven van St. Malo. Houd er rekening mee dat het uur tijdsverschil er hier weer bij komt. U bent vrij te gaan waar u wilt.

Overnachten op Guernsey

(U verblijft altijd in de stad St. Peter Port bij dit arrangement)

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking op Guernsey. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' 2*, 3*- of 4*-hotels. U heeft de keuze uit:

2*-Hotel - Hotel Pandora, The Grange Lodge Hotel of gelijkwaardig
3*-Hotel - Hotel La Colinette, Hotel Les Rocquettes of gelijkwaardig

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van de hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Alle hotels binnen de gewenste klasse zijn t.o.v. elkaar nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Engels ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Guernsey City by boat
Guernsey City by boat

Frequently asked questions (faq):

Hier geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen over de Kanaaleilanden.

Mag ik naar het Verenigd Koninkrijk reizen met mijn ID-kaart?

Nee, vanaf 1 oktober 2021 is de ID-kaart NIET meer geldig in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland).

Wat is de ideale reisperiode?

De bootreizen kunnen - in tegenstelling tot de vliegreizen - het gehele jaar door worden gemaakt. Echter het beste seizoen is vanaf 1 april tot en met halverwege oktober. De ferries vertrekken iedere dag vanaf St. Malo en de bootreis biedt dus aanzienlijk meer flexibiliteit dan een vliegreis.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan