Fly Drive Ierland

Wij verzorgen de vlucht, het verblijf en de autohuur..., de rest bepaalt jezelf.
Bekijk het aanbod

Fly Drive Ierland

Het groene Ierland is een must voor iedere natuur- of wandelliefhebber. De vlucht, de huurauto en uw accommodaties zijn georganiseerd. De overige invulling bepaalt uzelf aan de hand onze handige routebeschrijving.

Ierland heeft reiscode "GEEL"

Ierland heeft reiscode geel, en geeft derhalve voor gevaccinneerde reizigers geen enkele ristrictie. Deze arrangementen kunnen dus per heden worden geboekt en gemaakt.

Net even anders? Een rondreis camper Ierland of een whiskey tour?

Naast de fly drive Ierland biedt Travel4Reasons ook de optie voor een rondreis camper, waarbij de vlucht en de camper zijn vastgelegd. De overnachtingslocatie, invulling en route van uw reis bepaalt u vervolgens zelf. Deze optie geeft nog iets meer vrijheid dat de fly drive Ierland.

Als whiskeyliefhebber kunt u in Ierland ook zeker uw lol op. In Dublin zijn een aantal bekende en iets minder bekende whiskeydistilleerderijen die u kunt bezoeken binnen de whiskey tour Ierland. Daarnaast zijn er een aantal andere arrangementen die ook een whiskeybezoek bevatten, maar ook een aantal andere typisch Ierse activiteiten. Bent u nieuwsgierig?

A Little Ireland
Fly Drive Ierland
A Little Ireland
5 dagen | vanaf € 379 pp.

Kort maar krachtig. U bezoekt de sfeervolle hoofdstad van Ierland, Dublin. Met al haar muziek, de whiskey, sfeervolle pubs en prachtige gebouwen en winkels. Daarnaast bezoekt u het absoluut groene hart van Ierland, Wicklow. U rijdt over een prachtig groen en heuvelachtig landschap door het bos en langs de zee....

Bekijk
Typically Irisch
Fly Drive Ierland
Typically Irisch
7 dagen | vanaf € 489 pp.

In deze 7-Daagse reis doorkruist u het Zuiden en Zuidwesten van Ierland. U doet de sfeervolle stadjes Kilkenny (van het bier), Doolin (van de muziek) en Tullamore (van de whiskey) aan en reist op eigen tempo van plaats naar plaats. U heeft gegarandeerd een heerlijke week en maakt daarbij het...

Bekijk
From the East to West
Fly Drive Ierland
From the East to West
9 dagen | vanaf € 649 pp.

De prachtige groene landschappen vliegen aan u voorbij tijdens deze 9-Daagse Fly en Drive. Vanaf Dublin reist u via Kilkenny naar Doolin - het bekende dorp aan de Westkust van Ierland. Op de terugreis verblijft u twee nachten in Tullamore, terwijl u eindigt in Dublin. 

Bekijk
Typically Irish XXL
Fly Drive Ierland
Typically Irish XXL
14 dagen | vanaf € 939 pp.

Voor een geheel verzorgde Fly & Drive voor 14 dagen waarin u het grootste gedeelte van Ierland bezoekt, heeft u uw handen vol. U bezoekt Dublin, een groot deel van The Atlatic Way, de Cliffs of Moher, het sfeervolle Doolin, etc. etc. Lees de uitgebreide beschrijving en laat u overtuigen.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan