Whiskey tour Ierland

Whiskey tour in Ierland; Benieuwd? Dublin; daar moet je zijn.
Bekijk het aanbod

Whiskey tour Ierland

Ierland is bekend om haar natuur, de Ierse muziek en de whiskey. In vergelijking met de whisky reizen Schotland minder talrijk, maar wat betreft de geschiedenis en de inhoud minstens zo interresant. Travel4Reasons biedt een aantal arrangementen speciefiek gericht op de whiskey tour. Maar daarnaast is er ook een breder aanbod, middels een typisch Ierse Pub Crawl met de karakteristieke Ierse muziek of de combinatie met het bekende Ierse bier van Guiness.

Geniet van de prachtige stad Dublin en bezoek de bekende huizen van Jameson, Teeling,het Whiskey Museum en de Pearce & Lions Distilleerderij. Naast de whiskeyhuizen zijn er een aantal andere typisch Ierse activiteiten die opgenomen zijn in één van de arrangementen.

Net even anders? Een fly drive Ierland?

Wanneer u breder bent geïnteresseerd of u wilt een langere reis maken, dan biedt Travel4Reasons ook de mogelijkheid voor een meerdaagse fly drive Ierland. Hierbij zijn er meerdere regio's aan elkaar geschakeld, waarbij u zelf beschikt over een huurauto en u uw eigen tijd en route bepaald. Een whiskey tour zou tevens zonder enkele moeite naar wens kunnen worden toegevoegd.

The FULL Dublin whiskey break
Whiskey tour Ierland
The FULL Dublin whiskey break
4 dagen | vanaf € 609

De stad Dublin herbergt een 4-tal prachtige whiskeyhuizen welke u tijdens deze reis bezoekt. De bekende Jameson, the Teeling - en the Pearce & Lion Distillery, samen met het Irish Whiskey Museum geven u nagenoeg alle informatie over de Ierse whiskey. Overtuig uzelf en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Typical Irish City Tour
Whiskey tour Ierland
Typical Irish City Tour
4 dagen | vanaf € 629

De stad Dublin is de stad van de whiskey, bier en muziek; kortom gezelligheid. Van al het genoemde maak je het leukste mee. U bezoekt de Teeling distillery en de Guiness Brewery. Tevens neemt u deel aan de sfeervolle Irish Pub Crawl door het centrum van Dublin. Beleef de typisch...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan