Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

BELEEF Friesland & Drenthe

7  dagen | vanaf € 379 pp.

Laat je verrassen door de uitersten van de provincies Friesland en Drenthe en ontdek ieders karakter in een arrangement. Je bezoekt:

- Dokkum e.o. (Friesland)
- Dwingeloo e.o. (Drenthe)

Reis in het kort:
- 6 nachten verblijf incl. ontbijt
- 1 dag sloephuur (elektrisch) aan de Elfstedenroute
- lijst met exclusieve korting vouchers *
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen naar de Noordelijke provincies zijn verzameld binnen het thema Vakantie Noord Nederland. Hieronder geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Rondreizen Nederland
Friesland & Drenthe

Geniet van het water in Friesland en de boeiende rust in Drenthe. Ga heerlijk fietsen in de prachtige omgeving van Dwingeloo en geniet van een gehuurde sloep en vaar over de Elfstedenroute. We hebben gekozen voor karakteristieke lokale hotels om het beste van de twee werelden mee te krijgen.

We hebben gekozen voor karakteristieke lokale hotels om het beste van de twee werelden mee te krijgen.

De reis is inclusief:

  • Minimaal 6 overnachtingen inclusief ontbijt,
  • Bestemming 1:
   DOKKUM (3 nachten):

   - Één dag boothuur aan de Elfstedenroute

   Je krijgt een dag de beschikking over een elektrosloep, waarmee je een gehele dag een (groot) deel van de Elfstedenroute kunt varen. Je vaart onder de bekende tegelbrug, de finish en de bekende brug in Bartlehiem.

  • Bestemming 2:
   DWINGELOO (3 nachten)

   Heerlijk rustig en één van de meest Drentse plaatsen van de provincie. Middelpunt van prachtige fietsroutes en direct gelegen aan het Natuurgebied Dwingelerveld - waar dit jaar het meest rustige plekje van Nederland is gevonden. Wilt u deze rust ook ervaren?


  • Optioneel fietsverhuur mogelijk
  • GGTO Garantiefonds
  • Lijst met exclusieve korting vouchers *
  • Uitgebreide reisbescheiden

* Korting vouchers

Voor de drie Noordelijke provincies verzorgen we een lijst van kortingsvouchers waarbij je zelf een selectie kunt maken van de bezienswaardigheden. Alle kortingen (ruim € 100,00 per persoon) zijn enkel en alleen beschikbaar voor onze arrangementen en dus onze klanten. Hieronder een kleine greep vooraf:

- Het Brouwdok (Bierbrouwerij - Harlingen),
- Het Woudagemaal (UNESCO - Lemmer),
- De Martinitoren (Groningen),
- De stadswandeling (Groningen),
- Bootovertocht Terschelling & Vlieland (Waddengebied),
(Inclusief fietsverhuur - gewoon of elektrisch)
- Land Rover Safari (Waddengebied),
- Rescue-boot met zeehonden tocht (Waddengebied),
- Rescue-boot experience (Waddengebied),
- Sloephuur langs de Elfstedenroute,
- Friese Culinaire Tour (Leeuwarden)

Ideale reisperiode

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden. Echter zijn de maanden april, mei, juni en september verreweg de meest gunstige maanden m.b.t. het weer en de drukte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Je reis in Beeld

Rondreizen Nederland

 

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reizen naar Nederland - Friesland & Drenthe

Voor het arrangement Beleef Friesland & Drenthe kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 379 pp. € 359 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Aankomst

  Vandaag kom je aan in Dokkum - Friesland. Vanaf 16:00 uur ben je welkom in de accommodatie. Voor je diner ben je vrij in je keuze.

 • Dag 2 t/m 4 - Friesland

  Voor iedere ochtend wordt het ontbijt verzorgd. Op dag 2 of 3 verzorgen we de sloephuur voor een gehele dag ( van 10 tot 18:00 uur). Je ontvangt uitleg van het gebruik van de boot en tevens een aantal routes met de bekendere en onbekendere bezienswaardigheden. Voor je diner ben je vrij in je keuze.

 • Dag 4 - Aankomst

  Vandaag kom je aan in Dwingeloo - Drenthe. Vanaf 16:00 uur ben je welkom in de accommodatie. Voor je diner ben je vrij in je keuze.

 • Dag 5 t/m 7 - Drenthe

  Voor iedere ochtend wordt het ontbijt verzorgd. De dagen in Drenthe zijn volledig vrij te plannen. Optioneel is het mogelijk fietsen te huren en Travel4Reasons zorgt voor een uitgebreid pakket reisbescheiden waarin we tips, idëen en bezienswaardigheden noemen. Voor iedere provincie bieden we tevens een lijst met kortingsvouchers, welke enkel door onze klanten gebruikt kunnen worden. Voor je diner ben je vrij in je keuze.

Reizen naar Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van het thema. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Voor zowel Dokkum als Dwingeloo hebben we typische lokale accommodaties uitgezocht welke u gastvrij zullen ontvangen. Naast de overnachting behoort het ontbijt altijd tot het arrangement.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Binnen de offerte noemen we specifiek in welke accommodatie (B&B of Hotel) je zult verblijven.

BELEEF Friesland & Drenthe
BELEEF Friesland & Drenthe
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan